Onze Cubareizen zijn niet boekbaar.

Alternatieven

Gelukkig bieden wij meer dan genoeg mooie alternatieven voor Cuba. Bijvoorbeeld het authentieke Colombia; dit kleurrijke land met zijn gastvrije bevolking is opkomende, dus wacht niet te lang om deze prachtige bestemming te ontdekken! En wist je dat de muziek, de religie, de cultuur en de etnische samenstelling van de bevolking in Cuba en Brazilië veel gemeen hebben? Juist daarom is ook Brazilië met stip hét onverwacht alternatief.

Lees hieronder meer over onze alternatieve reisroutes, de reisverslagen en blogs.

Alternatieve reizen:

Reisverslagen van onze reisbegeleiders:Resultaten worden geladen

Singlereis Cuba

Cuba swingt! Tijdens een singlereis door Cuba reis je door een levendig land vol historische en koloniale gebouwen, veel muziek en bijzondere mensen. 

Hoogtepunten singlereis Cuba

Een singlereis naar Cuba brengt je naar de koloniale steden Havana, Trinidad en Santiago de Cuba. Soms lijkt het alsof de tijd hier stil heeft gestaan! Geniet van alle mooie plekjes Havana vanuit een echte oldtimer en dans mee met de salsa. In iedere stad op Cuba vind je wel een Casa de La Musica of een Casa de la Trova. In deze muziek- en danscentra kun je je hart ophalen aan de typisch Cubaanse klanken.

Veel mensen denken bij Cuba aan salsa en sigaren. Maar ook Cuba heeft veel te bieden voor de natuurliefhebber. Zo reizen we tijdens de singlereis naar het prachtige Sierra Maestra gebergte en bezoeken we Las Terrazas, een door UNESCO beschermd natuurreservaat. Ook de prachtige witte stranden van Cuba kunnen natuurlijk niet ontbreken tijdens de singlereis. 

Waarom op singlereis naar Cuba? 

Wil je authentiek Cuba ontdekken maar heb je nog geen reispartner gevonden? Onze singlereizen bieden wellicht de oplossing! Met een reis voor alleenstaanden ontdek je samen met gelijkgestemden het prachtige Cuba. Daarnaast zijn op alle singlereizen de vluchten, het vervoer, de verblijven en de reisbegeleider al geregeld. Zo kan je optimaal genieten van de singlereis naar Cuba.

Naar boven