Singlereis Nieuw-Zeeland - Unieke singlereizen met Sawadee

Resultaten worden geladen

Singlereis Nieuw-Zeeland

Een singlereis naar Nieuw-Zeeland brengt je naar het land van de kiwi's en de maori, de verweldigende natuur, gletsjers, regenwouden en stranden. Met Sawadee maak je de meest complete singlereis door Nieuw-Zeeland. 

Hoogtepunten Nieuw-Zeeland: van noord naar zuid

Onze singlereizen naar Nieuw-Zeeland brengen je naar zowel het noorden als het zuiden van het land. We beginnen de reis op in de hoofdstad Auckland. Deze stad staat niet voor niets ook bekend als "The City of Sails", in de haven liggen wel Je kan er dus ook fantastisch genieten aan het water en vanaf de Harbour Bride heb je een fantastisch uitzicht op de skyline van de stad. Na Auckland verkennen we de rest van het noordereiland: Bay of Islands, Rotorua, Tongariro National Park en Wellington. 

De singlereis door Nieuw-Zeeland wordt vervolgd op het Zuidereiland waar de prachtige Marlborough Sounds op ons liggen te wachten. Je kan hier samen met andere singlereizigers een deel van de de fantastische Queen Charlotte Track lopen. We bezoeken verder onder andere het beroemde Abel Tasman National Park waar je prachtige stranden, kristalhelder water, dichtbegroeide bossen en watervallen vindt. Uiteraard mag Fox Glacier niet ontbreken tijdens een singlereis naar Nieuw-Zeeland. 

Waarom op singlereis naar Nieuw-Zeeland? 

Wij bieden speciale singlevertrekken aan naar Nieuw-Zeeland. Zo ben je er van verzekerd dat je samen met gelijkgestemden het prachtige Nieuw-Zeeland ontdekt. Natuurlijk is er ook genoeg individuele vrijheid. Er zijn gigantisch veel excursiemogelijkheden wat het land ideaal maakt voor alleenreizigers.

Naar boven