< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 8,6
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,0
8.2 218 beoordelingen
  • 8 28-09-16

    Lia Mossel

    Alles voortreffelijk geregeld en echt het gevoel geven dat je vakantie hebt dus klok is er wel maar ook niet waardoor het erg relaxed gaat en als reiziger echt het vakantie hebt en houdt de gehele reis Echt TOP!!!

  • 9 28-09-16

    Ilse Bode

    Geweldige reis!

  • 10 28-09-16

    Marleen Develing

    Het was een fantastische reis! Veel gezien en geleerd.

  • 8 28-09-16

    Jan Van Galen Last

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-09-16

    Robert De Vries

    Tijdens deze rondreis zie je een gevarieerd Indonesië. Zowel natuur, cultuur als strand geven een mooie diversiteit aan de reis. In het begin van de reis wordt je direct ondergedompeld in de Indonesische jungle waar comfort en luxe niet altijd aanwezig is (wat juist de reis leuk maakt). Hierna worden de accommodaties luxer wat voor Nederlandse begrippen voldoende is. Ook de vele uitstapjes zijn een leuke belevenis die ik niet had willen missen.

  • 9 07-09-16

    Lizet Veraart

    De afwisseling van natuur op Sumatra, cultuur en vulkanen op Java en zon,zee en strand op Bali was erg leuk. De verschillende soorten vervoersmiddelen onderweg ook. Onze reisleidster Karin wist heel veel te vertellen, had veel tips en regelde alles prima. We hadden een hele leuke groep die het onderling goed met elkaar konden vinden.

  • 10 07-09-16

    Cees Clarijs

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 07-09-16

    Franka Van Keulen

    Het was een mooie, afwisselende reis met een goede verdeling van de aktiviteiten. De reisleidster Karin, was erg bekwaam en gaf ons net dat ietsje meer waardoor de reis onvergetelijk was.

  • 10 07-09-16

    Bart Bouwmeester

    Een reis die mij meer heeft gebracht dan ik op basis van de informatie had kunnen verwachten, maar dat kwam mede door een van de beste gidsen die ik ooit heb meegemaakt.

  • 9 07-09-16

    Maria Van De Leur

    Een fantastische reis Sumatra prachtig , nooit gedacht dat er zoveel armoede heerst. Spannende oerwoud tochten gedaan o.a gorilla en veel apen , riviertocht bergtochten ,fietstochten jeeps ritten door Java Bali zeer goede gids (Carla) zeer goede instructies en vertellingen zeer interessant. Weghebben vanaf dag een genoten erg warm, lekker eten prachtige slaapgelegenheden, de laatste week werden we allen (14 personen) welvermoeiend dus een paar danken op Bali uitrusten was heel fijn en alweer prachtig wij bevelen deze reis voor iedereen aan. Bedankt en groeten aan die fantastische gids Carla. oh ja wij waren de oudste van t gezelschap 73 en 76 jr. we zijn er jong door geworden .succes met uw mooie reizen

  • 9 07-09-16

    Annemieke De Reus

    Prachtige reis. Zit goed in elkaar. Volgorde Sumatra, Java, Bali is prima. Veel activiteiten, heel afwisselend. Prettig om op een aantal plaatsen meerdere nachten te verblijven. Deze goede ervaring komt vooral door de deskundige en prettige begeleiding van Karin, onze reisleidster. Haar liefde en kennis voor Indonesie, mensen en dieren is van toegevoegde waarde. Aandachtspunt: de informatie over Sukamade is te weinig op de site. Dat zou uitgebreider moeten, zodat mensen er een beter beeld van krijgen.

  • 9 07-09-16

    Toos Wassenaar

    een fantastische reis ,met een geweldige gids.(Karin )Sumatra was voor mij toch het hoogte punt met de trekkings door de jungles .Ontmoeting met de oerang/oetangs.Java met de Bromo ,Borobudur ,Prambanan was ook geweldig.En op Bali nog ff bijkomen aan het strand Kortom een geweldige reis waar wij met een heerlijk gevoel aan terug denken.

  • 10 07-09-16

    Nico Uitendaal

    We hebben tijdens de reis enorm veel gezien en van alles ontzettend genoten.Het was wel een zeer actieve reis maar daar hadden we zelf voor gekozen.

  • 8 07-09-16

    Nicole Van Der Schoot

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 07-09-16

    Harrie De Swart

    was zeer goed

  • 6 26-07-16

    Jan Van Galen

    Schitterende reis waarbij je het echte Indonesie redelijk leert kennen. Echter het programma is bijzonder intensief waardoor niet alle delen goed tot je genomen kunnen worden. Na plm 3 weken treedt een forse vermoeidheid op waardoor je dingen gaat missen. Heel jammer. Meer tijd in sumatra had fijn geweest. Het reizen per bus is onaangenaam.

  • 8 26-07-16

    Karin Gieskes

    De reis was mooi en afwisselend, ik heb veel gezien en gedaan. Maar de reis was ook zeer zwaar. De zeer lange reisdagen, 's avonds aankomen na een lange dag in de bus en de volgende morgen vroeg verder maakten de reis vermoeiend. Dat heeft zijn tol geëist.

  • 8 26-07-16

    Ingrid Stempher

    Ik vond de reis intensief maar zeker de moeite waard Sumatra vond ik heel mooi, Toba meer Java druk met verkeer, rotzooi overal en vervuilde lucht in en rondom de steden.

  • 8 26-07-16

    Gerrie Van Beek

    Een hele mooie reis. Maar voor me zelf zou iets actieve willen. Meer wandelen door de natuur. Het hotel in Tawangmangu is zo mooi daar had ik wil twee nachten willen zijn. Ook door de natuur daar kan je leuke wandelingen maken. Verblijf in hotels prima twee keer is er een verandering van hotel geweest. 1 keer in bukit lawang de tweede weet ik niet meer. Gelukkig hadden we een hele fijne reisleidster. Die ons heel veel goede informatie heeft gegeven. Dat vind ik wel heel belangrijk. Daar valt en staat een reis mee. Ze weet heel veel over het land. Vooral omdat we een aparte groep hadden. Heeft ze dat goed opgelost.

  • 8 26-07-16

    Reina Perdijk

    Afwisselende reis met veel natuur en cultuur. Lange reisdagen

Rondreis Indonesië - Sumatra, Java en Bali

Jungle, tempels en rijstvelden

image
30 dagen vanaf € 2.198
Naar boven