< Terug naar resultaten

Reisverslag van een van onze reisbegeleiders

Reisbegeleider

Nella Reisbegeleider

Hola, mijn naam is Nella en ben verpleegkundige maar daarnaast sinds mijn 18e als reisleidster werkzaam in diverse landen (Peru, Bolivia, Venezuela, Costa Rica, Nicaragua, Panama, Marokko, Spanje, Frankrijk en  Italië) en sinds het jaar 2000 vooral  in Ecuador werkzaam als reisleidster, ik heb daar gestudeerd en ben inmiddels Nationaal gids. 

Waarom Ecuador? Het is een geweldig land met veel verschillende interessante culturen en talen (Indiaanse-, mestizo,s, Afro- Ecuadoriaans) en een prachtige, zeer afwisselende natuur. De reistijden zijn relatief kort en verder is het het land met de meeste microklimaten van de wereld, hoe dat komt vertel ik je tijdens de reis en nog veel meer, verder kun je er wandelen, fietsen, Salsa dansen en meer: ik daag je uit: kom Ecuador zien, proeven, leren kennen en voelen! 

Hasta luego,

Ecuador Ama la Vida ! 

Reisverhaal Ecuador

We reden met de groep in een bus, toen er onderweg in een dorpje in de Andes een dorpsfeest was, er woonden daar Quichua Indiaanse mensen en mestizo,s (Indiaans met Spaans bloed) toen ik vroeg of we welkom waren, was dat helemaal ok en kwamen de mensen naar ons toe uit nieuwsgierigheid, iemand bood haar paard aan om er op te gaan zitten en een foto te maken, er kwam nog iemand van het dorp bij, die ook zijn paard aanbood om er op te gaan zitten en een foto te maken. Daarna boden beiden hun paard aan om er op te mogen rijden, niemand wilde behalve 1 meisje in de groep, dit was dus ook  mijn kans..., we kregen een poncho aan en een hoed op, omdat er op dat moment een paardenwedstrijd aan de gang was en wij beiden goed konden rijden, deden wij al gauw mee met de wedstrijd,elke keer als wij langs kwamen kregen wij een daverend applaus,zowel van de plaatselijke bevolking als van de groep, de hele verdere dag, liepen zij en ik met een brede smile op ons gezicht!

Rondreis Ecuador & Galápagos Hoogtepunten

Zeg hola tegen Ecuador

Chimborazo vulkaan
21 dagen vanaf € 3.048 € 2.948
Naar boven
 

Sawadee Reisevent 25 november
DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door documentairemaker: Ruben Terlou
  • Vlogworkshop door vlogger Teun Peters
  • Workshop Smartphone fotografie  
  • Lancering nieuwe brochure 2019/2020
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.