Rondreis Myanmar | Groepsreizen | Unieke reizen met Sawadee


Resultaten worden geladen

Rondreis Myanmar

Wil je graag op rondreis naar een land vol prachtige tempels, boeddhistische monniken en een uiterst vriendelijke bevolking? Het oude Birma heeft zoveel te bieden op het gebied van cultuur en natuur. Geniet van de heerlijke keuken, ontmoet de lokale bevolking tijdens een rondreis met Sawadee, 

Het overwegend Buddhistische land herbergt veel schitterende pagode's, tempels en ook prachtige landschappen. Het toerisme in Myanmar is zich in een hoog tempo aan het ontwikkelen en het land maakt veel veranderingen mee. Reden te meer om juist nú dit bijzondere land te bezoeken.

Fiets tijdens je rondreis tussen de tempels

Tijdens een rondreis door Myanmar staat religie centraal. In Myanmar is maar liefst 89 procent van de bevolking boeddhistisch. Niet gek dat er alleen al in Bagan meer dan 4000 verschillende tempels staan. De beste manier om deze stad en haar tempels te ontdekken is per fiets. Ook in de andere steden en dorpen staat fietsen vaak op de planning van onze rondreizen. Myanmar is namelijk een fantastisch fietsland en daarnaast is het ook een duurzame manier van vervoer!

Bezoek Yangon

Sinds 2005 niet meer de hoofdstad, maar nog steeds het economische en culture hart van Myanmar. Deze prachtige stad heeft een aantal mooie tempels zoals de Chaukhtatgyi Paya en Botataung Paya. Het absolute hoogtepunt van Yangon is de Shwedagon Paya, een magisch mooie tempel en een absolute blikvanger. De tempel is versierd met maar liefst 50.000 kilo bladgoud en duizenden kostbare edelstenen. Maak in Yangon ook zeker een prachtige wandeling door het historische centrum. Vanaf de Sakura Tower heb je een indrukwekkend uitzicht over de stad met zijn imposante bouwwerken uit de Britse koloniale periode.

Bekijk onze reizen naar Myanmar per reissoort: 

Naar boven