< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 9,8
Overnachtingen 9,4
Reisroute 8,0
8.1 59 beoordelingen
  • 7 25-11-16

    Gertrud Steenhof

    mooie reis, maar te veel eigenlijk ingeplant waarbij het moeite kostte om je eigen programma te maken. Ben bij Sawadee gewent dat je eigen ruimte had en die was ern u weinig

  • 8 25-11-16

    Thea Tak

    Fantastische, goed georganiseerde reis met vele hoogtepunten

  • 8 25-11-16

    Willem Kukenheim

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 25-11-16

    Milou Van Der Vlugt

    Mooie reis. Het eerste hotel (La Vista) in Delhi maakte geen goede eerste indruk De andere hotels waren vooral heritagehotels en erg leuk. mensen zeer vriendelijk en behulpzaam. Prachtige streek.

  • Sawadee

    Bedankt voor uw review. Wij hebben het hotel in Delhi inmiddels gewijzigd.

  • 8 25-11-16

    Gerien Rippen

    Een overweldigende hoeveelheid fantastische indrukken. India moet je zien, horen, ruiken, proeven.

  • 8 25-11-16

    Bea De Jong

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-10-16

    Sieb Lanser

    Een boeiende reis, veel gezien. Wel heel veel tijd in de bus door moeten brengen. In sommige plaatsen was er (te) weinig tijd om in de plaats zelf rond te kijken, zeker als je ook de paleizen en forten wilde zien. Misschien wat minder plaatsen aandoen? Door het Pushkarfestival een wat onpraktische route met een grote omweg.

  • 7 28-10-16

    Margret Hemmert

    Verschillende hotels niet proper, lange reistijden die niet altijd voldoen aan de bezienswaardigheden ter plaatse. Minder is hierbij meer! Bij de treinreis onnodig om met de volledige bagage te reizen aangezien de bus daarna weer klaar staat. Moeilijke trappen naar de trein!

  • 8 28-10-16

    Henny Kuijlenburg

    Over het geheel genomen was de reis goed. Er waren bij deze reis problemen met de route die door Sawadee goed zijn verholpen.

  • 8 28-10-16

    Celine Vanbelle

    Mooie en aangename reis, zeer gevarieerd cultuuraanbod met voldoende rustmogelijkheden.

  • 7 28-10-16

    Lia Tange

    De reis was mooi, maar 'veel van hetzelfde'. Een gezellige reisleidster die goed oplette hoe iedereen zich voelde. Een leuke groep die, ondanks de tegenslagen wat geldcrisis in India en slecht geplande festivaldagen betreft, prima functioneerde. Weinig 'gedoe' onderling.

  • 8 28-10-16

    Lianne Vriens

    Prachtige reis met overnachtingen in paleizen en heritage hotels. Het programma is druk, het zou beter zijn als de reis enkele dagen langer zou zijn om wat meer tijd te hebben in de verschillende steden. Met name in het laatste deel van de reis zaten we erg veel in de bus. Goede ervaren reisbegeleidster die problemen met de reisroute en met het opnemen van geld goed heeft opgelost. Prima vervoer in een ruime bus.

  • 10 15-01-16

    Leo Plasmeijer

    Het was een erg mooie reis veel gezien en veel er van geleerd een geweldige reisleider hij was top

  • 10 15-01-16

    Diny Kappe

    Hij was in een woord geweldig

  • 9 15-01-16

    Miryam Van Seters

    De Rajasthan rondreis was bijzonder mooi en ik heb genoten van de culturele schoonheid van India. De mensen in India heb ik als gastvrij, vriendelijk en behulpzaam ervaren. De Heritage hotels waar we verbleven waren sfeervol en dankzij onze reisleider hebben we in de leukste restaurants heerlijk gegeten.

  • 10 15-01-16

    Corrie Wilgenhof

    Mede dankzij een fantastische reisleider, een geweldige reis. Zoveel cultuur, prachtige tempels, kastelen en forten. Zelfs paleizen om in te slapen. Ik wist vaak niet waar het eerst naar te kijken, zoveel moois.

  • 8 15-01-16

    Will Driessen Wv Neudeck

    Dit was mijn eerste ervaring met India. Had het erger verwacht (viezigheid enz) , dit is mij 200% meegevallen. Ben wel erg gecharmeerd geraakt door India, wil nu ook zeker Zuid-India gaan bezoeken. Liefst dit jaar nog, in december 2016.

  • 8 15-01-16

    Jos Wijnands

    Een goed georganiseerde rondreis langs de hoogtepunten van Rajasthan. India is een indrukwekkend land met een grote historie en cultuur. Uitstekende accomodaties in/op aansprekende locaties (paleizen/haveli's, etc) maar helaas veelal zonder warm water om te douchen. Goede balans tussen reisdagen (met tussenstops/excursies) en 'vrije dagen' in de belangrijkste steden. Minder positief heb ik treinreis van Delhi naar Bikaner ervaren aangezien dit géén directe verbinding was maar middels een grote omweg via Ganganareo (Pakistaanse grens ??) waardoor deze > 16 uur in beslag nam hetgeen ten koste ging aan een bezoek aan Bikaner. Zeer deskundige en toegewijde reisleider (Niels) met een uitgesproken liefde voor India met veel tips en hulp bij de invulling van de 'vrije' dagen. Ik vond zelf het verblijf in Delhi en Jaipur te kort gelet op de vele bezienswaardigheden daar en welke niet in één dag allemaal te bezoeken zijn.

  • 9 18-12-15

    Leon Meijer

    Reizen door Rajasthan was een feest. De enorm fascinerende geschiedenis gemengd met de indiase cultuur komt tot uiting in de forten en en paleizen met de uitermate knap vervaardigde kunst. Dit gecombineerd met het fantastische eten, de vriendelijke bevolking en als klapstuk de Taj Mahal! De verblijven in de oude koopmanshuizen en stadskasteeltjes was als in een sprookje.

  • 8 18-12-15

    Ellen Van Benthem

    Prachtige India rondreis met mooie hotels (echt meerwaarde) en mooie plekken onderweg en goede afwisseling. Wel toch vrij druk program. Fijn om op sommige plekken iets meer tijd te hebben (reisdagen zijn echt reisdagen). Hele goede Indiase reisleider (Yaddu).

Rondreis India - Rajasthan

Forten en paleizen

image
20 dagen vanaf € 1.548
Naar boven
 

Informatiedag Zwolle
Zaterdag 7 oktober 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.