Er zijn 0 singlereizen naar Marokko die voldoen aan jouw wensen

Resultaten worden geladen

Singlereis Marokko

Marokko heeft tijdens een singlereis veel te bieden. De verschillende landschappen die elkaar op een speelse manier afwisselen, een zonnig klimaat en authentieke steden zijn slechts een greep uit de ‘wonderen wereld’ die het land te bieden heeft. Verken het sprookjesachtige Marokko samen met andere op een singlereis en ervaar de hoogtepunten.

Middeleeuwse Medin

Als je op zoek bent naar het echte Marokko, dan ben je in de middeleeuwse Medina van Marrakech of in één van de andere steden, op de juiste plaats. Tijdens onze singlereis door Marokko kom je verschillende hoogtepunten
tegen en is er voldoende ruimte om deze te verkennen. Ondanks het feit dat Marrakesh’ Medina jaarlijks wordt bezocht door duizenden toeristen, behoud de hij zijn middeleeuwse karakter. Het oude hart van het centrum wordt gevormd door kriskras door elkaar heenlopende straatjes. Deze smalle straatjes zijn vroeger aangelegd om de stad te beschermen en de vijand de desoriënteren. Vijanden verdwaalden hierdoor snel, waardoor ze gemakkelijker te verdrijven waren of in de rug werden aangevallen. Tegenwoordig zijn alle stadspoorten open!

Bekijk onze reizen per reissoort:

Naar boven