< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 9,0
Overnachtingen 8,5
Reisroute 8,2
8.3 138 beoordelingen
  • 8 22-07-17

    Anna Groeninx Van Zoelen

    De reis kwam overeen met de verwachtingen gewekt door de reisbeschrijvingen. Ook mijn specifieke vragen m.b.t. de zwaarte van bepaalde wandelingen bleken tot 'op de letter' te kloppen. Heerlijk

  • 8 22-07-17

    Marian Lagewaard

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 22-07-17

    Yvonne De Bruin

    Fantastische reis met veel afwisseling en hoogtepunten. Echt een aanrader!

  • 8 22-07-17

    Bernadette Russchen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 22-07-17

    Dieles Stolk

    Een uitstekende Australië rondreis die je in 28 dagen via een druk (maar te doen) reisschema langs een groot deel van de highlights van het oostelijke deel van Australië (inclusief Tasmanië niet te vergeten!) en de outback voert. Mede dankzij reisleidster Selma ook een onvergetelijke ervaring geweest die naar meer Down Under doet smaken.

  • 9 22-07-17

    Miriam De Vroe

    Deze reis geeft in 4 weken een goede impressie van Australië. Het tempo ligt hoog en voor ieder wat wils. Wandelen, varen, snorkelen, cultuur en genieten van de natuur in de vele nationale parken.

  • 10 22-07-17

    Rudy Pluymers

    Een geweldige reis die we niet hadden willen missen en een geweldige groep en reisleidster

  • 10 22-07-17

    Jacqueline Werrens

    prima geweldig en geweldige groep

  • 9 22-07-17

    Hans Füchs

    De goedgeorganiseerde reis bracht ons naar veel mooie plekken in Australië en Tasmanië waardoor ik een goed beeld heb gekregen van Australië in vrij korte tijd. De afstanden zijn groot, maar werden door binnenlandse vluchten en comfortabel vervoer op een prettige manier overbrugd.

  • 9 22-07-17

    Gerrian Smeets

    Heel mooie reis goed geregeld een aanrader

  • 9 22-07-17

    Ineke Kil

    Een fantastische, afwisselende reis waarin je veel meer dan de highlights doet. Grote steden, natuurparken, outback, oceanen, kortom, al je wensen komen uit!

  • 10 08-04-17

    Marjo Hendrix

    Deze reis zit goed in elkaar en klopt van begin tot einde. Heel veel highlights hotels ook fijn centrale ligging en vaak supermarkt in de buurt. Ook organisatie van Sawadee was super, ook een stapje extra om bijvoorbeeld mij toch op de hoogte te brengen van visum eisen terwijl ik alleen landarrangement had. Echt top service!

  • 9 08-04-17

    Marjon Schraag

    Alles was goed geregeld en vooraf werd elke dag nuttige en praktische informatie gegeven

  • 9 08-04-17

    Bart Boesten

    Een geweldige rondreis door een schitterend land met een goede mix van steden en natuur. De ongerepte natuur en het wildlife is fantastisch! Pluspunt van deze reis is Tasmanië. Aanraders zijn de excursies met de speedboot in Tasmanië en in Cairns, Daintree Rainforest, Cape Tribulation en Greet Barrier Reef. Probeer ook het Australian food. Zeer deskundige en goede begeleiding (thanks Maarten!).

  • 10 08-04-17

    Paul Witte

    Fantastische reis die aan alle verwachtingen heeft voldaan! In een maand enkele van de mooiste plekken van Australië bezoeken zorgt voor een goed beeld van dit immense land en meer dan genoeg redenen om later nog een keer terug te keren.

  • 8 08-04-17

    Freddie Van Der Heijden

    Door de af te leggen afstand is de reis best intensief. Echter het is allemaal de moeite waard.

  • 9 08-04-17

    Wendy Van Beek

    De reis was in 1 woord fantastisch.

  • 9 08-04-17

    Ilse Vervecken

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 04-03-17

    Altienus Zwaan

    De reis was erg indrukwekkend. Veel gezien en gedaan, maar niet te vermoeiend.

  • 8 04-03-17

    Annie Siebring

    Druk programma. Goeie reisleider. Soms te weinig tijd tijdens excursie.

Rondreis Australië

Het Rode Continent

image
28 dagen vanaf € 4.898
Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zondag 22 oktober 2017

  • Laat je inspireren door diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.