Rondreis Rusland | Groepsreizen | Unieke reizen met Sawadee


Resultaten worden geladen

Rondreis Rusland

Het reusachtige Rusland is een waanzinnige bestemming voor een groepsreis. Tijdens een rondreis door Rusland met Sawadee combineren we de fantastische steden Moskou en Sint-Petersburg en reizen we door prachtige natuurlandschappen.

Sprookjesachtig Moskou

Moskou is niet alleen het politieke en financiele hart van Rusland maar ook nog eens de grootste stad van Europa. Bij een rondreis door Moskou moet je waarschijnlijk denken aan het Rode Plein. Niet heel gek, aan dit plein staat natuurlijk het Kremlin met zijn tsarenpaleizen en kathedralen. De echte eyecatcher hier is natuurlijk de kleurrijke Basiliuskathedraal. 

Cultureel Sint-Petersburg

Sint-Petersburg wordt ook wel de tweede hoofdstad en het culturele hart van Rusland genoemd. De stad is daarom een fantastische plek voor cultuursnuivers. Tijdens de rondreis kan je de wereldberoemde Hermitage bezoeken. Dit voormalige tsaren paleis heeft een enorme kunstcollectie een is een van de grootste musea ter wereld. Ook vind je in de buurt van Sint-Petersburg de prachtige paleizen van Peterhof en Pavlov. 

Een rondreis door Winterwonderland! 

In de winter is Rusland nóg sprookjesachtiger. Tijdens onze Rusland Winter rondreis bezoek je de culturele hoogtepunten bedekt onder een laag sneeuw en reizen we door prachtige witte naaldwouden. Ook kan je gaan ijsvissen of mee gaan op een spectaculaire huskysledetocht. Je begeeft je in een echt winterwonderland tijdens een groepsreis naar Rusland met Sawadee!

Naar boven