< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 11 beoordelingen
  • 9 11-09-19

    Aukje

    Prachtige reis door ongerept gebied in Australie, afwisselend kamperen en hotels, kustgebied en outback. Voor mensen met een flexibele instelling die meer willen dan de gebaande paden.

  • 9 11-09-19

    Danny

    gewoon doen. ervaar de natuur en het australische buitenleven.

  • 7 11-09-19

    Margriet

    Op voorhand wist ik dat er grote afstanden zouden worden gereden door veelal hetzelfde landschap. Dankzij de goede sfeer in de groep, de prettige reisbegeleiding en uitstekende chauffeurs/gidsen is alles prima verlopen. Er werd voldoende gestopt om even de benen te strekken. Goede afwisseling van fijne hotels en sober kamperen. De reis had wel een maand eerder gemogen. Nu helemaal einde seizoen.

  • 9 11-09-19

    Wilhelmina

    Mooie natuur, veel te zien . Mooie wandelingen gemaakt.

  • 8 11-09-19

    Ger

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 11-09-19

    Berry

    Het was een mooie en intensieve reis door een land met allerlei bijzondere dieren en landschappen. Bij een rondreis vind ik het meestal leuk dat steden en natuur elkaar afwisselen, maar bij de reis lag de nadruk toch echt op de natuur. De steden heb ik niet echt gemist op deze reis.

  • 8 11-09-19

    Nico

    Een prachtige reis door het westen (outback) van Australië.

  • 8 11-09-19

    Joke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 11-09-19

    Marien

    Een mooie hotel / campeer reis. We hebben veel gezien en gewandeld. De natuur is prachtig en afwisselend.

  • 8 11-09-19

    Bibi

    Een mooie reis naar een nog onbekende kant van Australië. De soms lange reisdagen worden goedgemaakt met mooie vergezichten en schitterende wandelingen in kloven, een grot en stranden. De natuurparken zijn erg mooi en het kamperen super goed geregeld met vaak een al opgezette tent. Halverwege de reis even bijkomen in Broome in een hotel was erg fijn. Let op dat de nachten soms erg koud kunnen zijn en een goede slaapzaak dan wel gewenst is, hoewel ik ook nachten alleen in een lakenzak heb kunnen slapen.

  • 8 11-09-19

    Lieneke

    prachtig mooie reis gemaakt van Perth, via de Kimberley, naar Darwin. Wisselende accommodaties van goede hotelkamer tot zelf op te zetten iglo tentje. Voor een pop-up reis een goede start.

Groepsrondreis West-Australië

Op overland avontuur, inclusief de Kimberley regio

image
25 dagen vanaf € 5.559
Avontuur-Plus
Naar boven