< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,2
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,1
8.2 123 beoordelingen
  • 9 04-11-16

    Mirjan Bakker

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 04-11-16

    Dineke Uildriks

    Het was een mooie, gevarieerde reis. Jammer, dat de regentijd begon.

  • 9 04-11-16

    Annette De Haan

    Het is een afwisselende en prachtige reis. Wij hadden een prima reisleider die zijn best deed om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

  • 9 14-10-16

    Elisabeth Vermorken

    super reis zit goed in elkaar en veel afwisseling

  • 9 14-10-16

    Ria Boone

    Ook namens mijn man was dit een uitstekende en fantastische reis, hebben ontzettend genoten eigenlijk geen enkele klacht. Maar ook dankzij onze uitmuntende reisleider Tim is deze reis voor ons onvergetelijk geweest.

  • 9 14-10-16

    Willy Strauven

    Goed verzorgde groepsreis met veel afwisseling en een bijzonder goede reisleider 'TIM'.

  • 8 28-09-16

    Perry Bennink

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 28-09-16

    Linda Schulting

    Zeer afwisselende reis, indrukwekkende natuur, leuke excursies en een erg goede en aardige reisleidster. Het verblijf in Rio had wel met een dag verlengd mogen worden, maar voor de rest een goede indeling.

  • 9 28-09-16

    Ester Knarren

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 28-09-16

    Axel Scherer

    Het was een hele mooie reis met mooie hoogtepunten. De reisbegeleider heeft het goed gedaan en duidelijk iets toegevoegd aan de reis.

  • 8 28-09-16

    Jacqueline Van Der Maarel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-09-16

    Karin Van Gils

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 28-09-16

    Tom Van Steenbrugge

    Topreis!

  • 9 28-09-16

    Anne Van Beek

    Zoveel gezien, gedaan en meegemaakt met goede begeleiding en een leuke groep!

  • 8 28-09-16

    Mirjam Bos

    Hallo allen, Het was een geweldige reis! Ik vond de afwisseling prima, de hotels prima, het aantal nachten overal prima. Alleen Rio had een dagje langer gemogen (dus de reis met een dag verlengen). De communicatie met Sawadee vooraf was ook goed.

  • 8 28-09-16

    Carla Zaalberg

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 28-09-16

    Anja Van Den Hout

    Een reis met enkel hoogtepunten, mooie natuur, bruisende steden en dat alles zeer goed georganiseerd onder enthousiaste reisleiding!

  • 6 09-09-16

    Han Kerkdijk

    Het relatief lage cijfer is vanwege het vervoer. Ik kreeg steeds meer het gevoel dat we als sardientjes vervoerd werden. De reis op zich is gewoon fantastish.

  • 8 09-09-16

    Marie Louise Van De Scheur

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-09-16

    Annet Makkink

    Een afwisselende reis tussen steden en natuur.

Rondreis Argentinië en Brazilië

Reis van tango naar samba

image
24 dagen vanaf € 2.948
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!