< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 8,1
Overnachtingen 7,6
Reisroute 7,6
8.2 47 beoordelingen
  • 10 15-01-16

    Leo Plasmeijer

    Het was een erg mooie reis veel gezien en veel er van geleerd een geweldige reisleider hij was top

  • 10 15-01-16

    Diny Kappe

    Hij was in een woord geweldig

  • 9 15-01-16

    Miryam Van Seters

    De Rajasthan rondreis was bijzonder mooi en ik heb genoten van de culturele schoonheid van India. De mensen in India heb ik als gastvrij, vriendelijk en behulpzaam ervaren. De Heritage hotels waar we verbleven waren sfeervol en dankzij onze reisleider hebben we in de leukste restaurants heerlijk gegeten.

  • 10 15-01-16

    Corrie Wilgenhof

    Mede dankzij een fantastische reisleider, een geweldige reis. Zoveel cultuur, prachtige tempels, kastelen en forten. Zelfs paleizen om in te slapen. Ik wist vaak niet waar het eerst naar te kijken, zoveel moois.

  • 8 15-01-16

    Will Driessen Wv Neudeck

    Dit was mijn eerste ervaring met India. Had het erger verwacht (viezigheid enz) , dit is mij 200% meegevallen. Ben wel erg gecharmeerd geraakt door India, wil nu ook zeker Zuid-India gaan bezoeken. Liefst dit jaar nog, in december 2016.

  • 8 15-01-16

    Jos Wijnands

    Een goed georganiseerde rondreis langs de hoogtepunten van Rajasthan. India is een indrukwekkend land met een grote historie en cultuur. Uitstekende accomodaties in/op aansprekende locaties (paleizen/haveli's, etc) maar helaas veelal zonder warm water om te douchen. Goede balans tussen reisdagen (met tussenstops/excursies) en 'vrije dagen' in de belangrijkste steden. Minder positief heb ik treinreis van Delhi naar Bikaner ervaren aangezien dit géén directe verbinding was maar middels een grote omweg via Ganganareo (Pakistaanse grens ??) waardoor deze > 16 uur in beslag nam hetgeen ten koste ging aan een bezoek aan Bikaner. Zeer deskundige en toegewijde reisleider (Niels) met een uitgesproken liefde voor India met veel tips en hulp bij de invulling van de 'vrije' dagen. Ik vond zelf het verblijf in Delhi en Jaipur te kort gelet op de vele bezienswaardigheden daar en welke niet in één dag allemaal te bezoeken zijn.

  • 9 18-12-15

    Leon Meijer

    Reizen door Rajasthan was een feest. De enorm fascinerende geschiedenis gemengd met de indiase cultuur komt tot uiting in de forten en en paleizen met de uitermate knap vervaardigde kunst. Dit gecombineerd met het fantastische eten, de vriendelijke bevolking en als klapstuk de Taj Mahal! De verblijven in de oude koopmanshuizen en stadskasteeltjes was als in een sprookje.

  • 8 18-12-15

    Ellen Van Benthem

    Prachtige India rondreis met mooie hotels (echt meerwaarde) en mooie plekken onderweg en goede afwisseling. Wel toch vrij druk program. Fijn om op sommige plekken iets meer tijd te hebben (reisdagen zijn echt reisdagen). Hele goede Indiase reisleider (Yaddu).

  • 8 18-12-15

    Willie Reijnaars

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-12-15

    Anita Jansen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 08-11-15

    Maria Brouwer

    Ik vind dat nu al vrij moeilijk Ik had pech deze reis uitgegleden in een gladde badkamer en op de horens genomen door een koe en daardoor een pijnlijke val gemaakt Verder was de aangrijpende armoede en het soms agressieve gedrag van bijv. tuktuk rijders niet erg prettig. India vind ik wat hard te verhapstukken en dat zal voor iedereen anders zijn vrees ik. Misschien komt het wat beter terecht na enige tijd.

  • 8 08-11-15

    Gerrie Kramer

    Het was mijn eerste rondreis met Sawadee, maar wordt zeker niet mijn laatste. Heel veel vrijheid, goede hotels een fantastische chauffeur (in het drukke India) en een zorgzame reisleider.

  • 8 08-11-15

    Kees Bos

    India is en blijft intrigeren. Druk, vies en vermoeiend, India is zo anders, ik ga het allemaal steeds meer waarderen. Heerlijke reis, fijne begeleiding en een leuke groep.

  • 8 08-11-15

    Marian Huyzer

    Ik vind het een mooie afwisselende rondreis.

  • 8 20-10-15

    Matthijske Verseput

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 20-10-15

    Marjolein Vos

    Namens Karin en Marjolein deze enquête ingevuld. Alles was ok enige aanvulling. Het zou prettig zijn als we langer de tijd zouden hebben in oa Bundi, omdat dit een erg interessante stad is. En geeft meer rust, nu is het best wel door rennen, door deze stad.

  • 8 20-10-15

    Jacques Zoomers

    Op zich de traditionele aangeboden toeristische lus Rajasthan en Noord India, met een paar afwijkende uitstapjes bijv. Bundi. Goed georganiseerd en begeleid door een ontzettend vlotte en competente begeleider met het hart op de juiste plek voor India. Originele en gezellige hotels. Reisaanpassing minder tijd in Agra ,...meer tijd in Bundi en Udaipur, desnoods met verlenging van de tijdsduur van de reis.

  • 7 20-10-15

    Gerben Van Der Meer

    India is een fantastisch land, en voor een eerste keer india is dit w.s wel een goede reis. Het was niet mijn eerste keer, en ik vond de reis te vol. Het verblijf in Ghanerao palace werd op de ochtend zelf afgezegd, waardoor deze dag een beetje niksdag werd. Langs Chittorgarh rijden, maar niet kunnen bezichtigen omdat je anders Bundi mist was ook nogal frustrerend, en de tijd in Bundi was uberhaupt veel tekort. Reisleider Raj was fantastisch, goed vervoer, leuke hotels.

  • 8 20-10-15

    Rony Tegelenbosch

    De Rajasthan rondreis was erg mooi en heel boeiend mede door onze zeer goed geïnformeerde en enthousiaste tourleader Raj. Heel kleurrijk , zowel de mensen als de prachtige mozaïeken in de paleizen en forten. Ongelooflijk geraffineerd beeldhouwwerk in de diverse tempels. De tijd voor bezinking was wellicht wat kort, een uitbreiding van het aantal dagen om van de opties overnachten in de woestijn en de wandeling in het natuurpark van Ghanareo te kunnen maken is een aanbeveling!

  • 9 28-01-15

    Angelie Weber

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis India - Rajasthan

Forten en paleizen

image
19 dagen vanaf € 1.498 € 1.448
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!