< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 1602 beoordelingen
  • 8 25-02-20

    Richard

    mooie reis, prima hotels, goede reisbegeleider

  • 7 21-02-20

    Mies

    Het was 1 zeer bewogen reis met hoogtepunten en ook wat kleine minpuntjes. Zoals onderkomens en hygiëne.

  • 9 21-02-20

    Paul

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 21-02-20

    Sandra

    Costa Rica is in één woord fantastisch! Op één dag wel 25 verschillende vogels, kikkers, slangen en leguanen gezien in allerlei práchtige kleuren.

  • 8 21-02-20

    Jeroen

    Mooie natuurreis. Carlos was een enthousiaste gids met veel kennis over zijn land en wat daar allemaal groeit en rond vliegt, loopt en kruipt. Een lokale goede gids is zeker een toegevoegde waarde. Alle verrekijkers en telelenzen op zoek naar 'die donkere vlek daar achter die tak daar'. Veel mooie vogels en andere dieren gezien. Wel is de moeite die gedaan moet worden voor het bezoeken van Corcovado NP - lange boottochten, zinderende hitte, erg hoge kosten en zeer matige accommodatie - teveel voor die ene wandeling daar.

  • 8 21-02-20

    Bert

    weinig stad,veel natuur

  • 9 11-02-20

    Reinier

    prachtige reis met een heel goede reisleider en chauffeur de ritten waren niet te lang Een dag san jose is voldoende

  • 8 11-02-20

    Carla

    Goed programma met genoeg vrije dagen waarin je kunt doen wat je zelf wilt (excursie met de groep of zelfstandig op pad).

  • 9 11-02-20

    Chloe

    Fantastische reis met een onwijs kennisrijke, ervaren en spontane gids.

  • 7 11-02-20

    Henny

    perfecte reisbegeleider, goede route en diversiteit bestemmingen, redelijke tot goede hotels (hotellocaties), redelijke tot oninteressante parken/bezienswaardigheden, geen tot beperkte hikemogelijkheden buiten de (over) georganiseerde en zeer toeristische parken

  • 9 11-02-20

    Diny

    Prachtige rondreis door Costa Rica. Uitstekende reisbegeleider (Dauren). Accommodaties op mooie plekken. Logeeradressen vertoonden soms wel wat gebreken: achterstallig onderhoud (met name aan voorzieningen in badkamer en toilet), bedden werden niet altijd opgemaakt, etc. Rechtstreekse vlucht met KLM was prima. Vervoer in Costa Rica met mini-bus was goed, maar zitplaatsen voor sommige medereizigers waren krap. Het was prettiger geweest, wanneer Sawadee in ieder geval ontbijt in alle accommodaties had bijgeboekt.

  • 8 11-02-20

    Niki

    Prachtige reis met een overweldigend hoeveelheid aan natuur. Onze reisleider Dauren was fantastisch, en heeft ons ontzettend veel geleerd over zijn land en alles wat daarin leeft.

  • 9 11-02-20

    Theo

    Een geweldige natuurreis waarbij we een gepassioneerde gids hadden die ons werkelijk alles lieten zien waar wij zelf anders aan voorbij zouden zijn gegaan. hierdoor werd deze reis zeer bijzonder! De reisdagen werden voorzien van regelmatige stops voor koffie, lunch e.d.. een reis waar we met genoegen op terugkijken!

  • 8 11-02-20

    Arnold

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 11-02-20

    Tom

    Een zeer afwisselende reis door een heel mooi maar ook erg toeristisch land. Goede balans tussen eenvoudiger en wat luxere hotels.

  • 8 07-02-20

    Suzanne

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 07-02-20

    Yvonne

    De reis was heel erg mooi, echt een aanrader. De reis gaat echt het hele land door. Ik vond de variatie tussen wandelen, dieren spotten, actief zijn en strand dagjes ook heel fijn. Op je vrije dagen kun je zelf weten of je iets actiefs doet of een dag(deel) op het strand of bij het zwembad gaat liggen. Omdat we bijna overal 2 nachten waren voelde het ook niet zo gehaast. Met een andere organisatie was ik 1 nacht per locatie gewend. Minstens 2 nachten is veel fijner. De reisleidster deed het ook erg leuk. Als er verzoekjes waren dan regelde ze dat en ze ging zelf ook mee met veel activiteiten. Zo wilden veel mensen graag naar een waterval hiken. Ze regelde het zo dat het in het programma paste. Een top vakantie gehad!

  • 9 07-02-20

    Stephan

    Prachtige reis door een land met overweldigende flora en fauna. Zeer gevarieerd, echt heel veel dieren gezien. Veel ruimte voor eigen invulling m.b.t. excursies. Onze reisleidster Eveline heeft de reis echt top begeleidt. Tip aan Sawadee is om op de website de reisroute per dag aan te passen. Deze is niet meer up to date.

  • 9 07-02-20

    Mariska

    Echt een onvergetelijke reis gemaakt door Costa Rica. Heel veel mooie dieren gezien en genoten van de prachtige groene regenwouden. De reisleidster wist heel veel te vertellen over het land, waardoor je ook een goed beeld kreeg van de geschiedenis van het land maar ook van de huidige levenssituatie van de inwoners.

  • 9 07-02-20

    Hanna

    Fantastische natuurreis met verblijf in prachtige eco-lodges.

Groepsrondreis Costa Rica

Pura Vida!

image
23 dagen vanaf € 2.399
Naar boven