< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,2
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,1
8.2 133 beoordelingen
  • 8 23-12-16

    Mirjam Roters

    Afwisselende reis, steden, natuur, cultuur, strand

  • 7 23-12-16

    Marc Verbeek

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 04-11-16

    Mimi Buijs

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 04-11-16

    Josefien Lansbergen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 04-11-16

    Marcella Van Dijk

    ik heb niet veel om mee te vergelijken, maar ik vond dit een magische reis. Je kreeg van alles wat: natuur, cultuur, rijkdom, armoede, strand en stad. Het is natuurlijk veel reizen om van A naar B te komen, maar dit was goed geregeld en je doet het ook ergens voor.

  • 8 04-11-16

    Ad Schippers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 04-11-16

    Mirjan Bakker

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 04-11-16

    Annette De Haan

    Zeer afwisselende reis met een actieve reisleider en een gezellige groep mensen

  • 8 04-11-16

    Dineke Uildriks

    Het was een mooie, gevarieerde reis. Jammer, dat de regentijd begon.

  • 8 04-11-16

    Hestia Vermeulen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 04-11-16

    Annette De Haan

    Het is een afwisselende en prachtige reis. Wij hadden een prima reisleider die zijn best deed om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

  • 8 04-11-16

    Lolke Okkema

    Een fantastische gevarieerde reis waarin van alles en nog wat is te doen en te zien. Het is elke dag genieten.

  • 8 04-11-16

    Henk Zijlstra

    Mooie gevarieerde reis

  • 9 14-10-16

    Elisabeth Vermorken

    super reis zit goed in elkaar en veel afwisseling

  • 9 14-10-16

    Ria Boone

    Ook namens mijn man was dit een uitstekende en fantastische reis, hebben ontzettend genoten eigenlijk geen enkele klacht. Maar ook dankzij onze uitmuntende reisleider Tim is deze reis voor ons onvergetelijk geweest.

  • 9 14-10-16

    Willy Strauven

    Goed verzorgde groepsreis met veel afwisseling en een bijzonder goede reisleider 'TIM'.

  • 8 28-09-16

    Perry Bennink

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 28-09-16

    Linda Schulting

    Zeer afwisselende reis, indrukwekkende natuur, leuke excursies en een erg goede en aardige reisleidster. Het verblijf in Rio had wel met een dag verlengd mogen worden, maar voor de rest een goede indeling.

  • 9 28-09-16

    Ester Knarren

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 28-09-16

    Axel Scherer

    Het was een hele mooie reis met mooie hoogtepunten. De reisbegeleider heeft het goed gedaan en duidelijk iets toegevoegd aan de reis.

Rondreis Argentinië en Brazilië

Reis van tango naar samba

image
23 dagen vanaf € 2.998
Naar boven
 

Evenementenagenda 2017

  • Kom 25 maart of 22 april naar Amsterdam
  • Maak kennis met ons wereldwijde aanbod
  • Ontdek alles over onze verschillende type reizen
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis
  • Profiteer van unieke acties

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.