Er zijn 0 fietsvakanties naar Marokko die voldoen aan jouw wensen

Resultaten worden geladen

Fietsvakantie Marokko 

Marokko is een land dat populair is onder de fietsers. Tijdens het voor en najaar reizen de meeste mensen naar Marokko toe om op de fiets te stappen. Maar delen van het land zijn ook goed bereisbaar in de winter en eventueel zomer.

In Marokko kan je genieten van warme stranden, hoge gebergtes of de zandduinen van een woestijn. Het land heeft een gevarieerd landschap en dat maakt het dus ideaal voor een fietsvakantie. 

Rustdagen Marokko Fietsvakantie

Tijdens je fietsvakantie wil je natuurlijk ook soms even rusten, en dat kan prima in Marokko. Tijdens je rustdagen kan je bijvoorbeeld één van de koningssteden bezoeken, namelijk Marrakech. Ben je niet zo van de grote steden? In Marokko zijn er ook genoeg kleinere dorpen te vinden die een bezoekje waard zijn.

Beste reistijd Fietsvakantie

De beste reisperiode voor een fietsvakantie in Marokko zijn in het voor en najaar, voornamelijk de maanden april, mei, augustus en september. Over het algemeen is het land het gehele jaar goed bereisbaar en een fietsvakantie in de wintermaanden is ook goed mogelijk. Echter wordt het voor en najaar als de beste reisperiode voor een actieve vakantie gezien, de temperaturen zijn namelijk niet al te hoog in deze periode. Het zuiden en zuidoosten van het land wordt afgeraden voor een zomervakantie, het is er dan erg heet en bovendien kunnen woestijnwinden het een ware chaos maken.

Bekijk onze reizen per reissoort:

Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.