< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 379 beoordelingen
  • 8 04-01-20

    Yolanda

    Fantastische reis door Australie waarin je de highlights van dit land te zien krijgt. Denk hierbij aan Uluru (Ayers Rock), Tasmanie, de steden Sidney, Melbourne, Darwin en Cairns. Aanrader.

  • 8 04-01-20

    Corine

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 04-01-20

    Ron

    Goed doordacht programma met een zeer enthousiaste reisleider. Over het algemeen prima accomodaties.

  • 9 04-01-20

    Marion

    We hebben enorm genoten van deze goed samengestelde en afwisselende reis. Alles liep vlekkeloos mede dankzij de inzet en het enthousiasten van de reisbegeleider (Derk)

  • 8 04-01-20

    Ingrid

    Wat een fantastische, afwisselende reis die een goed beeld geeft van de diversiteit van Australië.

  • 8 04-01-20

    Klaas

    Organisatie goed, programma geforceerd en soms onlogisch (bv besteding dagen Tasmanië).

  • 9 14-12-19

    Godelieve

    deze reis van 4 weken omvat vele hoogtepunten van een reis 'downunder'. Een aanrader

  • 8 14-12-19

    Marco

    Prachtige reis met veel afwisselingen

  • 8 14-12-19

    Ebo

    De reis was afwisselend en gaf een goed beeld van de verschillende aspecten van Australië. Ik vond de hotels goed tot luxe en de mindere overnachtingen in het binnenland waren aanvaardbaar en verhoogden de beleving van het verlaten woestijnachtige midden.

  • 8 14-12-19

    Marleen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 14-12-19

    Erik

    De reis in Australie was geweldig, ondanks de bosbranden. Onze groep had dat gelukkig weinig of geen last van. Alleen bij de Blue Mountains hadden we pech, want dat was gesloten door de bosbranden.

  • 7 14-12-19

    Adrian

    een dag langer te Uluru had even een betere indruk kunnen geven.

  • 8 14-12-19

    Peter

    Groots en vermoeiend.

  • 6 14-12-19

    Kris

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 02-11-19

    Eric

    Super reis met goede gids, goede uitgestippelde reis

  • 8 02-11-19

    Martine

    Het was een heerlijke reis alles was goed voorbereid en goed geregeld

  • 8 02-11-19

    Cora

    Het was een prachtige reis maar de vrije dagen die aangekondigd waren, waren niet altijd vrij. Het was een volle reis, met veel excursies en veel reisdagen. Ik begrijp wel dat het bijna niet anders kan in zo’n groot land. Een 30 daagse reis zou beter zijn geweest.

  • 9 02-11-19

    Jan

    Een zeer afwisselende reis met voldoende vrije tijd, met name in de grotere steden.

  • 9 02-11-19

    Lia

    Zeer afwisselende en complete rondreis. Een heel goede indruk gekregen van Australië.

  • 9 02-11-19

    Gerjan

    Er is geen omschrijving ingevuld

Groepsrondreis Australië

Het Rode Continent

image
28 dagen vanaf € 4.859
Naar boven