Rondreis Mozambique | Groepsreizen | Unieke reizen met Sawadee


Resultaten worden geladen

Rondreis Mozambique

Net als de omliggende landen is Mozambique een prachtige rondreis bestemming. Je kunt hier in verschillende nationale parken op Safari om wilde dieren te spotten. Daarnaast zijn de stranden en de daarbij liggende oceaan van ongekende schoonheid. Mozambique kent ook een vriendelijke bevolking. Tijdens onze groepsreis maken we kennis met deze vrolijke mensen op een van de lokale markten. Omdat toerisme hier nog niet zo groot is, krijg je vaker echte reacties 

Per boot naar de Bazaruto Archipel

Per traditionele dhow (een soort zeilboot) bezoeken we het paradijselijke eiland Magaruque. Dit eiland is onderdeel van de Bazaruto Archipel, een bekend nationaal park in Mozambique. Onderweg komen we langs kleine onbewonde eilanden met een rijke flora en fauna. Het staat voor zich dat je hier spectaculair kunt snorkelen.

Combineer een rondreis naar Mozambique

Een rondreis naar Mozambique is perfect te combineren met Zuid-Afrika en Swaziland. Verschillende hoogtepunten van deze landen zijn per bus binnen enkele uren te bereiken waardoor een combinatie reis zeer geschikt is.

Naar boven
 

Boek nu jullie familiereis
& krijg een Bever cadeaubon!


Boek t/m zondag 26 maart jullie familiereis voor zomer 2023 en krijg per boeking een Bever cadeaubon t.w.v. €125 om vrij te besteden. Hiermee kunnen jullie voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
De actie wordt automatisch toegepast op je boeking. De cadeaubon wordt uiterlijk binnen 3 weken na afloop van de actie per mail toegestuurd.