Wilma | Sawadee Reizen

Wilma

image

Woont in:

Nederland

Werkt voor Sawadee sinds:

2010

Talenkennis:

Nederlands, Engels, Frans,

Van je hobby je werk maken . . . . Daar droomt toch iedereen van?? ! !  Nadat ik lang geleden 3 jaar in West-Afrika heb gewerkt en gewoond ben ik blijven reizen, vooral in Afrika. De mooiste herinneringen heb ik aan  2 geweldige wildlife trainingen in het Kruger Nationaal Park. De olifanten kwamen voor onze neus van de bomen in ons kamp eten!   Inmiddels begeleid ik al weer heel wat jaren reizen, ook buiten Afrika. De wereld is zó groot en divers, ik geniet elke reis weer van alles wat we zien en beleven. Daarbij vertel ik graag over wat we onderweg zien en vooral de leuke weetjes over de dieren . . . (Weet jíj waarom een olifant zulke grote oren heeft??)   De Corona-tijd heeft ons laten merken dat alles niet zo vanzelfsprekend is als we misschien dachten en dat onze wereld een groot goed is om te koesteren. Wat mij betreft dus onderweg ook oog voor duurzaamheid in al zijn aspecten.


De reisagenda van Wilma

Reisdatum Reis   Vlucht Opmerking Reissom (incl. vlucht)    
check   Gegarandeerd vertrek
wo 02 aug /
wo 16 aug
Gegarandeerd Vertrek
Groepsrondreis Schotland 1-persoonskamer niet meer boekbaar 3 of meer singles Groepssamenstelling
€ 3.199,-
check   Gegarandeerd vertrek
di 17 okt /
zo 05 nov
Gegarandeerd Vertrek
Groepsrondreis Namibië lodge/hotel 1-persoonskamer niet meer boekbaar 3 of meer singles Groepssamenstelling
€ 4.199,-
2023

Reisverhalen van Wilma

 

Boek nu jullie familiereis
& krijg een Bever cadeaubon!


Boek t/m zondag 26 maart jullie familiereis voor zomer 2023 en krijg per boeking een Bever cadeaubon t.w.v. €125 om vrij te besteden. Hiermee kunnen jullie voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
De actie wordt automatisch toegepast op je boeking. De cadeaubon wordt uiterlijk binnen 3 weken na afloop van de actie per mail toegestuurd.