< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 7,7
Overnachtingen 7,2
Reisroute 8,0
8.2 206 beoordelingen
  • 6 26-07-16

    Jan Van Galen

    Schitterende reis waarbij je het echte Indonesie redelijk leert kennen. Echter het programma is bijzonder intensief waardoor niet alle delen goed tot je genomen kunnen worden. Na plm 3 weken treedt een forse vermoeidheid op waardoor je dingen gaat missen. Heel jammer. Meer tijd in sumatra had fijn geweest. Het reizen per bus is onaangenaam.

  • 8 26-07-16

    Karin Gieskes

    De reis was mooi en afwisselend, ik heb veel gezien en gedaan. Maar de reis was ook zeer zwaar. De zeer lange reisdagen, 's avonds aankomen na een lange dag in de bus en de volgende morgen vroeg verder maakten de reis vermoeiend. Dat heeft zijn tol geëist.

  • 8 26-07-16

    Ingrid Stempher

    Ik vond de reis intensief maar zeker de moeite waard Sumatra vond ik heel mooi, Toba meer Java druk met verkeer, rotzooi overal en vervuilde lucht in en rondom de steden.

  • 8 26-07-16

    Gerrie Van Beek

    Een hele mooie reis. Maar voor me zelf zou iets actieve willen. Meer wandelen door de natuur. Het hotel in Tawangmangu is zo mooi daar had ik wil twee nachten willen zijn. Ook door de natuur daar kan je leuke wandelingen maken. Verblijf in hotels prima twee keer is er een verandering van hotel geweest. 1 keer in bukit lawang de tweede weet ik niet meer. Gelukkig hadden we een hele fijne reisleidster. Die ons heel veel goede informatie heeft gegeven. Dat vind ik wel heel belangrijk. Daar valt en staat een reis mee. Ze weet heel veel over het land. Vooral omdat we een aparte groep hadden. Heeft ze dat goed opgelost.

  • 8 26-07-16

    Reina Perdijk

    Afwisselende reis met veel natuur en cultuur. Lange reisdagen

  • 9 26-07-16

    Anny Huberts

    Het was een zware reis met goede en slechte hotels.

  • 8 15-07-16

    Sandra Vertogen

    Goed verzorgde reis, vol programma, prima tot zeer goede hotels, veel leuke activiteiten.

  • 8 15-07-16

    Ellen Van De Sype

    Leuke gevarieerde reis over de 3 eilanden. Elk eiland met eigen karakter en hoogtepunten. Dat je een lokale gids hebt is zeker een meerwaarde. Activiteiten op zich zijn niet zeer intensief, maar vele reizen en vroeg opstaan maakt het toch een actieve reis.

  • 8 15-07-16

    Fedda Koot

    In het begin rommelig niet niet geweldig geregel (vegetariër was niet doorgegeven aan KLM) en koffers zouden rechtstreeks naar Medan gaan maar moesten we toch van de bagageband halen in Jakarta. Verder was alles super.

  • 7 15-07-16

    Liesbeth Stenebome

    De reis begon iets anders dan in het reisschema stond daardoor verloren we 1dag. Gelukkig is dat later helemaal goed gekomen. Via de indrukwekkende natuur in Sumatra en de cultuurmonumenten van de verschillende Batakstammen naar de hoogtepunten, tempelcomplexen en vulkanen op Java. Een zeer emotioneel moment tijdens de zware wandeling naar Tawanmangu omdat ik toen besefte dat het landschap daar blijkbaar in mijn genen zat. Uitstapje naar de zeeschildpadden leverde enthousiaste en ontroerde reacties op. Bali gaf rust: geen moskeeën met niet te negeren oproepen tot gebed maar verstilde offers met de geur van vers bereid voedsel. En tot slot een geweldige excursie op onze laatste vrije dag naar Nusa Penida: snorkelen en de Manta Rey in al z'n grootsheid aanschouwen!!!

  • 7 22-06-16

    Dide Wissing

    Het was een mooie reis veel gezien en beleeft.

  • 8 22-06-16

    Mirjam Boets

    Hoewel we niet het WAUW gevoel hadden zoals op sommige andere reizen, blijft deze reis nazinderen als boeiende ervaring met spannende momenten (oerang oetangs, bloedzuigers, vliegende honden, rokende vulkaan Bromo, ...), een supergemotiveerde attente professionele gids Karen, leuke kleine groep (7 deelnemers)

  • 8 08-06-16

    Hans Schild

    Veelzijdige rondreis, langs veel hoogtepunten, maar ook op plekken waar weinig toeristen komen

  • 8 08-06-16

    Harry Huizenga

    mooi programma, leuk veel bungalows als kamer, goede prijs kwaliteitsverhouding. tip : laat Munbuk vervallen en doe 3 machten in Sanur. of Lovina. Munbuk is wel mooie lokatie, maar weinig te doen, geen zwembad. op het eind van de reis is wat meer rust welkom.

  • 8 08-06-16

    Truus Wiarda

    Mooie reis, veel bungalows als kamer, leuk. Prima reisleider, al blijft het oosterse ja zeggen, nee bedoelen, voor verrassingen zorgen. Wat ons betreft mag Munduk op Bali geschrapt worden, en een nacht in Sanur er voor terug. Munduk was wel mooie lokatie, maar weinig te doen. Zeker met minder mooi weer. 3 dg strand op eind van de reis is een mooie afsluiting.

  • 9 08-06-16

    Karel Werschkull

    Mooie en gevarieerde reis. Af en toe vermoeiend wegens herhaaldelijk vroeg opstaan, maar daar hebben we nu eenmaal voor gekozen. Goede reisleider die op enkele lange reisdagen altijd een paar boeiende stops wist in te bouwen.

  • 9 08-06-16

    Leni Visser

    Het was een avontuurlijke reis, met regelmatig ook contacten met de mensen die er wonen en werken. De reisleider heeft ons veel van de plaatselijke gewoontes en gebruiken verteld.

  • 8 27-04-16

    Bert Van Der Poot

    Afwisselende rondreis met een goede volgorde: Sumatra (natuur), Java (natuur en cultuur) en Bali (strand).

  • 8 27-04-16

    Niki Kamp

    Een geweldige rondreis! Ontzettend veel afwisseling tussen natuur en cultureel. Genoeg relax tijd vooral op het eind. En een ontzettend leuke reisbegeleider. Echt een aanrader

  • 7 27-04-16

    Daan Lensen

    een gevarieerde reis met natuur en cultuur. af en toe wat hectisch met een hoog tempo. mooie hoogte punten! als nadeel de kwaliteit van de hotels.

Rondreis Indonesië - Sumatra, Java en Bali

Jungle, tempels en rijstvelden

image
30 dagen vanaf € 2.098
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!