< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,2
Reisroute 7,8
8.9 158 beoordelingen
  • 9 02-08-16

    Nadia Bierinckx

    Geen gewone vakantie maar een echte 'reis'. Een totaalervaring: contact met een andere cultuur, een andere maar prachtige natuur en een voor mij compleet nieuwe manier van reizen.

  • 7 02-08-16

    Mirella Leliveld

    Veel te zien op deze gevarieerde reis. Van mooie natuur, wilde dieren tot inspirerende mensen.

  • 10 02-08-16

    Ivo De Bondt

    Een unieke ervaring Perfect uitgebalanceerd programma voor families met tienerkinderen Fantastische reisleider

  • 10 02-08-16

    Manon De Bondt

    Ik heb mij gedurende de hele reis fantastisch geamuseerd dankzij een toffe groep en een geweldige reisleider. De eerste ervaring met Sawadee, een Afrikareis en een groepsreis kon voor mij niet beter zijn.

  • 10 02-08-16

    Muriel Verhees

    Onze rondreis voor gezinnen door Tanzania en Zanzibar was als een droom die uitkwam. Het was geweldig om de wilde dieren in hun natuurlijke habitat te zien en mee te maken. En ook de ontmoetingen met de Tanzanianen waren onvergetelijk. Het was onze eerste ervaring met Afrika, hopelijk volgen er meer.

  • 10 02-08-16

    Thibaut De Bondt

    Ik vond het leuke activiteiten gedurende de reis

  • 8 25-07-16

    Gina Wieleman

    Duidelijke informatie vooraf en een duidelijke reisapp, prettig om dagelijks vooruit te kijken naar het programma van de volgende dag. Alle details waren goed op elkaar afgestemd zoals het klaarstaan van de 3 jeeps voor het bezoek aan de Ngorongo krater.

  • 9 25-07-16

    Bouwien Perfors

    Mooie reis met een goede balans tussen reisdagen, rustdagen, tentovernachtingen, lodges, safaris en andere uitstapjes.

  • 9 25-07-16

    Florine Buijtenhuis

    Mooie reis met een goede balans tussen reisdagen, rustdagen, tentovernachtingen, lodges, safaris en andere uitstapjes.

  • 9 25-07-16

    Jan Buijtenhuis

    Mooie reis met een goede balans tussen reisdagen, rustdagen, tentovernachtingen, lodges, safaris en andere uitstapjes.

  • 9 25-07-16

    Joep Buijtenhuis

    Mooie reis met een goede balans tussen reisdagen, rustdagen, tentovernachtingen, lodges, safaris en andere uitstapjes.

  • 9 22-07-16

    Paul Hupkes

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 22-07-16

    Tycho Van Hal

    Ik vond de reis heel leuk en we hebben heel veel gezien ,ook de BIG 5.

  • 9 19-07-16

    Laurens Van Der Waaij

    Het was een bijzonder gevarieerde en ontspannen reis met uitstekende begeleiding.

  • 8 19-07-16

    Lisanne Van Der Waaij

    Het is heel gezellig met alle kinderen. Ik vond het erg leuk om te kamperen tussen de hyena's en 's avonds bij het kampvuur spelletjes te doen en wat met elkaar te praten. Op safari zie je prachtige dieren en in de Ngorongorokrater kom je heel dicht bij de dieren.

  • 9 19-07-16

    Erik Van Seventer

    De reis vonden we zeer afwisselend. We hebben genoten van zowel de natuur en cultuur. Ook de afwisseling tussen het kamperen midden in de parken en de lodges was perfect. Accommodaties goed gekozen. Ook de projecten die we hebben bezocht (opgezet door SNV, Sawadee zelf en andere organisaties) vonden we erg bijzonder. Mooi om te zien hoe de inkomsten uit toerisme direct ten goede komen aan de lokale bevolking. De wandelingen door stadjes, koffieplantages, schooltjes etc. allemaal bijzonder om te zien. Onze reisbegeleidster Greetje was zeer professioneel en ervaren en bijzonder pretiig in de groep. Ook de kok en driver waren toppers. We hadden een erg leuke groep. Zowel de volwassenen als de kinderen (10 - 16 jaar) hebben met elkaar genoten.

  • 8 19-07-16

    Adilia Hennipman

    Prachtige reis. Goede combi van cultuur en natuur.

  • 8 19-07-16

    Marit Jansma

    Prachtig

  • 8 19-07-16

    Greet Cornelis

    Fantastische reis! Erg afwisselend, veel gezien, veel meegemaakt. Soms vermoeiend soms relaxed. Soms primitief, soms luxueus. Soms afzien, soms kicken. Perfecte reisleidster. Goede sfeer.

  • 9 19-07-16

    Ilse Bouwer

    Mooie rondreis langs de mooiste parken van Noord-Tanzania. Vooral de combinatie van lodges met logeren op kampeerplaatsen in de parken is erg goed bevallen. Omdat ook alle safari's / gamedrives met de truck worden gedaan, zit je veel in de truck. De reis gaat naar plaatsen waar heel veel dieren te zien zijn. Daarnaast is er veel afwisseling met andere excursies (dorp, meer, stammen) en natuurlijk uitrusten (of niet) op Zanzibar.

Familiereis Tanzania

Het grote Afrika avontuur

image
19 dagen vanaf € 3.448 € 3.348
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!