< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.8 215 beoordelingen
  • 10 31-07-19

    Brigitte

    De reis was in 1 woord voortreffelijk. Fantastische afstemming qua programma in deze familiereis. En onze reisleider Allan was helemaal geweldig. Met oog voor detail, energie en lokale kennis van zaken gaf dat alle programmaonderdelen een stuk extra! Maar ook een groot compliment aan onze kok Matthew en onze truck driver Karaoki.

  • 9 31-07-19

    Karin

    Fan-tas-tisch!

  • 9 31-07-19

    Hans

    Een prachtige reis vol 'wild life' hoogtepunten en een kennismaking met de leefwijzes van de kleurrijke vriendelijke bevolking.

  • 9 26-07-19

    Daan

    De reis naar Tanzania was geweldig mede door de reisgids, kok en driver (Jitske,Ester en Jack). Leuke afwisseling van activiteiten. Kamperen was leuk maar het comfort van de lodges mag beter. Driver van de Ngorongoro krater was weinig gemotiveerd.

  • 9 23-07-19

    Bas

    Het was onze eerste groepsreis en we waren ook nog nooit in Afrika geweest. Beiden zijn ons zeer goed bevallen. De begeleiding tijdens de safari's was geweldig. Een uitstekende kok die zeer goed toezicht hield op de Hygiëne; een geweldige truck-chauffeur die actief op zoek ging naar wilde dieren en een enthousiaste reisbegeleidster. De overnachtingen varieerden van heel basic in tentjes tot luxe lodges en hotels. Soms waren de sanitaire voorzieningen op de campsites wel héél primitief...We waren veel onderweg maar hebben daardoor ook veel gezien. Al die zwaaiende kinderen en vriendelijke mensen zullen ons zeker bij blijven. De excursies en fietstocht waren interessant en leuk. Positief vonden we ook dat Sawadee oog heeft voor de lokale bevolking met o.a. bezoeken aan schooltjes, en een eerlijke koffieplantage. Het tweede deel was op Zanzibar met haar onbeschrijfelijk mooie blauwe zee en witte stranden. Super helder water waarin je uitstekend kon snorkelen. De Blue-safari is echt een aanrader; deze moet je gewoon bijboeken! Al zeilend op een traditionele boot zagen we dolfijnen, hebben we gesnorkeld en heerlijk gegeten op een eiland. Samen met de geweldige groep medereizigers hebben we een onvergetelijke reis gehad!

  • 8 23-07-19

    Joris

    Prachtige reis. Top organisatie.

  • 9 18-07-19

    Jeanette

    Erg afwisselende reis, veel mooie dingen gezien en gedaan! Erg gezellige, leuke en goede reisbegeleidster!

  • 9 18-07-19

    Rens

    Ontzettend leuke reis met uitstekende begeleiding. Sylvia heeft er alles aangedaan om het ons zo goed mogelijk te laten hebben!

  • 8 18-07-19

    Siem

    Een hele mooie reis. Mooie dieren en leuke safari’s met de truck al was dat een beetje een rammelaar.

  • 8 16-07-19

    Claude

    Alles goed georganiseerd. Zéér toffe en goede reisbegeleiding (Wendy). Voldeed aan onze verwachtingen (voor ons geen onaangename verrassingen tov reisbeschrijving).

  • 8 16-07-19

    Sam

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 16-07-19

    Roxanne

    Heel leerrijk en interessant over het leven daar. Goed georganiseerd.

  • 8 16-07-19

    Wally

    Twijfel tussen de 8 en de 9. Perfecte reis gehad, heel veel gezien maar soms een vraagteken gezet bij de verplaatsing, zoals bijvoorbeeld op Zanzibar. Van het zuiden naar het noorden en de volgende dag weer terug naar het zuiden voor de snorkel-safari. Na afloop dan weer terug naar het noorden! Wat pech gehad met het busvervoer omdat deze door wellicht kapotte schokbrekers langzamer kon rijden en wij door elkaar werden geschut.

  • 8 16-07-19

    Bart

    Het was een hele leuke reis met naast de safari’s leuke activiteiten zoals het bezoek aan de koffieplantage, fietstocht door bananenplantage en dorpje en snorkeltocht.

  • 8 01-08-18

    Hayo

    Goede gids kok en chauffeur. Ze dachten goed mee zowel gevraagd als ongevraagd. Erg prettig.

  • 8 01-08-18

    Karlijn

    Avontuurlijk, mooie opbouw van de reis, afwissend, een betrouwbaar en professioneel begeleidingsteam (gids, kok en chauffeur), prachtig!!

  • 8 01-08-18

    Els

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 27-07-18

    Sjors

    mooie gevarieerde reis, afwisselend kamperen en lodges maakt het reizen ook voor kinderen mogelijk. af en toe lange reisdagen

  • 9 27-07-18

    Imke

    Imke 8 jaar: het was veel rijden in de truck.

  • 10 27-07-18

    Tessa

    We hebben een enorm mooie en bijzondere reiservaring erbij. Dank daarvoor!! Wat geweldig om de kinderen zo geïnteresseerd in met de natuur en de dieren te zien.

Familiereis Tanzania en Zanzibar

Het grote Afrika avontuur

image
18 dagen vanaf € 3.799
Naar boven
 

Flexibel boeken bij Sawadee

Bij bijzondere omstandigheden horen uiteraard bijzondere en flexibele boekings- en annuleringsvoorwaarden. Profiteer nú van de volgende voorwaarden:

  • Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek. 
  • Gratis omboeken tot 5 dagen voor vertrek.
  • Niet genoten reisdagen bij repatriëren worden vergoed
  • Gratis annuleren tot dag voor vertrek bij een COVID-19 besmetting.