Er zijn 15 familiereizen naar Afrika die voldoen aan jouw wensen
 • Groepsrondreis Zuid-Afrika Tuinroute & Kruger Safari en de mooiste kustroute
  • Alle entreegelden inclusief in de reissom
  • Inclusief gamedrive met stoere open terreinwagens in Kruger NP (t.w.v. € 70,-)
  • Prachtige en afwisselende combinatie tussen het Kruger NP en de Tuinroute
  17 dagen
  vanaf € 2.399,- inclusief CO2-compensatie
 • Groepsrondreis Zuidelijk Afrika - kampeerreis Roadtrip van Kaapstad naar de Victoria Falls
  • Vaak twee nachten op een plek, waardoor je voldoende tijd en rust hebt
  • Prettige afwisseling tussen kamperen en verblijf in hotels
  • Mogelijkheid het Verboden Diamantgebied (Sperrgebiet) te bezoeken

  Gegarandeerd vertrek op:
  15 mei , 06 okt - alle vertrekdata

  Avontuur-Plus
  27 dagen
  vanaf € 3.298,- inclusief CO2-compensatie
 • Toon ook reizen met internationale groepen

Resultaten worden geladen

Familiereis door Afrika 

Tijdens een familiereis door Afrika maak je in Kenia safari's in de prachtige en wildrijke reservaten Samburu, Nakuru en Masai Mara. In Naivasha kun je tijdens fiets- of wandeltochten oog in oog komen te staan met giraffen, gazelles en zebra's. Namibië biedt jullie enkele van de kleurrijkste en grilligste woestijngebieden ter wereld. Ontdek samen met je gezin een van deze prachtige locaties met een familiereis van Sawadee!


Een familiereis voor jou en je kind(eren)

Tijdens de meeste familiereizen in Afrika brengen we een bezoek aan de lokale bevolking. Een land en haar cultuur leer je namelijk pas echt kennen door het contact met de bewoners. Zo gaan we tijdens de reizen in Tanzania niet alleen op zoek naar wild, maar brengen we ook een uitgebreid bezoek aan boerenfamilies. De kennismaking met de hartelijke en gastvrije families is een onvergetelijke en leerzame ervaring voor volwassenen én kinderen. Maak een kanotocht door de hooglanden van Madagaskar, reis met een safaritruck door de Serengeti of ga op zoek naar de Big Five (olifanten, neushoorns, luipaarden, buffels en leeuwen) in Zuid Afrika. Tijdens onze actieve en avontuurlijke familiereis met kinderen zal niemand zich vervelen. De overnachtingsplekken zijn zeer gevarieerd. Tijdens de reizen in Oost-Afrika en Namibië wisselen we hotelovernachtingen af met kamperen midden in de natuur en hoor je 's nachts de wilde beesten tussen de tenten scharrelen.

Vakantie voor de hele familie naar Zuidelijk Afrika

Bij Familieavontuur kun je voor het hele gezin avontuurlijke vakanties naar Afrika boeken. Onze familiereizen zijn speciaal bedoeld voor ouders met kinderen die een flexibele instelling hebben.

Avontuurlijk Zuidelijk Afrika

Vakanties naar Afrika van Familieavontuur zijn groepsreizen. De groepen bestaan uit 4 of 5 families variërend van gezinnen met 1-4 kinderen tot alleenstaande ouders met kinderen. Je kunt bij ons familiereizen boeken naar Kenia, Tanzania, Namibië, Zuid-Afrika, en Zuidelijk-Afrika. Tijdens de reizen word je begeleid door deskundige reisbegeleiding die een intensieve training hebben gevolgd.

Naar boven
 

Sawadee Game Week
Midden-Oosten en Noord-Afrika

Test je reiskennis over deze regio en speel de quiz! De deelnemer die in de kortste tijd alle vragen goed beantwoordt, wint een Traverz M Eastpak Koffer. Succes!