< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 6,9
Overnachtingen 8,5
Reisroute 8,1
8.2 32 beoordelingen
  • 9 23-07-16

    Jeannette Van Der Linden

    Een geweldige, gevarieerde reis met een fantastische reisbegeleider.

  • 9 23-07-16

    Céline Saeyens

    Dankzij het organisatietalent van het Sawadee-team kon ik zonder zorgen genieten van mijn droomreis naar Australië. Als liefhebber van organiseren en alles plannen, had ik toch at schrik om het organiseren van mijn reis uit handen te geven. Ik heb hier geen moment spijt van gehad en ben vanaf nu grote fan van georganiseerde reizen.

  • 8 23-07-16

    Nancy Kartodimedjo

    een hele mooie gevarieerde reis met heel veel wandelingen.

  • 9 23-07-16

    John Boorsma

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-07-16

    Marijn Selen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 23-07-16

    Corine Van Der Linden

    Zeer uitgebreid programma en alles wat uitstekend geregeld. De reisleider Leen is echt een topper.

  • 7 23-07-16

    Willem Rienstra

    Mooie reis. Goed reisleiding. Maar geen rode zandvlaktes, grote ranch en kuddes emoes gezien. Voor mijn gevoel teveel wandelingen naar mooie ,,uitzichtpunten,,. Misschien wat meer de wildernis opzoeken en wat meer b.v. over de wolindustrie.

  • 9 23-07-16

    Fetsje Hijlkema

    De reis naar Australië was fantastisch. Hoewel je een aantal steden, zoals Sydney, Melbourne en Adelaide bezoekt ligt de nadruk van deze reis op de natuur. We hebben verschillende natuurparken bezocht, waar we prachtige wandelingen hebben gemaakt. Het reizen door de eindeloze outback was een geweldige ervaring. In het Kakadu National Park hebben we een mooie boottocht gemaakt, veel vogels en krokodillen gezien. Ter afsluiting nog snorkelen bij het Great Barrier Reef, fantastisch!

  • 9 23-07-16

    Edwin Helvrich

    Mooie reis, goed georganiseerd, veel van Australië gezien.

  • 9 23-07-16

    Bart Cuijpers

    Goed programma Goede klimaatomstandigheden, niet te warm voor activiteiten, geen overstromingen door droge seizoen. Goede reisleiding, goede hotels en goede bussen

  • 8 23-07-16

    Kees Tuijp

    Prima begeleiding door enthousiaste en ervaren Nederlandstalige reisbegeleider en engelstalige gidsen.

  • 8 23-07-16

    Janise Van Den Berg

    Het was een geweldige reis door een bijzonder mooi land. De groep was erg gezellig en had een flexibele instelling. Reisleider Leen heeft er verder alles aan gedaan om de reis tot een succes te maken. De nadruk ligt tijdens de reis wel op een flink aantal wandelingen op diverse plaatsen. Een beetje wandeltraining vooraf kan dus geen kwaad.

  • 9 23-07-16

    Ria Kuijpers

    Prachtige reis. Geweldige reisleider Leuke groep. Veel gezien en gedaan. Echt top. Terugreis was zwaar. Vliegtuig uitgevallen en opvang slecht geregeld.

  • 01-05-16

    Sawadee

    De eerste Australië reizen zijn inmiddels succesvol uitgevoerd. Tijdens het traject tussen Melbourne en Alice Springs is er meer been- en bagageruimte wenselijk. Na het verwerken van de feedback heeft Sawadee Reizen besloten om voor dit traject per direct een comfortabelere bus in te zetten. De nieuwe bus heeft meer comfort. Meer informatie over de bus kun je vinden bij het kopje: verblijf & vervoer.

  • 8 06-02-16

    Rita Van Leijenhorst

    AUSTRALIE zit nog helemaal in mijn bol. HET WAS SUPER.

  • 7 06-02-16

    Gerard Lohuis

    Prachtige en prima georganiseerde ronreis. Enkele punten van aandacht: Het busje van de 10 daags rondreis door de outback was klein! Het slapen in de tent, was echt veel te warm! Verder alle lof voor begeleidster Ageeth.

  • 8 06-02-16

    Jean Marie Knaepen

    alles was tip top in orde. Busje waarmee we van melborne naar alice springs zijn gereden was wel aan de kleine kant voor die grote afstanden.

  • 8 06-02-16

    Frans Seynaeve

    goede hotels, zeer zeer goede reisleidster, ik denk dat we al het mooiste hebben gezien, busje in de Outback was een beetje klein voor mijn lange benen. Het was niet de mooiste rondreis van mijn leven, maar we zagen en beleefden heel wat dat we nog nooit zagen. Gelukkig zat de rondreis goed ineen

  • 8 06-02-16

    Gésina Cramer

    Het was een intensieve prachtige rondreis, Als ik het ook vakantie zou willen noemen, zou ik 2 x zo lang over het zelfde traject doen.

  • 7 06-02-16

    Fransien Melenhorst

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Australië

Het Rode Continent

image
28 dagen vanaf € 4.798
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!