< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 9,0
Overnachtingen 8,5
Reisroute 8,2
8.3 78 beoordelingen
  • 8 19-11-16

    Trudy Geurts

    Ik vond de reis echt geweldig. Heel veel highlights gezien, en de NP waren echt heel mooi. De toelichting door de gidsen gaf daar nog een extra dimensie aan.

  • 7 19-11-16

    Carla Damen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 19-11-16

    Gerdien De Visser

    Pittige rondreis. Lange afstanden. Maar een mooie globale indruk van Australië .

  • 9 19-11-16

    Johan Wolbers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 19-11-16

    Dolly Huliselan

    Geweldige reis. Mooie fauna en flora in het gedeelte waar wij geweest zijn. Sydney en Melbourne hiervan heb ik ook genoten. Tasmanië was ook geweldig. Mooie wandelingen gemaakt. Waarschijnlijk nooit in mijn eentje gedaan. Naast onze geweldige reisleider waren er ook 2 geweldige buschauffeurs: Wil (Wilfredo) die het stuk Melbourne-Alice Springs reed en Jesu die het stuk Darwin-Kakadu NP-Darwin reed. Dankzij hun oplettendheid heel veel gezien en geleerd en ook leuk rondgeleid. Mensen die hun vak met passie uitoefenen. Daar hou ik van😎 Kortom het was geweldig.

  • 8 19-11-16

    Sjef Van Woensel

    Australië is reusachtig groot met verschillende klimaten en tijdzones. In deze reis is dat allemaal te beleven. Van de droge eindeloze Outback tot het groen in Tasmanië en de verschillende sferen in de grote steden en op het platteland. Je krijgt in vier weken een aardig beeld.

  • 8 19-11-16

    Carla Tieks

    De reis zat goed in elkaar. Wel veel lange reisdagen in de outback!!

  • 8 05-11-16

    Anna Ottens

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 05-11-16

    Wim Rothuizen

    Zeer goed georganiseerd en bijzonder goede reisleider. Een zeer goede groep medereizigers, wat voor een groepsreis zeer belangrijk is.

  • 9 05-11-16

    Marian Van Der Maat

    Een heel goed georganiseerde reis met een fantastische reisleider.

  • 8 05-11-16

    Gerard Linnenbank

    Het was een 'awsum' reis waarbij we kennis hebben gemaakt met een continent waar Europa makkelijk in past, dit vraagt om een vervolg. De Aussie zijn relaxed, de steden hebben een 'dorps' karaktakter, de outback is woest en onvoorstelbaar groot, een absolute topper is het Great Barrier Reef. Fietsen in Melbourne een fantastische beleving. Wij hebben genoten !

  • 9 05-11-16

    Anne-Marie De Moel

    Alle Australische highlights in 4 weken. Goede opbouw van de reis, een deskundige en prettige reisleider!

  • 8 05-11-16

    Wim Hilbrants

    Goede indruk van Australië gekregen.

  • 8 05-11-16

    Lenny Overgaauw

    Complete reis met goede reisleiding en een leuke groep

  • 8 05-11-16

    Alette Bos

    Mooie reis, veel wandelingen, goede combinatie van natuur en steden

  • 8 05-11-16

    Tilly Horst

    Mooie reis heel veel gezien en gedaan. Mooie wandelingen in de verschillende NP afgewisseld met leuke steden. Goede hotels vervoer in Australië was prima. Een fantastische reisleider.

  • 9 05-11-16

    Meta Veenhuis

    Een zeer gevarieerde reis, die een goede indruk geeft van het prachtige land Australie en het bijbehorende Tasmanie.

  • 8 22-10-16

    Wil Prins

    Het is een hele mooie reis waarin je een goede indruk van Australie krijgt en een groot deel van het land ziet. Daarvoor hebben we wel een strak programma gevolgd waarin niet al te veel vrije tijd zat. De reis was prima georganiseerd en gaf een mooie afwisseling tussen verschillende steden en natuurgebieden en had goed gekozen accommodaties. We hebben genoten van walvissen, kangoeroes, koalas, krokodillen en vele soorten bijzondere vogels. Daarnaast was behalve voor het moderne Australië in de steden ook ruime aandacht voor de oorspronkelijke cultuur van de Aboriginals. We zijn een ervaring rijker.

  • 9 22-10-16

    Durkje Bottema

    Zeer mooie rondreis van zuid naar noord door dit enorme land.

  • 10 22-10-16

    Sabine Bentsink

    Het was een geweldige reis, een goede combi van natuur en cultuur. Afwisselend verblijf in steden en de outback.

Rondreis Australië

Het Rode Continent

image
28 dagen vanaf € 4.898 € 4.748
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!