Beoordelingen over de Familiereis Tanzania en Zanzibar
< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.8 215 beoordelingen
 • 10 31-07-19

  Brigitte

  De reis was in 1 woord voortreffelijk. Fantastische afstemming qua programma in deze familiereis. En onze reisleider Allan was helemaal geweldig. Met oog voor detail, energie en lokale kennis van zaken gaf dat alle programmaonderdelen een stuk extra! Maar ook een groot compliment aan onze kok Matthew en onze truck driver Karaoki.

 • 9 31-07-19

  Karin

  Fan-tas-tisch!

 • 9 31-07-19

  Hans

  Een prachtige reis vol 'wild life' hoogtepunten en een kennismaking met de leefwijzes van de kleurrijke vriendelijke bevolking.

 • 9 26-07-19

  Daan

  De reis naar Tanzania was geweldig mede door de reisgids, kok en driver (Jitske,Ester en Jack). Leuke afwisseling van activiteiten. Kamperen was leuk maar het comfort van de lodges mag beter. Driver van de Ngorongoro krater was weinig gemotiveerd.

 • 9 23-07-19

  Bas

  Het was onze eerste groepsreis en we waren ook nog nooit in Afrika geweest. Beiden zijn ons zeer goed bevallen. De begeleiding tijdens de safari's was geweldig. Een uitstekende kok die zeer goed toezicht hield op de Hygiëne; een geweldige truck-chauffeur die actief op zoek ging naar wilde dieren en een enthousiaste reisbegeleidster. De overnachtingen varieerden van heel basic in tentjes tot luxe lodges en hotels. Soms waren de sanitaire voorzieningen op de campsites wel héél primitief...We waren veel onderweg maar hebben daardoor ook veel gezien. Al die zwaaiende kinderen en vriendelijke mensen zullen ons zeker bij blijven. De excursies en fietstocht waren interessant en leuk. Positief vonden we ook dat Sawadee oog heeft voor de lokale bevolking met o.a. bezoeken aan schooltjes, en een eerlijke koffieplantage. Het tweede deel was op Zanzibar met haar onbeschrijfelijk mooie blauwe zee en witte stranden. Super helder water waarin je uitstekend kon snorkelen. De Blue-safari is echt een aanrader; deze moet je gewoon bijboeken! Al zeilend op een traditionele boot zagen we dolfijnen, hebben we gesnorkeld en heerlijk gegeten op een eiland. Samen met de geweldige groep medereizigers hebben we een onvergetelijke reis gehad!

 • 8 23-07-19

  Joris

  Prachtige reis. Top organisatie.

 • 9 18-07-19

  Jeanette

  Erg afwisselende reis, veel mooie dingen gezien en gedaan! Erg gezellige, leuke en goede reisbegeleidster!

 • 9 18-07-19

  Rens

  Ontzettend leuke reis met uitstekende begeleiding. Sylvia heeft er alles aangedaan om het ons zo goed mogelijk te laten hebben!

 • 8 18-07-19

  Siem

  Een hele mooie reis. Mooie dieren en leuke safari’s met de truck al was dat een beetje een rammelaar.

 • 8 16-07-19

  Claude

  Alles goed georganiseerd. Zéér toffe en goede reisbegeleiding (Wendy). Voldeed aan onze verwachtingen (voor ons geen onaangename verrassingen tov reisbeschrijving).

 • 8 16-07-19

  Sam

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 16-07-19

  Roxanne

  Heel leerrijk en interessant over het leven daar. Goed georganiseerd.

 • 8 16-07-19

  Wally

  Twijfel tussen de 8 en de 9. Perfecte reis gehad, heel veel gezien maar soms een vraagteken gezet bij de verplaatsing, zoals bijvoorbeeld op Zanzibar. Van het zuiden naar het noorden en de volgende dag weer terug naar het zuiden voor de snorkel-safari. Na afloop dan weer terug naar het noorden! Wat pech gehad met het busvervoer omdat deze door wellicht kapotte schokbrekers langzamer kon rijden en wij door elkaar werden geschut.

 • 8 16-07-19

  Bart

  Het was een hele leuke reis met naast de safari’s leuke activiteiten zoals het bezoek aan de koffieplantage, fietstocht door bananenplantage en dorpje en snorkeltocht.

 • 8 01-08-18

  Hayo

  Goede gids kok en chauffeur. Ze dachten goed mee zowel gevraagd als ongevraagd. Erg prettig.

 • 8 01-08-18

  Karlijn

  Avontuurlijk, mooie opbouw van de reis, afwissend, een betrouwbaar en professioneel begeleidingsteam (gids, kok en chauffeur), prachtig!!

 • 8 01-08-18

  Els

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 27-07-18

  Sjors

  mooie gevarieerde reis, afwisselend kamperen en lodges maakt het reizen ook voor kinderen mogelijk. af en toe lange reisdagen

 • 9 27-07-18

  Imke

  Imke 8 jaar: het was veel rijden in de truck.

 • 10 27-07-18

  Tessa

  We hebben een enorm mooie en bijzondere reiservaring erbij. Dank daarvoor!! Wat geweldig om de kinderen zo geïnteresseerd in met de natuur en de dieren te zien.

Familiereis Tanzania en Zanzibar

Het grote Afrika avontuur

image
18 dagen vanaf € 4.269,-
Naar boven
 

Boek nu je reis & krijg
een Bever cadeaubon t.w.v. €40 p.p.


Boek t/m 31 maart jouw reis en krijg per persoon een Bever cadeaubon t.w.v. €40 om vrij te besteden. Hiermee kan je voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
De actie wordt automatisch toegepast op je boeking. De cadeaubon wordt uiterlijk binnen 3 weken na afloop van de actie per mail toegestuurd.