< Terug naar resultaten

Rondreis Costa Rica Fotoreis

Klik de kikker

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Costa Rica

Route daagse rondreis Costa Rica Fotoreis

Tijdens deze speciale foto reis door Costa Rica ontdek je het pure leven in de overweldigende natuur. Van bijzondere Arenal vulkaan in Fortuna tot het ongerepte regenwoud van Corcovado. Costa Rica zal hoe dan ook een onuitwisbare indruk op je maken. Je kunt mooie wandelingen maken in het (sub) tropische regenwoud en je ogen de kost geven aan al het natuurschoon zoals vulkanen en oeroude wouden. En dan nog de talloze dieren die je tegen kunt komen; apen, krokodillen, vele soorten vogels waaronder de beroemde quetzal, tapirs, luiaards en nog veel meer. Pura Vida!

De spectaculaire natuur van Costa Rica De overweldigende natuur van Costa Rica met zijn diversiteit aan flora en fauna staat in deze reis centraal. De liefhebber van natuurfotografie komt hier ogen te kort. In Tortuguero vaar je door de dichtbegroeide kanalen van het oerwoud en ga je op zoek naar schildpadden. In het nevelwoud van Monteverde kun je, hangend in een klimtuig via een kabelbaan van boomtop naar boomtop roetsjen. Enorme hangbruggen bieden je een kijkje in de boomkruinen, zodat je op zoek kunt gaan naar de heilige quetzalvogel. . Costa Rica: Zon, zee, strand, surfen en jungle! De omgeving van het kustplaatsje Manuel Antonio is uniek; het is een combinatie van stranden, jungle en steile rotsen en het kleinste en één van de meest geliefde parken van Costa Rica. Hier kun je surfen op de golven van de Grote Oceaan én leguanen, luiaards en doodshoofdaapjes tegenkomen: Het is bijna onmogelijk om een dag in het park door te brengen zonder wilde dieren te zien. Professionele begeleiding tijdens de reis De fotoreizen in Costa Rica worden begeleid door een ervaren reisbegeleid(st)er / fotograaf. Tropisch regenwoud in Costa Rica Vlakbij het uitbundige Nationaal Park Corcovado, in het zuiden van Costa Rica, begint het regenwoud direct achter de lodge waar we overnachten. In het park leven veel verschillende soorten apen, ara's, neusbeertjes, luiaards en krokodillen. Aan de andere kant van het regenwoud loop je zo het strand op.

Rondreis Costa Rica Fotoreis

Niet boekbaar

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een reis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!