< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 8,6
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,0
8.2 217 beoordelingen
 • 9 07-09-16

  Lizet Veraart

  De afwisseling van natuur op Sumatra, cultuur en vulkanen op Java en zon,zee en strand op Bali was erg leuk. De verschillende soorten vervoersmiddelen onderweg ook. Onze reisleidster Karin wist heel veel te vertellen, had veel tips en regelde alles prima. We hadden een hele leuke groep die het onderling goed met elkaar konden vinden.

 • 10 07-09-16

  Cees Clarijs

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 07-09-16

  Franka Van Keulen

  Het was een mooie, afwisselende reis met een goede verdeling van de aktiviteiten. De reisleidster Karin, was erg bekwaam en gaf ons net dat ietsje meer waardoor de reis onvergetelijk was.

 • 10 07-09-16

  Bart Bouwmeester

  Een reis die mij meer heeft gebracht dan ik op basis van de informatie had kunnen verwachten, maar dat kwam mede door een van de beste gidsen die ik ooit heb meegemaakt.

 • 9 07-09-16

  Toos Wassenaar

  een fantastische reis ,met een geweldige gids.(Karin )Sumatra was voor mij toch het hoogte punt met de trekkings door de jungles .Ontmoeting met de oerang/oetangs.Java met de Bromo ,Borobudur ,Prambanan was ook geweldig.En op Bali nog ff bijkomen aan het strand Kortom een geweldige reis waar wij met een heerlijk gevoel aan terug denken.

 • 10 07-09-16

  Nico Uitendaal

  We hebben tijdens de reis enorm veel gezien en van alles ontzettend genoten.Het was wel een zeer actieve reis maar daar hadden we zelf voor gekozen.

 • 8 07-09-16

  Nicole Van Der Schoot

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 07-09-16

  Harrie De Swart

  was zeer goed

 • 6 26-07-16

  Jan Van Galen

  Schitterende reis waarbij je het echte Indonesie redelijk leert kennen. Echter het programma is bijzonder intensief waardoor niet alle delen goed tot je genomen kunnen worden. Na plm 3 weken treedt een forse vermoeidheid op waardoor je dingen gaat missen. Heel jammer. Meer tijd in sumatra had fijn geweest. Het reizen per bus is onaangenaam.

 • 8 26-07-16

  Karin Gieskes

  De reis was mooi en afwisselend, ik heb veel gezien en gedaan. Maar de reis was ook zeer zwaar. De zeer lange reisdagen, 's avonds aankomen na een lange dag in de bus en de volgende morgen vroeg verder maakten de reis vermoeiend. Dat heeft zijn tol geëist.

 • 8 26-07-16

  Ingrid Stempher

  Ik vond de reis intensief maar zeker de moeite waard Sumatra vond ik heel mooi, Toba meer Java druk met verkeer, rotzooi overal en vervuilde lucht in en rondom de steden.

 • 8 26-07-16

  Gerrie Van Beek

  Een hele mooie reis. Maar voor me zelf zou iets actieve willen. Meer wandelen door de natuur. Het hotel in Tawangmangu is zo mooi daar had ik wil twee nachten willen zijn. Ook door de natuur daar kan je leuke wandelingen maken. Verblijf in hotels prima twee keer is er een verandering van hotel geweest. 1 keer in bukit lawang de tweede weet ik niet meer. Gelukkig hadden we een hele fijne reisleidster. Die ons heel veel goede informatie heeft gegeven. Dat vind ik wel heel belangrijk. Daar valt en staat een reis mee. Ze weet heel veel over het land. Vooral omdat we een aparte groep hadden. Heeft ze dat goed opgelost.

 • 8 26-07-16

  Reina Perdijk

  Afwisselende reis met veel natuur en cultuur. Lange reisdagen

 • 9 26-07-16

  Anny Huberts

  Het was een zware reis met goede en slechte hotels.

 • 8 15-07-16

  Sandra Vertogen

  Goed verzorgde reis, vol programma, prima tot zeer goede hotels, veel leuke activiteiten.

 • 8 15-07-16

  Ellen Van De Sype

  Leuke gevarieerde reis over de 3 eilanden. Elk eiland met eigen karakter en hoogtepunten. Dat je een lokale gids hebt is zeker een meerwaarde. Activiteiten op zich zijn niet zeer intensief, maar vele reizen en vroeg opstaan maakt het toch een actieve reis.

 • 8 15-07-16

  Fedda Koot

  In het begin rommelig niet niet geweldig geregel (vegetariër was niet doorgegeven aan KLM) en koffers zouden rechtstreeks naar Medan gaan maar moesten we toch van de bagageband halen in Jakarta. Verder was alles super.

 • 7 15-07-16

  Liesbeth Stenebome

  De reis begon iets anders dan in het reisschema stond daardoor verloren we 1dag. Gelukkig is dat later helemaal goed gekomen. Via de indrukwekkende natuur in Sumatra en de cultuurmonumenten van de verschillende Batakstammen naar de hoogtepunten, tempelcomplexen en vulkanen op Java. Een zeer emotioneel moment tijdens de zware wandeling naar Tawanmangu omdat ik toen besefte dat het landschap daar blijkbaar in mijn genen zat. Uitstapje naar de zeeschildpadden leverde enthousiaste en ontroerde reacties op. Bali gaf rust: geen moskeeën met niet te negeren oproepen tot gebed maar verstilde offers met de geur van vers bereid voedsel. En tot slot een geweldige excursie op onze laatste vrije dag naar Nusa Penida: snorkelen en de Manta Rey in al z'n grootsheid aanschouwen!!!

 • 7 22-06-16

  Dide Wissing

  Het was een mooie reis veel gezien en beleeft.

 • 8 22-06-16

  Mirjam Boets

  Hoewel we niet het WAUW gevoel hadden zoals op sommige andere reizen, blijft deze reis nazinderen als boeiende ervaring met spannende momenten (oerang oetangs, bloedzuigers, vliegende honden, rokende vulkaan Bromo, ...), een supergemotiveerde attente professionele gids Karen, leuke kleine groep (7 deelnemers)

Rondreis Indonesië - Sumatra, Java en Bali

Jungle, tempels en rijstvelden

image
30 dagen vanaf € 2.198
Naar boven
 

Zondag 27 november 2016
Informatiedag, Utrecht

 • Bezoek de algemene informatiemarkt en kom alles te weten over de reizen van Sawadee 
 • Schrijf je in voor reispresentaties over veel verschillende bestemmingen
 • Leer alles over wijnen uit Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Italië tijdens een wijnproeverij

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.