Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.8 148 beoordelingen
 • 8 15-09-19

  Gerardus-Johannes-

  ik vond heel mooie vakantie ik heb heel veel gezien

 • 9 15-09-19

  Thijs

  Prachtige reis met heel veel afwisseling tussen de natuur in de parken, de wandelingen en de steden. Jammer van de erg koude avonden en nachten in Yosemite. Erg deskundige chauffeur / reisleider / kookkunstenaar (Chad) voor wie geen mijl teveel was om ons nog een extra hoogtepunt te laten zien.

 • 9 15-09-19

  Gea

  Zeer mooie rondreis met soms hoog tempo maar daardoor wel heel veel gezien!

 • 9 15-09-19

  Marion

  Een full-on trip van LA via Vegas naar San Francisco met de werkelijk overweldigende natuur daartussen. Het is een strak programma, maar dan haal je ook het maximale uit 3 weken. Knap hoe reisleider Chad Andersen in korte tijd de neuzen dezelfde kant op wist te krijgen, met oog voor de door de groep zo gewenste koffiestops en toch ook nog tijd voor korte wandelingen of fotostops op allerlei mooie plekken die niet in het programma stonden. Hij deed de boodschappen, kookte heerlijke, gezonde maaltijden, deed een tourtje door de steden en heeft de groep ruim 5000 km veilig door zuidwest Amerika geloodst. Deze tijd van het jaar is prima voor de wandelingen: warm, maar niet te heet. Death Valley kon daarom ook doorgaan. Kamperen in Yosemite was wel koud ‘s nachts met temperaturen net boven het vriespunt; een goede slaapzak en iets warms voor ‘s avonds zijn dan wel een must.

 • 9 15-09-19

  Bart

  De voorbereiding door Sawadee d.m.v. e-mail en app was heel duidelijk. De reis zelf was fantastisch en dat kwam natuurlijk door de prachtige natuurparken en steden die we hebben gezien, maar mede door Chat. Knap hoe een 29 jarige knul de rol van chauffeur, gids en kok heel goed combineerde. Het was soms een druk programma, maar daardoor hebben we wel heel veel hoogtepunten gezien in een betrekkelijk korte tijd.

 • 8 17-05-19

  Rob

  Het bezoek aan de Grand Canyon was geweldig, een aanrader. Onverwachte lage temperaturen, sneeuw en wind was een groot probleem met de voor de zomer uitgeruste tenten. Verschillende keren de tenten verruilt voor motelkamers. Maar Canyons in de sneeuw levert ook prachtige beelden.

 • 9 17-05-19

  Peter

  Een prachtige reis waarin wij genoten hebben van de hoogtepunten in de Nationale Parken die wij hebben bezocht

 • 9 17-05-19

  Nel

  De natuur in Amerika is overweldigend, dit te zien en te beleven dankzij de enorm goede begeleiding van Mikaela was geweldig. Zij loodste ons op deskundige wijze, ondanks het slechte weer, langs alle prachtige natuurparken en de mooie wandelingen.

 • 9 17-05-19

  Tim

  Schitterende reis met een druk programma en alleen maar hoogtepunten. Een grote diversiteit aan bijzondere landschappen en leuke steden. De accommodaties (campings/hotels) waren goed en de reisleiding (Mikaela McCarthy) was uitmuntend!

 • 8 17-05-19

  Jose

  Prachtige actieve reis goeie reisleider voelde de groep goed aan kon snel schakelen als we iets anders wilde We hebben ervan genoten

 • 8 16-09-18

  Maaike

  Hele mooie reis. Afwisseling nationale parken en steden. Heel erg mooi.

 • 9 16-09-18

  Liesbet

  Mooie afwisseling van de prachtige natuurparken in combinatie met de steden. Een topper!

 • 9 16-09-18

  Nikki

  Toffe reis met veel afwisseling in natuur. De Nationale Parken zijn prachtig en de hikes uitdagend. Daarnaast was gids Jeff top. Hij heeft de lat hoog gelegd.

 • 9 16-09-18

  Jonathan

  Het was een super mooie reis! Reisleider Jeff heeft zijn taak perfect uitgevoerd. Hij wist veel te vertellen over de locaties en wist calamiteiten goed af te handelen.

 • 10 16-09-18

  Marc

  Veel hoogtepunten, goede organisatie. Vooraf en ter plekke. Locale gids heeft op een kundige manier aan al onze wensen voldaan en toonde een grote expertise.

 • 8 16-09-18

  Marja

  Prachtige rondreis waarin je alle mooie parken ziet. Je krijgt ook wel een heel goed beeld van de grootsheid van het landschap, wat natuurlijk ook betekent dat je ook veel in de bus zit.

 • 9 15-07-18

  Thérèse

  Zorgvuldig in elkaar gezet programma waardoor je alles ziet wat je echt moet zien.

 • 9 15-07-18

  Anne

  Het is een fantastische avontuur geweest. Ik heb een prachtig gedeelte van de VS gezien. Het tempo lag hoog, maar zeker de moeite waard. Als je dacht dat het niet mooier kon, viel je weer in de volgende verbazing. Ontzettend leuke mensen ontmoet en een top vakantie gehad. Bedankt!

 • 9 15-07-18

  Eefje

  Super mooie reis. Elke dag weer een feestje! Goede afwisseling steden en parken. Onwaarschijnlijk mooie natuur en avontuurlijke wandelingen. Goede voorlichting over de moeilijkheidsgraad en genoeg opties voor een ieder. Heel gezellig reizen met 13 in een bus. Niets verplicht, behalve de seatbelt ;), heel relaxed. Heb ervan genoten, van het begin tot het eind!

 • 9 15-07-18

  Wim

  Hele mooie reis, heel veel hiken, best wel vermoeiend vooral in de zomer. Slapen op wel heel dunne schuimrubberen matrasjes van 2 cm! Heel veel bijzondere natuur. Steeds weer afwisselende landschappen

Groepsrondreis Verenigde Staten West - Kampeer/hotel reis

Het Wilde Westen

image
22 dagen vanaf € 3.139
Naar boven
 

Korting op je volgende reis?

Laat je email achter en win!  

Wij verloten €125,- korting! De korting is een jaar geldig en in te zetten op ons gehele aanbod. 

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.