< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
9.1 21 beoordelingen
 • 8 18-08-15

  Lidwien Verweij

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 18-08-15

  Frank Bonset

  Avontuur bestaat dus echt, een rondreis Spitsbergen met elke dag landingen met de Zodiac, ijsberen, beluga's, walvissen, rendieren, poolvossen allemaal gezien met een geweldige groep!

 • 9 18-08-15

  Harry Mulder

  Een prachtige rondreis naar het koude paradijs. Onvergetelijke landschappen, ijsberen, rendieren, vossen, elke dag schitterende luchten, mooie wandelingen en ook het zwemmen tussen de ijsschotsen was een bijzondere belevenis. Crew en boot waren super.

 • 9 18-08-15

  Bart De Craemer

  Sfeervol en relaxed met een driemaster door arctisch gebied, met uitstappen naar toendra en ruwe terrein, met adembenemend zicht op ijskappen en gletsjers, met verrassende ontmoetingen met ijsberen, walrussen en zeehonden ... en dit alles in een dag die 24 uur duurt!

 • 10 17-07-15

  Ria Van Loon

  Fantastische ervaring, varen bij Spitsberegen met de Antigua. Geweldige crew, zeer goede gidsen. Prachtige wandelingen, ankeren in het pakijs en zelfs gelopen op het pakijs. Fijne wandelingen, veel uitleg. Veel ijsberen.Zelf de 24 uur licht per dag zijn te kort. Superrreis!!!!

 • 10 17-07-15

  Astrid Poiesz

  Prachtige natuur, ongerept, oerervaring. De gletsjers zijn adembenemend. Wel 14 ijsberengezien naarst walrussen, rendieren, poolvossen en walvissen. De ruige wateren gezien waar de walvisvaarders hun ontberingen hebben gehad. We konden niet rond varen ivm teveel ijs. Hierdoor naar het pakijs gegaan. De zon die niet ondergaat en het mooie weer. Bijna dagelijks wel eens buiten kunnen eten. Het was heerlijk om te zwemmen in het ijswater. Een onvergetelijke reis.

 • 9 18-08-14

  Leon Kuijs

  Indrukwekkend ruw land. Prachtige dieren (geen garantie dat je ze ziet). Zeer goede begeleiding. Een leuke crew en goed eten. Een coole rondreis waarbij je wel tegen varen op de zee moet kunnen, van wandelen door de natuur moet houden en het niet erg vindt dat je wel eens natte voeten kunt krijgen.

 • 7 18-08-14

  Iris Barkhuysen

  De vakantie op de boot was super en zeker een aanrader.

 • 10 17-09-13

  Leonie Engelsma

  Het was een overweldigende rondreis. De Antiqua is een sfeervol schip. De bemanning formidabel. Het landschap is van een bijna buitenaardse schoonheid. Dit blijft op je netvlies.

 • 9 17-09-13

  Sjaan Verdoorn

  Zeer goed.

 • 8 17-09-13

  Renate Van Son

  Een fantastische fotografie/ natuurreis. We hebben aardig wat dieren gezien, inclusief ijsberen met jongen. Geweldige gletsjers, prachtige zonsondergangen en een schitterende maan die het grootste gedeelte van de dag zichtbaar bleef. We hadden zeer bekwame gidsen (Ronald en Falk) en fotograaf (Arjan). De crew van de Antigua bekwaam, altijd vriendelijk en behulpzaam. De groepsreis is een aanrader.

 • 10 18-07-13

  Ineke Boersen

  SUPER -GEWELDIG- Het kan niet beter. Deze groepsreis overtreft alles.

 • 10 18-07-13

  Dennis Verstappen

  De reis aan boord van de Antigua rond Spitsbergen heeft mijn verwachting overtroffen. IJsberen,walvissen,robben,vogels enz enz in overvloed.dan nog niet eens over het mooie landschap en de ijsbergen gesproken. Perfect!!

 • 10 18-07-13

  Annette Toet

  Fantastische rondreis: het adembenemende landschap, het varen en zeilen met de mooie en comfortabele Antigua, waar we in de watten zijn gelegd door de altijd gastvrije bemanning, heerljk eten bereid door kok Sascha en begeleid door de twee zeer deskundige gidsen Rolf en Jelle. Heel veel flora en fauna gezien in een indrukwekkend arctisch landschap. Kortom, een onvergetelijke reis!

 • 9 20-09-12

  Richard Bruning

  Schitterende natuurreis met zeer kundige gidsen en een ervaren en super gastvrije bemanning. Hoogst aan te bevelen.

 • 9 20-09-12

  Dirk Van Den Bergh

  Deze reis overtrof onze verwachtingen! Overweldigende natuur en uitgezonderd de walvissen hebben we alle dieren ontmoet die er leven: ijsberen (2 x), rendieren (3 x), poolvos, walrussen (2 x), zeerob, en zeehonden. De begeleiding van Rolf en Michelle was outstanding en de crew van de Antigua heel bekwaam, vriendelijk en behulpzaam. Kok Sascha verdient ook een speciale vermelding! De groep zelf was ook geweldig. Ik heb een 9 als beoordeling gegeven, maar eigenlijk moet dit 9,9 zijn ...

 • 10 20-09-12

  Joke Lannoo

  Spitsbergen met de ANTIGUA was 'n zeer geslaagde reis. Aanrader dus.

 • 8 20-09-12

  Hugo Van Pelt

  De reis was 1 groot avontuur. De Antigua is een geweldig schip, wat ook perfect in de omgeving van Spitsbergen past. Het komt op plaatsen, waar een cruiseschip nooit kan komen

 • 9 08-09-11

  Gerdien Langenbarg

  Heerlijke wandelingen in een oogverblindend landschap en ontmoetingen met arctische diersoorten. Subliem!

 • 9 08-09-11

  Liesbeth Welbers

  Spitsbergen: wat een geweldige ervaring! Die enorme gletsjers, dat blauwe ijs, rotsen die worden weerspiegeld in het water, prachtige zonsondergangen, helder licht, zuivere lucht. En natuurlijk de ijsberen, walrussen, zeehonden, orka's, beluga's, rendieren. Prima verzorging op de Antigua, wat een top crew! Deze reis heeft onze verwachtingen overtroffen, we hebben enorm genoten!!!!

Rondreis om Spitsbergen. Avontuurlijke cruise met zeilschip Antigua

Varen door een ijssoep

Zeilen Noordpool, Spitsbergen
17 dagen vanaf € 5.598
Naar boven