Wilma

image

Woont in:

Nederland

Werkt voor Sawadee sinds:

2010

Talenkennis:

Nederlands, Engels, Frans

Van je hobby je werk maken, daar droomt toch iedereen van? Nadat ik drie jaar in Niger heb gewerkt en gewoond ben ik blijven reizen, vooral in Afrika. De mooiste herinneringen heb ik aan twee geweldige wildlife trainingen in het Kruger Park, die ik in 2008 en 2009 gevolgd heb. De olifanten kwamen gewoon in ons kamp eten! Toen het bedrijf waar ik werkte ging reorganiseren was dat een gouden kans: ik gooide het roer om en ben reizen gaan begeleiden. Ik geniet elke reis weer van alle mooie dingen die ik aan reizigers kan laten zien. Terwijl zij kijken en foto’s maken, vertel ik leuke weetjes. Weet je waarom een olifant zulke grote oren heeft? Maar ik vertel niet alleen over dieren, er is onderweg namelijk zoveel te zien dat ik niet uitverteld raak! En het belangrijkste: een reis pas écht geslaagd als het gezellig is met elkaar, met lekker eten en drinken bij een kampvuur!

Onze reizigers over...

  • “Wilma heeft een perfecte job geleverd, mede door haar passie en inzet was dit een onvergetelijke reis - Kaapverdië (2017)"
    Wil
  • “Wilma is een Afrika freak! Ze weet veel over de landen die we bezocht hebben, de dieren, de do’s and dont’s. We hebben het super getroffen - Zuidelijk Afrika (2017)"
    Lydia
  • “Een prima reisbegeleiding, die echt heeft bijgedragen om de reis tot een succes te maken. - Kaapverdië (2017)"
    Jesta

De reisagenda van Wilma

Deze reisbegeleider heeft nog geen definitieve reizen gepland.

Reisverhalen van Wilma