< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,3
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,9
8.9 9 beoordelingen
  • 9 16-09-12

    Thijs Dillen

    Zimbabwe is een fantastisch land. Het is nog puur en niet verpest door toerisme. Dat merk je aan de bevolking, maar ook aan het vele wildleven. Deze reis heeft mijn verwachtingen overtroffen.

  • 8 16-09-12

    Noreen Van Der Meijden

    Zimbabwe is fantastisch! Het land is nog niet overspoeld door toeristen wat het land heel bijzonder en puur maakt. De NP's en safaris te voet, per boot of auto zijn waanzinnig .Zimbabwe is klaar om weer een topbestemming te worden, ik kan alleen maar zeggen ga nu genieten van dit land!

  • 9 16-09-12

    Arno Leijten

    Erg mooie reis met alleen maar hoogtepunten. Erg jammer dat we weer naar huis moesten.

  • 10 16-09-12

    Marijke Kerkmeer

    Een reis vol diversiteit en hoogtepunten voor iedereen die een fan is van Afrika, voor iedereen die van natuur houdt. Wandelen door de bergen of tussen olifanten, kroelen met baby leeuwtjes, wild rondom je tent, varen en slapen op een houseboat of even wat luxe .. en dat alles in 1 reis.

  • 9 16-09-12

    Ysabel Janssen

    Zimbabwe is voor ons Nederlanders een relatief onbekende bestemming. Maar ben je een natuurliefhebber met het Afrika-virus dan moet je deze reis zeker gaan maken. Het is de ene ohhh naar de andere wauw. Een grote diversiteit aan unieke landschappen, fantastische accommodaties, mooie natuurparken en veel wild. Ik heb een stuk ongerept Ouf of Africa ontdekt dat niet in woorden is uit te leggen. Je moet gewoon deze reis boeken !

  • 9 17-07-11

    Sylvia De Bres

    Het is een geweldige reis. Zit aan elkaar met hoogtepunten. Goede afwisseling van kamperen en dan weer hotel., , Je merkt de goede ontwikkeling van een land. De mensen zijn goedlachs en vriendelijk., , Goed dat Sawadee hier weer heen reist. Het is de prijs waard.

  • 8 17-07-11

    Conny Larmene

    leuke ervaring met een niet toeristisch deel van africa

  • 9 17-07-11

    Gert-Jan Van Der Heiden

    Zimbabwe is een prachtig land, dat eigenlijk nog niet ontdekt is door massatoerisme. En dat is eigenljk raar. Want Zim is een fantastisch land om te verblijven. Veilig, goed onderhouden wegen en een fantastische bevolking. Ik ga er zeker nog een keer naar terug.

  • 9 17-07-11

    Ton Paardekooper

    Het heeft me verbaasd dat Sawadee sowieso naar Zimbabwe ging, een aantal jaren geleden kwamen we niet verder dan de noordrand van het land., , Voornamelijk uit nieuwsgierigheid naar hoe het land er nu aan toe is ben ik met deze reis meegegaan en het bleek een openbaring : je kunt je probleemloos tussen de mensen bewegen, er zijn geen opdringerige verkopers, lege schappen zijn er niet geweest en de prijzen zijn normaal., , En voor de natuurliefhebber : ook al is er in de afgelopen jaren het nodige gestroopt, er is meer dan genoeg te zien., , Een advies : doorgaan met deze reis !

Rondreis Zimbabwe

Water, wild en wildernis

image
22 dagen vanaf € 3.198
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!