< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 9,0
Overnachtingen 8,5
Reisroute 8,2
8.2 61 beoordelingen
  • 8 22-10-16

    Wil Prins

    Het is een hele mooie reis waarin je een goede indruk van Australie krijgt en een groot deel van het land ziet. Daarvoor hebben we wel een strak programma gevolgd waarin niet al te veel vrije tijd zat. De reis was prima georganiseerd en gaf een mooie afwisseling tussen verschillende steden en natuurgebieden en had goed gekozen accommodaties. We hebben genoten van walvissen, kangoeroes, koalas, krokodillen en vele soorten bijzondere vogels. Daarnaast was behalve voor het moderne Australië in de steden ook ruime aandacht voor de oorspronkelijke cultuur van de Aboriginals. We zijn een ervaring rijker.

  • 9 22-10-16

    Durkje Bottema

    Zeer mooie rondreis van zuid naar noord door dit enorme land.

  • 10 22-10-16

    Sabine Bentsink

    Het was een geweldige reis, een goede combi van natuur en cultuur. Afwisselend verblijf in steden en de outback.

  • 8 22-10-16

    Anneke Westerweele

    goed georganiseerde, goed begeleide reis. Goede afhandeling van de droevige gebeurtenis op de laatste excursie.

  • 8 22-10-16

    Lisa Verweij

    Een hele mooie reis waarbij ik erg veel van Australië heb gezien. Op alle vrije dagen werden excursies of wandelingen aangeboden. De reisdagen zijn vaak behoorlijk lang, maar worden vaak wel onderbroken door een wandeling.

  • 10 22-10-16

    Math Dassen

    Zoals steeds biedt Sawadee ook ditmaal weer, voor mij, een perfecte reis en dus een maximale waardering! Niet alleen dat de eigen reisbegeleider voorbeeldig begeleidt, de locale gidsen zowel als de chauffeurs - en hun bus - blijken uitstekend te voldoen. Op logies is niet bespaard; het ene low-budget onderkomen was op een locatie die we niet hadden willen missen. Perfect programma! Zou ik niets aan weten te veranderen, gezien de beschikbare tijd. Sawadee, dank!

  • 9 22-10-16

    Thea Van De Langenberg

    Een fijne reis. Heel volledig. Veel gezien en ervaren en fijn dat wandelingen eventueel zijn in te korten. Dus voor ieder wat wils.

  • 8 22-10-16

    Ad Boone

    Prachtige reis. Goede balans tussen steden, natuur en cultuur.

  • 8 14-10-16

    Iris Van Den Boomen

    De reis zat goed in elkaar. Voor een eerste keer naar Australië zeker geschikt, omdat alle hoogtepunten erin zitten en je een goede indruk krijgt van de vele gezichten van Australië. Soms wel vermoeiend, omdat je nergens lang verblijft en je soms korte nachten hebt. Maar zeker de moeite waard. Ik zal altijd met warme herinneringen terugdenken aan deze reis.

  • 8 08-10-16

    Henk Van Rossum

    De Australiëreis geeft in betrekkelijk kort tijdsbestek een prima indruk van topics uit dit immense en overrompelende continent. De vier binnenlandse vluchten helpen zeker ook om afstanden te overbruggen.

  • 7 08-10-16

    Enith De Boer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 08-10-16

    René Van Der Star

    Australië is een geweldig continent, cultuur afwisselende natuur met een spectaculaire dierenwereld. Zowel boven als onder water ( Great Barrier Reef) Afwisselend landschappen. Veilig om te reizen en vriendelijke mensen Een grote aanrader om dit continent te bezoeken. In October en November is het voorjaar veel groen ook in de woestijn en op de meeste plekken nog niet zo warm.

  • 9 08-10-16

    Marian Wijermars

    Prachtige afwisselende en complete reis en de reisleider was geweldig. Voldoende vrijheid om op eigen gelegenheid de steden te verkennen en de wandelingen in de natuur te maken. De accommodaties, het vervoer en de plaatselijke chauffeurs/gidsen: allemaal prima.

  • 9 08-10-16

    Marien Bos

    Mooie reis, comfortabel vervoer en over het algemeen goede hotels.

  • 10 08-10-16

    Karin Beers

    Geweldige reis en wat een geweldig land! Veel gezien, prachtige wandelingen gemaakt. De reis heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Leuke groep en perfecte reisbegeleiding door Willem.

  • 10 08-10-16

    Adrie Van Der Meer

    Mijn man en ik hebben een 'topreis' gehad. Geweldig genoten! Er staat dat de reizen van Sawadee reizen avontuurlijk zijn. Zo was het ook voor mijn gevoel. Alhoewel ik het soms iets zwaar vond vanwege het vele wandelen, was het toch een uitdaging en heb ik overal toch aan meegedaan. Getroffen met een geweldige groep mensen! En een goede reisleider, die ondanks dat hij de reis voor het eerst maakte, alles voor ons deed en met goede ideeën kwam. Voor mijn gevoel liet reisleider Willem ons vrij en toch merkte ik dat hij er altijd was en een oogje in het zeil hield. We waren soms alleen (met een groepje) op pad, maar hij hield goed in de gaten of alles goed liep. Dan kwamen we hem opeens weer ergens tegen. Kortom: Geweldig genoten!

  • 10 08-10-16

    Tessa Van Rumund

    Een erg gevarieerde reis, veel natuur gecombineerd met bezoek aan steden. Indeling van reis is zodanig dat het reistempo erg goed is. Meeste hotels zijn van goed kwaliteit, een enkel hotel is wat minder.voor wandelingen is voor iedereen wel een geschikte optie te vinden(korter, minder zwaar).prijzen excursies zijn aan de prijs, echter wel de moeite waard.

  • 9 08-10-16

    Lennart Stranders

    Complete reis door de mooiste delen van Australië met een goede opbouw en balans tussen steden, natuur, wild-life, cultuur en de keuze uit lange of kortere wandelroutes. Een geweldige reis om in 4 weken tijd te ervaren wat dit land te bieden heeft.

  • 8 08-10-16

    Frank Felten

    Mooie reis waarbij je veel ziet van Australië. Alles zoals gebruikelijk goed georganiseerd. erg aardige mensen, bijzonder land met bijzondere landschappen en dieren.

  • 10 08-10-16

    Hennie Kreft

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Australië

Het Rode Continent

image
28 dagen vanaf € 4.898
Naar boven