< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,3
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,9
8.3 26 beoordelingen
  • 9 07-10-17

    Erik De Pooter

    Super avontuurlijk en vooral qua wild spotten en game-drives een topper!

  • 9 07-10-17

    Aaffien Wienke

    Ik vond de rondreis Zimbabwe geweldig! Ik vind de balans goed tussen de reisdagen en steeds 2 overnachtingen op dezelfde plaats. De accommodaties waren vaak heel luxe. De reisleider Ndaba stond altijd voor ons klaar. Hij bood vaak extra activiteiten aan met de bus. Ook de chauffeur Cosmas heeft ons veilig overal naar toe gebracht. De bevolking is erg vriendelijk.

  • 8 07-10-17

    Carianne Bloos

    Mooi land, jammer dat Mugabe het zo leeg plukt en weinig investeert. De parken zijn mooi maar hebben dringend hulp nodig, want er is niet veel wild meer. Hotels waren perfect! Erg luxe voor een avontuurlijjke rondreis. Reisbegleider en chauffeur waren gouden gasten.

  • 9 07-10-17

    Irene Vonk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 07-10-17

    Inge Van Der West

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 07-10-17

    Rudy Algera

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 07-10-17

    Anita Kemper

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 26-08-17

    Alize Leensvaar

    Mooie reis. Als de route iets zou worden aangepast welicht nog mooier. Geweldige reisleider Ndaba en chauffeur Cosmas en ook de combinatie van die twee was top. Hoogtepunten: Rhino trekking in Matopo NP. Hwange NP. Victoria Falls ook als was het de tweede keer ;-) Matusadona NP en accommodatie Rhino Safari Camp.

  • 7 26-08-17

    Isabel Boerrigter

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 08-10-16

    Hans Mollee

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 08-10-16

    Monique Broers

    Mooie reis, leuke groep, goede reisbegeleider en chauffeur, wel een paar lange reisdagen. Ook jammer vond ik het verschil van accommodatie in Matusadona NP. Verder mooie accommodaties en lekker eten!

  • 8 08-10-16

    Ron Jeuriens

    Een reis door een land dat ten onrechte een negatief imago heeft. Tijdens onze contacten met de lokale bevolking zijn we, zonder uitzondering, alleen maar vriendelijke en behulpzame mensen tegengekomen. Lokale reisbegeleiders Ndaba en Cosmas hebben een uitstekende job verricht en hebben alle voorkomende probleempjes tot een goed einde gebracht. Natuur is prachtig; met name de enorme concentraties olifanten die tot op korte afstand benaderd kunnen worden zijn geweldig. Ook de ontmoeting te voet met de neushoorns in Rhodes Matopos NP is super. Op verschillende plekken zijn wandelsafari's mogelijk, hetgeen een bijzondere ervaring is. Het afgelegen Matusadona NP aan het Kariba meer is een geweldige ervaring op een bijzondere locatie en met een prachtige lodge (Rhino Safari Camp).

  • 7 08-10-16

    Ine Bosgoed

    De reis zat wat opbouw betreft goed in elkaar. 2 reisdagen waren te lang. De route naar Chimanimani en de route door Zambia. In het donker aankomen en je ziet niets meer vd mooie plek. Verder echt genoten vd reis

  • 9 08-10-16

    José Dieten

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 08-10-16

    Marion Keijser

    Ondanks onduidelijkheden over het wel of niet inbegrepen zijn van gamedrives en 2 ontzettend lange reisdagen, hebben wij toch een hele mooie reis gehad. De reisbegeleiding Ndabar en chauffeur Cosmas waren fantastisch, zij hebben er alles aan gedaan om de reis ondanks de ongemakken van de lange reisdagen en onduidelijkheden zo aangenaam mogelijk te maken.

  • 8 08-10-16

    Riet Kersen

    Prachtige reis in een bijzonder Afrikaans land met een vriendelijke bevolking, voor mij niet echt vergelijkbaar met andere Afrikaanse landen die ik heb bezocht. De klimaatveranderingen laat ook hier zijn sporen na, de enorme droogte is zichtbaar in de natuur en de wilde dieren hebben het moeilijk.

  • 8 08-10-16

    Wim Daneels

    Mooie reis met prachtige natuur met als hoogtepunten de olifanten in Hwange en Matusadona. Ook de wandelsafari naar de neushoorns in Matobo is een onvergetelijke ervaring. Leuke reis naar een land met zeer warme inwoners.

  • 9 16-09-12

    Thijs Dillen

    Zimbabwe is een fantastisch land. Het is nog puur en niet verpest door toerisme. Dat merk je aan de bevolking, maar ook aan het vele wildleven. Deze reis heeft mijn verwachtingen overtroffen.

  • 8 16-09-12

    Noreen Van Der Meijden

    Zimbabwe is fantastisch! Het land is nog niet overspoeld door toeristen wat het land heel bijzonder en puur maakt. De NP's en safaris te voet, per boot of auto zijn waanzinnig .Zimbabwe is klaar om weer een topbestemming te worden, ik kan alleen maar zeggen ga nu genieten van dit land!

  • 9 16-09-12

    Arno Leijten

    Erg mooie reis met alleen maar hoogtepunten. Erg jammer dat we weer naar huis moesten.

Rondreis Zimbabwe

Water, wild en wildernis

image
22 dagen vanaf € 3.298
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!