< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,3
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,9
8.4 17 beoordelingen
  • 9 08-10-16

    Hans Mollee

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 08-10-16

    Monique Broers

    Mooie reis, leuke groep, goede reisbegeleider en chauffeur, wel een paar lange reisdagen. Ook jammer vond ik het verschil van accommodatie in Matusadona NP. Verder mooie accommodaties en lekker eten!

  • 8 08-10-16

    Ron Jeuriens

    Een reis door een land dat ten onrechte een negatief imago heeft. Tijdens onze contacten met de lokale bevolking zijn we, zonder uitzondering, alleen maar vriendelijke en behulpzame mensen tegengekomen. Lokale reisbegeleiders Ndaba en Cosmas hebben een uitstekende job verricht en hebben alle voorkomende probleempjes tot een goed einde gebracht. Natuur is prachtig; met name de enorme concentraties olifanten die tot op korte afstand benaderd kunnen worden zijn geweldig. Ook de ontmoeting te voet met de neushoorns in Rhodes Matopos NP is super. Op verschillende plekken zijn wandelsafari's mogelijk, hetgeen een bijzondere ervaring is. Het afgelegen Matusadona NP aan het Kariba meer is een geweldige ervaring op een bijzondere locatie en met een prachtige lodge (Rhino Safari Camp).

  • 7 08-10-16

    Ine Bosgoed

    De reis zat wat opbouw betreft goed in elkaar. 2 reisdagen waren te lang. De route naar Chimanimani en de route door Zambia. In het donker aankomen en je ziet niets meer vd mooie plek. Verder echt genoten vd reis

  • 9 08-10-16

    José Dieten

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 08-10-16

    Marion Keijser

    Ondanks onduidelijkheden over het wel of niet inbegrepen zijn van gamedrives en 2 ontzettend lange reisdagen, hebben wij toch een hele mooie reis gehad. De reisbegeleiding Ndabar en chauffeur Cosmas waren fantastisch, zij hebben er alles aan gedaan om de reis ondanks de ongemakken van de lange reisdagen en onduidelijkheden zo aangenaam mogelijk te maken.

  • 8 08-10-16

    Riet Kersen

    Prachtige reis in een bijzonder Afrikaans land met een vriendelijke bevolking, voor mij niet echt vergelijkbaar met andere Afrikaanse landen die ik heb bezocht. De klimaatveranderingen laat ook hier zijn sporen na, de enorme droogte is zichtbaar in de natuur en de wilde dieren hebben het moeilijk.

  • 8 08-10-16

    Wim Daneels

    Mooie reis met prachtige natuur met als hoogtepunten de olifanten in Hwange en Matusadona. Ook de wandelsafari naar de neushoorns in Matobo is een onvergetelijke ervaring. Leuke reis naar een land met zeer warme inwoners.

  • 9 16-09-12

    Thijs Dillen

    Zimbabwe is een fantastisch land. Het is nog puur en niet verpest door toerisme. Dat merk je aan de bevolking, maar ook aan het vele wildleven. Deze reis heeft mijn verwachtingen overtroffen.

  • 8 16-09-12

    Noreen Van Der Meijden

    Zimbabwe is fantastisch! Het land is nog niet overspoeld door toeristen wat het land heel bijzonder en puur maakt. De NP's en safaris te voet, per boot of auto zijn waanzinnig .Zimbabwe is klaar om weer een topbestemming te worden, ik kan alleen maar zeggen ga nu genieten van dit land!

  • 9 16-09-12

    Arno Leijten

    Erg mooie reis met alleen maar hoogtepunten. Erg jammer dat we weer naar huis moesten.

  • 10 16-09-12

    Marijke Kerkmeer

    Een reis vol diversiteit en hoogtepunten voor iedereen die een fan is van Afrika, voor iedereen die van natuur houdt. Wandelen door de bergen of tussen olifanten, kroelen met baby leeuwtjes, wild rondom je tent, varen en slapen op een houseboat of even wat luxe .. en dat alles in 1 reis.

  • 9 16-09-12

    Ysabel Janssen

    Zimbabwe is voor ons Nederlanders een relatief onbekende bestemming. Maar ben je een natuurliefhebber met het Afrika-virus dan moet je deze reis zeker gaan maken. Het is de ene ohhh naar de andere wauw. Een grote diversiteit aan unieke landschappen, fantastische accommodaties, mooie natuurparken en veel wild. Ik heb een stuk ongerept Ouf of Africa ontdekt dat niet in woorden is uit te leggen. Je moet gewoon deze reis boeken !

  • 9 17-07-11

    Sylvia De Bres

    Het is een geweldige reis. Zit aan elkaar met hoogtepunten. Goede afwisseling van kamperen en dan weer hotel., , Je merkt de goede ontwikkeling van een land. De mensen zijn goedlachs en vriendelijk., , Goed dat Sawadee hier weer heen reist. Het is de prijs waard.

  • 8 17-07-11

    Conny Larmene

    leuke ervaring met een niet toeristisch deel van africa

  • 9 17-07-11

    Gert-Jan Van Der Heiden

    Zimbabwe is een prachtig land, dat eigenlijk nog niet ontdekt is door massatoerisme. En dat is eigenljk raar. Want Zim is een fantastisch land om te verblijven. Veilig, goed onderhouden wegen en een fantastische bevolking. Ik ga er zeker nog een keer naar terug.

  • 9 17-07-11

    Ton Paardekooper

    Het heeft me verbaasd dat Sawadee sowieso naar Zimbabwe ging, een aantal jaren geleden kwamen we niet verder dan de noordrand van het land., , Voornamelijk uit nieuwsgierigheid naar hoe het land er nu aan toe is ben ik met deze reis meegegaan en het bleek een openbaring : je kunt je probleemloos tussen de mensen bewegen, er zijn geen opdringerige verkopers, lege schappen zijn er niet geweest en de prijzen zijn normaal., , En voor de natuurliefhebber : ook al is er in de afgelopen jaren het nodige gestroopt, er is meer dan genoeg te zien., , Een advies : doorgaan met deze reis !

Rondreis Zimbabwe

Water, wild en wildernis

image
22 dagen vanaf € 3.198
Naar boven