< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 9,0
Overnachtingen 8,5
Reisroute 8,2
8.4 191 beoordelingen
  • 8 16-12-17

    Henderiek Wesselius

    Tasmanië voegt veel toe aan de reis. Complete reis, wel druk zelf zoeken naar rustmomenten.

  • 8 16-12-17

    Nico Komen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-11-17

    Joke Geijer

    goede afwisseling met steden en natuur en heerlijke wandelingen.

  • 8 18-11-17

    Margje Van Der Zee

    Goede hotels, vervoer prima, wandelingen ieder zijn niveau, perfecte indruk van Australië gekregen.

  • 8 18-11-17

    Leo Van Der Steen

    Goed georganiseerde, complete reis

  • 8 04-11-17

    Jeanne Berkers

    Goed georganiseerd. Goede reisbegeleidster, prima overnachtingsadressen.

  • 9 04-11-17

    Lida Zwanenburg

    Geweldige reis door Australië,. Ik heb erg genoten van de mooie natuur de steden en van de gemaakte excursies.

  • 9 04-11-17

    Renée Van Haren

    Fijne reis met af en toe lange reisdagen, genoten van de diverse hoogte punten. De reis was goed georganiseerd zodat alles soepel verliep. Onze reisleidster Brenda was een kanjer. We hebben een fantastische tijd gehad met een leuke groep.

  • 9 04-11-17

    Frie Van De Lindeloof

    Goede verdeling van activiteiten, mooie wandelingen, goede reisleidster.

  • 9 04-11-17

    Annette Van Trijp

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 04-11-17

    Teake Algra

    Het is een intensieve reis. Het is een vol programma, met weinig rustmomenten. Wel heel veel van Australie gezien. Moet allemaal nog even bezinken, maar 'gelukkig hebben wij de foto's nog'.

  • 8 04-11-17

    Rik Schippers

    Van begin tot eind goed geregeld en verzorgd. Een topreis met een goede reisbegeleidster. Wij hebben al veel gereisd, maar deze reis hebben wij ons verbaasd over de vele beplanting en bijzondere dieren die wij nog niet kenden. Ook de kennis over de Aboriginals heeft ons zeer geboeid. Australië heeft onze verwachtingen meer dan waar gemaakt.

  • 8 04-11-17

    Marij Bakermans

    De reis naar Australië wat was dat fantastisch. We hebben zo genoten,de hotels en andere accomodaties waren prima.

  • 10 21-10-17

    Tom Van Wessum

    Prima reis met veel vrijheid, vooral in de steden. Willem onze reisbegeleider was geweldig!

  • 8 21-10-17

    Erna Ketel

    Fantastische reis waarbij je heel veel van Australië te zien krijgt. Reisbegeleider Willem heeft er alles aan gedaan om deze reis een onvergetelijke ervaring te laten zijn.

  • 9 21-10-17

    Huib Spek

    Geweldige reis. Heel goed samengesteld. Mooie afwisseling tussen steden, nationale parken, outback. Prima aanbod ook van wandelingen met steeds een keuze tussen rustige en pittige wandelingen, voor elk wat wils. Uitstekende gids, die meer deed dan je normaal gesproken van een gids zou mogen verwachten.

  • 9 21-10-17

    Ralph Ten Broeke

    Verbluffende ervaring in Australië meegemaakt. Pakket is goed samengesteld icm zeer goede reisbegeleider.

  • 8 21-10-17

    Bob Ten Broeke

    In vogelvlucht krijg je een goed beeld van het uitgestrekte mooie Australië!

  • 9 21-10-17

    Marten Meijer

    Prima geregeld , prima reisleider met voorstellen voor excursies en wandelingen en voorstellen voor restaurants

  • 8 21-10-17

    Alie Leffers

    De reisleider Willem was geweldig. Humoristisch, deskundig, goed georganiseerd en altijd behulpzaam. Veel vrije tijd, waardoor de reis veel duurder uitpakte dan hij al was. Je wil natuurlijk wel alle excursies doen, die het land te bieden heeft. Dat stond wel goed aangegeven trouwens.

Rondreis Australië

Het Rode Continent

image
28 dagen vanaf € 4.898
Naar boven
 

Inspiratiedagen 2018

  • Kom op 20 jan. of 11 feb. naar ons kantoor in Amsterdam of 27 jan. naar de Verkadefabriek in Den Bosch
  • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis
  • Cursus reisfotografie in Den Bosch

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.