< Terug naar resultaten

Rondreis Wie is de Mol-reis Mexico

indianen, mariachi's en tequila

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met nauwelijks lange reisdagen en/of lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met weinig lange reisdagen en/of lichte dagwandelingen

  • image

   Licht avontuurlijke reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Avontuurlijke reis met meerdere lange reisdagen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zeer avontuurlijke reis met meerdere lange reisdagen en/of zware meerdaagse wandelingen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met veel basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met meerdere basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met enkele basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels

  • image

   Zeer comfortabele hotels

Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Mexico

Route daagse rondreis Wie is de Mol-reis Mexico

Deze Wie is de Mol-reis door het voormalige rijk van de Maya’s is even fascinerend als afwisselend. Tijdens deze reis bezoek je prachtige ruïnes, maak je kennis met de afstammelingen van de Maya’s en bezoek je allerlei leuke dorpjes met sfeervolle pleinen en lekkere eetkraampjes. Onderweg voer je uitdagende opdrachten uit met als doel zoveel mogelijk stempels te verzamelen door de opdrachten zo goed mogelijk uitvoeren of… te saboteren! Kortom, een complete groepsreis, maar met nét dat beetje extra spanning. Wie is degene met de meeste stempels en…. Wie is de Mol?

Na spanning komt ontspanning We sluiten deze bijzondere reis af in Playa del Carmen waar je lekker op het strand kunt liggen of al snorkelend de wondere onderwaterwereld kunt ontdekken. In Playa del Carmen vind je vele terrassen, restaurants en leuke winkeltjes. Na het spelen van een zinderend finale spel wordt duidelijk wie zich de winnaar van Wie is de Mol – Mexico mag noemen! Wereldberoemde ruïnes Tijdens deze reis breng je een bezoek aan de meest bekende ruïnes van het land. Je ziet onder andere Chichen Itza, Palenque en Uxmal. Maar ook onbekendere archeologische opgravingen zoals Ek Balam. Honderden roze flamingo's en de Grand Canyon van Mexico Ook natuur komt tijdens deze reis volop aan bod. Zo bezoeken we het Nationale Park van Celestún waar je een grote kans hebt om een groot aantal flamingo's te spotten. Dit levert fantastische plaatjes op voor het thuisfront. Verder maken we een mooie boottocht door de Sumidero kloof, ook wel de Grand Canyon van Mexico genoemd. De Mol is dichterbij dan je denkt De steden Mérida, Campèche en San Cristóbal de las Casas zijn bezaaid met koloniale gebouwen, kerken en kloosters. Je kunt hier lekker rondstruinen, winkelen of vanaf een terrasje het dagelijks leven aan je voorbij laten gaan. Deze koloniale steden vormen tevens het schitterende decor voor drie bijzondere opdrachten. Laat je niet afleiden door al het moois om je heen, want de Mol is dichterbij dan je denkt! In San Juan Chamula en Zinancatan leven de Mexicanen nog volgens eeuwenoude tradities. Zonnewende - Chichen Itza De Piramide van Kukulcán in Chichen Itza is waarschijnlijk het bekendste bouwwerk van Mexico en werd hier rond de 9e eeuw door de Maya's neergezet. De tempel is wereldberoemd om een verschijnsel dat twee keer per jaar plaatsvindt. Dan vallen de schaduwen zo langs de trappen, dat ze op een kruipende slang lijken. De kans is groot dat je tijdens de Mexico Hoogtepuntenreis met vertrek op 18 maart 2013 getuige bent van dit magische spektakel. Voor een voorproefje kijk je alvast op

Rondreis Wie is de Mol-reis Mexico

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.