Resultaten worden geladen

Rondreis Malta

Een rondreis door Malta brengt je naar een fantastische eilandengroep vol hoogtepunten. De Republiek Malta bestaat uit drie eilanden waarvan we er tijdens de groepsreis twee bezoeken: Malta en Gozo. Op beide eilanden kunnen prachtige wandelingen gemaakt worden. De combinatie van het fijne klimaat, de leuke badplaatsen, de mooie cultuur, het lekkere eten en de prachtige natuur maakt Malta super geschikt voor een groepsreis.

Groepsreis Malta en Gozo: twee unieke eilanden

Op Malta merk je gelijk dat je in een smeltkroes van culturen bent beland. In Malta zie je namelijk veel Arabische, Britse en Italiaanse invloeden terug. Valletta, de hoofdstad van Malta, wordt omringd door torenhoge vestingmuren en kenmerkt zich door de smalle steegjes en kleurrijke gebouwen. Je kan hier genieten op een van de vele terrasjes of een van de indrukwekkende musea en kerken bezoeken. Verder reis je tijdens een groepsreis Malta af naar de Blue Grotto, een prachtige rotsformatie in het zuiden van Malta waar je fantastische wandelingen langs de steile kliffen kan maken.
Het minder bekende eiland Gozo is het zusje van Malta. Het is een heel klein eiland, slechts 14 kilometer lang en 7 kilometer breed, maar zeker niet minder mooi dan het hoofdeiland. Je mag Gozo dan ook zeker niet overslaan tijdens een rondreis door Malta. Het eiland ligt op slechts 5 kilometer van hoofdeiland Malta dus je bent er met de boot binnen no-time. Op Gozo vind je schattige vissersdorpjes en prachtige baaien waar je heerlijk tot rust kan komen. Naar boven