< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 9,6
Overnachtingen 8,3
Reisroute 8,6
8.9 163 beoordelingen
  • 9 22-07-17

    Anja Den Brok

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 18-07-17

    Manske Tammes

    Veel Natuur afgewisseld met culturele (rust-) momentjes, begeleid door een zeer kundige en betrokken reisbegeleider.

  • 9 18-07-17

    Corine Van Der Wiel

    Het was wederom een zeer goed georganiseerde reis. Onze reisleidster Claudine is de beste die je je kunt wensen! De reis was afwisselend. Het eten tijdens het kamperen was geweldig goed. We hebben ons veilig gevoeld in de handen van onze crew Claudine, Albert en Sam. De accomodaties waren over het algemeen ok.

  • 8 15-07-17

    Daphne Heeroma

    De Tanzania reis was indrukwekkend , veel gezien en gereisd . De groepssamenstelling was prima en erg gezellig. Het kamperen was basic maar prima georganiseerd . Onze kok Kennedy wist iedere avond weer een heerlijke , gezonde maaltijd te bereiden . De afwisseling met het verblijf in de lodges was heerlijk , lekker zwemmen , douchen en slapen in een goed bed. De reisleider heeft veel verteld over de cultuur, wildlife en de gewoontes van de plaatselijke bevolking . Kortom een vakantie die we niet snel zullen vergeten.

  • 10 15-07-17

    Inge Lardinois

    De reis voldeed aan alle verwachtingen met de juiste afwisseling.

  • 9 02-08-16

    Nadia Bierinckx

    Geen gewone vakantie maar een echte 'reis'. Een totaalervaring: contact met een andere cultuur, een andere maar prachtige natuur en een voor mij compleet nieuwe manier van reizen.

  • 7 02-08-16

    Mirella Leliveld

    Veel te zien op deze gevarieerde reis. Van mooie natuur, wilde dieren tot inspirerende mensen.

  • 10 02-08-16

    Ivo De Bondt

    Een unieke ervaring Perfect uitgebalanceerd programma voor families met tienerkinderen Fantastische reisleider

  • 10 02-08-16

    Manon De Bondt

    Ik heb mij gedurende de hele reis fantastisch geamuseerd dankzij een toffe groep en een geweldige reisleider. De eerste ervaring met Sawadee, een Afrikareis en een groepsreis kon voor mij niet beter zijn.

  • 10 02-08-16

    Muriel Verhees

    Onze rondreis voor gezinnen door Tanzania en Zanzibar was als een droom die uitkwam. Het was geweldig om de wilde dieren in hun natuurlijke habitat te zien en mee te maken. En ook de ontmoetingen met de Tanzanianen waren onvergetelijk. Het was onze eerste ervaring met Afrika, hopelijk volgen er meer.

  • 10 02-08-16

    Thibaut De Bondt

    Ik vond het leuke activiteiten gedurende de reis

  • 8 25-07-16

    Gina Wieleman

    Duidelijke informatie vooraf en een duidelijke reisapp, prettig om dagelijks vooruit te kijken naar het programma van de volgende dag. Alle details waren goed op elkaar afgestemd zoals het klaarstaan van de 3 jeeps voor het bezoek aan de Ngorongo krater.

  • 9 25-07-16

    Bouwien Perfors

    Mooie reis met een goede balans tussen reisdagen, rustdagen, tentovernachtingen, lodges, safaris en andere uitstapjes.

  • 9 25-07-16

    Florine Buijtenhuis

    Mooie reis met een goede balans tussen reisdagen, rustdagen, tentovernachtingen, lodges, safaris en andere uitstapjes.

  • 9 25-07-16

    Jan Buijtenhuis

    Mooie reis met een goede balans tussen reisdagen, rustdagen, tentovernachtingen, lodges, safaris en andere uitstapjes.

  • 9 25-07-16

    Joep Buijtenhuis

    Mooie reis met een goede balans tussen reisdagen, rustdagen, tentovernachtingen, lodges, safaris en andere uitstapjes.

  • 9 22-07-16

    Paul Hupkes

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 22-07-16

    Tycho Van Hal

    Ik vond de reis heel leuk en we hebben heel veel gezien ,ook de BIG 5.

  • 9 19-07-16

    Laurens Van Der Waaij

    Het was een bijzonder gevarieerde en ontspannen reis met uitstekende begeleiding.

  • 8 19-07-16

    Lisanne Van Der Waaij

    Het is heel gezellig met alle kinderen. Ik vond het erg leuk om te kamperen tussen de hyena's en 's avonds bij het kampvuur spelletjes te doen en wat met elkaar te praten. Op safari zie je prachtige dieren en in de Ngorongorokrater kom je heel dicht bij de dieren.

Familiereis Tanzania

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!