Beoordelingen over de 22-35ers reis Costa Rica
< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
9.0 186 beoordelingen
 • 10 11-03-24

  Marlijn

  De reis naar Costa Rica is een ultieme reis als je enthousiast wordt van natuur, wildlife animals en activiteiten ondernemen / actieve vakantie. Er is een goede afwisseling tussen activiteiten en rustmomenten. Alle aangeboden excursies zijn top! & tot in de puntjes verzorgd.

 • 10 11-03-24

  Reiziger

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 11-03-24

  Judith

  Deze reis naar Costa Rica was echt fantastisch! Zo veel rijke natuur, prachtige dieren, maar ook hele leuke activiteiten. De afwisseling tussen strand en jungle maakte elke dag interessant.

 • 9 11-03-24

  Emma

  De perfecte combinatie van natuur, chillen, gezelligheid en activiteiten. Veel mooie stranden, en elke weer anders!! Mogelijkheid om te surfen, echt super leuk om te doen. Costa rica, wat een land, het heeft echt alles.

 • 9 11-03-24

  Charlotte

  Costa Rica is een prachtig land waar veel te beleven valt! Heel veel flora en fauna. De reis is top geregeld en je maakt veel mee met elkaar. Onze reisleidster Laura wist met haar enorme kennis ons alles te laten zien. Hoogtepunten voor mij waren in Monteverde en het raften in La Fortuna. Niet twijfelen, maar doen!

 • 9 11-03-24

  Ruby

  Het is echt een fantastische reis om te doen. Zeker een aanrader! Je ziet zo veel en je kan veel activiteiten doen. In de laatste week (bij ons) is het wat rustiger zodat je iets meer kan uitrusten en genieten van de zon/zwembad. Het is een prijzige reis daar moet je wel rekening mee houden.

 • 8 11-03-24

  Femke

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 19-02-24

  Fabiënne

  Het was een fantastische reis. Costa Rica heeft een prachtige flora en fauna en ook nog eens prachtige stranden en een heerlijk klimaat!

 • 8 19-02-24

  Michiel

  Leuke en gevarieerde rondreis! Accomodaties waren m.i. uitstekend en er zaten ook een paar lekkere vakantiemomenten in het programma.

 • 8 12-02-24

  Dave

  De Costa Rica reis was een hele leuke reis waar van alles in zit, voor ieder wat wils. Mooie stranden en relaxen wisselen af met mooie wandelingen, natuur en activiteiten. Monteverde was voor mij het hoogtepunt. Maar ook al het andere was geweldig!

 • 9 12-02-24

  Michelle

  Costa Rica is een erg mooi land, veel groene natuur en de meest kleurrijke dieren te zien. Daarnaast regelt Sawadee veel; stippelt de reis uit, regelt accommodatie en je hebt een leuke reisleidster. Zodat je samen met je leeftijdsgenoten volledig kan genieten van dit prachtige land.

 • 8 12-02-24

  Loes

  Ik heb een fantastische reis naar Costa Rica gehad. Het was een super leuke groep met een hele leuke reisleidster. We hebben tijdens de reis veel gezien en gedaan in dit mooie land. Van mooie wandelingen, surfen, het bezoeken van watervallen tot aan een rondleiding bij een koffie/cacao plantage. Het hoogtepunt van de reis was voor mij Monteverde.

 • 9 12-02-24

  Fleur

  De natuur in Costa Rica is zo mooi. Er is zoveel te zien, van veel verschillende dieren tot veel verschillende gebieden en verschillende soorten activiteiten. Het is een mooie mix tussen avontuur en lekker chillen op het strand of bij het zwembad. Je kan je tijd zelf in delen door te kiezen voor activiteiten of zelf wat te doen.

 • 9 12-02-24

  Gitte

  Enorm genoten van deze reis.

 • 9 12-02-24

  Manon

  Je ziet echt het hele land. Alle verschillende soorten natuur, seizoenen, mensen. De variatie is geweldig.

 • 10 05-02-24

  Ellis

  Veelzijdige reis door het prachtige Costa Rica, aanrader!

 • 8 05-02-24

  Lucinda

  In drie weken krijg je een goed beeld van het land door de hoogtepunten aan te doen. Het is een reis speciaal voor jongeren waardoor het karakter van de reis avontuurlijker is dan dat voor oudere reizigers. Ook de reisleider is van dezelfde leeftijd dus weet wat beter wat leuk is.

 • 10 05-02-24

  Ernst

  Het was een fantastische reis door een prachtig land samen met een leuke groep en een professionele reisgids en chauffeur. De verblijven zijn comfortabel en er zijn iedere dag genoeg activiteiten om te doen. De diversiteit van de activiteiten maakt het volledig af.

 • 10 05-02-24

  Mark

  Een droomreis! Niets meer, niets minder. Dit land is een must-see en ik had het niet op een andere manier willen ontdekken dan via deze Sawadee trip. Wilde dieren spotten, adrenaline boosts tijdens sportieve activiteiten, een leuke groep en een wereldklasse reisleider. Niet twijfelen, maar doen!

 • 9 05-02-24

  Floor

  Costa Rica is een land met prachtige natuur en heel veel wilde dieren! Het is super om hier met een groep leeftijdsgenoten + super leuke gids en buschauffeur van te mogen genieten.

22-35ers reis Costa Rica

Jungle en hippe surfdorpjes

image
20 dagen vanaf € 2.929 p.p.

Bijkomende kosten €26,25
p.p. o.b.v. 2 personen

Naar boven