< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,2
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,1
8.2 170 beoordelingen
  • 8 13-10-17

    Bert Weijers

    afwisseling in de reis

  • 9 13-10-17

    Francisco Gomes Correia

    We hebben een geweldige reis gehad. Onze reisleider Tim is een van de beste reisleiders die we in al onze reizen gehad hebben. Perfecte organisatie en nooit te moe om wat voor ons te regelen

  • 8 13-10-17

    Bertus Koot

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 13-10-17

    Marlies Van De Voorde

    Het was een fantastische reis. Op zoveel mooie, indrukwekkende plekken geweest.

  • 8 13-10-17

    Michelle Machielsen

    Ik heb een fantastische vakantie gehad. De combinatie van natuur en cultuur (bezoek aan Buenos Aires en Rio) vond ik erg leuk.

  • 8 13-10-17

    Sandra Vermulst

    -

  • 10 13-10-17

    Nannette Schenk

    Wij hebben ontzettend genoten van deze indrukwekkende reis. Zoveel gezien en vooral veel beleeft, bijzondere natuur-wonderen gezien en onvergetelijke activiteiten gedaan. Het is onze mooiste reis tot nu toe geweest, met name ook door de onvermoeibare inzet van reisleider Tim. Tim, wanneer ga je weer? Wij gaan mee!

  • 10 13-10-17

    Bibi Van Den Bersselaar

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-10-17

    Danny De Witte

    Leuke veelzijdige reis.

  • 8 13-10-17

    Geweldig.

  • 9 13-10-17

    Ruud Willemstein

    Erg goed georganiseerde reis met vele hoogtepunten. We hadden ook een bijzonder kundige en gemotiveerde reisbegeleider.

  • 8 13-10-17

    Afwisselende reis en een goede combinatie van active en rustige dagen.

  • 8 13-10-17

    Marion Dubach

    Mooie, afwisselende reis! Aan het begin en eind een grote, mooie stad en daartussen veel natuur en prachtige stranden.

  • 8 29-09-17

    Hans Van Buuren

    Een hele mooie reis, maar soms wel erg lange reisdagen

  • 9 29-09-17

    Jaap Dane

    De reis was fantastisch. Alles was goed georganizeerd. De grootte van de groep van 18 deelnemers was goed.

  • 9 29-09-17

    Johan Oosterhuis

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 29-09-17

    Heidi Van Der Rauwelaert

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 29-09-17

    Alfred Van Paaschen

    Gevarieerde reis met natuur en steden, heel veel gezien en een fijne groep met een goede reisleider.

  • 8 15-09-17

    Machteld Nieuwenhuyzen

    Over het algemeen heb ik 3 fantastische weken beleeft. Van Buenos Aires naar Rio was een ervaring om nooit te vergeten. De reis begon zeer heftig met lange reisdagen en weinig bijkom/rust momenten. Richting Paraguay met de nachtbus had van ons anders gemogen. Ik ben erg blij dat ik, van alle reizen door Brazilië, er uiteindelijk voor heb gekozen om deze reis te maken: Goede hotels, Fijn reisgezelschap, Zeer afwisselende dingen gezien en gedaan.. Zeker een aanrader om met Sawadee Brazilië te verkennen!

  • 7 15-09-17

    Henk Mulder

    De watervallen van Iguacu zijn prachtig. Daarnaast Pantanal en Rio de Janeiro echte hoogtepunten van deze reis. De reisdagen in de eerste week van de vakantie vind ik echter te lang.

Rondreis Argentinië en Brazilië

Reis van tango naar samba

image
23 dagen vanaf € 3.198
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!