< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 9,6
Overnachtingen 8,3
Reisroute 8,6
8.9 174 beoordelingen
  • 9 25-07-17

    Marieke Van Velsen - Idema

    Bijzonder afwisselende, avontuurlijke en boeiende reis, waarbij we intensief hebben genoten van de cultuur, de flora en fauna van dit prachtige land. Daarbij hebben we gevoeld en beleefd hoe de lokale bevolking woont en leeft. Deze ervaringen hebben onze reis tot onvergetelijk gemaakt. De kroon op onze reis was onze fantastische reisleider Julius: een bijzonder sympathieke, sociale reisleider, die rekening houdt met iedereen, goed inspeelt in op situaties en ontzettend veel weet over Tanzania.

  • 8 25-07-17

    Barbara Kortmann

    Intensieve mooie reis. Gevarieerd programma met wildlife, natuur, dorpjes en plaatsen, mensen en beetje relaxen

  • 9 25-07-17

    Karin Fakkert

    De reis was een mooie afwisseling tussen natuur en cultuur. Waarbij de reisbegeleiding uitstekend was.

  • 9 25-07-17

    Ilse Van Den Bosch

    Een mooie combinatie van cultuur en dieren zien. Afsluiting in Zanzibar is ook fijn

  • 10 25-07-17

    Edwin Van Loon

    Ik heb vanaf de aankomst in Arusha tot en met het vertrek genoten van de Afrikaanse sfeer. De schijnbare onbezorgde, altijd vrolijke en aangename levenshouding van de Tanzanianen alsmede de acceptatie van de relatief zware levensomstandigheden - althans in vergelijking tot die in het 'moderne Westen' - waren bijzonder waardevol en leerzaam om te ervaren. Iedereen zou dit eens moeten meemaken. Ga allemaal naar Tanzania en laat je onderdompelen, een ervaring die ik nooit meer zal vergeten.

  • 9 25-07-17

    Geert Van Velsen

    Uitstekende afwisseling tussen de safari, de luxe safari lodges en de diverse excursies. Goede reisvolgorde van de drie parken aangehouden. Fijn dat we ook kennis hebben gemaakt met lokale bevolking.

  • 7 25-07-17

    Katrien Karthaus

    De reis was redelijk goed geregeld alleen het sanitair was niet erg hygiënisch!

  • 8 22-07-17

    Jens Van Den Borne

    Het was een leuke reis. Het gezelschap was leuk,veel geleerd en heel veel gezien.

  • 10 22-07-17

    Fran Van Den Borne

    Ik vond het een hele leuke nieuwe, gezellige en spannende ervaring. De safari was goed verzorgd in een fijne truck.

  • 8 22-07-17

    Krijn Van Den Borne

    Ik vond het een leuke reis. Alles was leuk.

  • 9 22-07-17

    Anja Den Brok

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 18-07-17

    Manske Tammes

    Veel Natuur afgewisseld met culturele (rust-) momentjes, begeleid door een zeer kundige en betrokken reisbegeleider.

  • 9 18-07-17

    Helga Ezendam

    Een indrukwekkende reis door een mooi land! We hebben er van genoten.

  • 9 18-07-17

    Corine Van Der Wiel

    Het was wederom een zeer goed georganiseerde reis. Onze reisleidster Claudine is de beste die je je kunt wensen! De reis was afwisselend. Het eten tijdens het kamperen was geweldig goed. We hebben ons veilig gevoeld in de handen van onze crew Claudine, Albert en Sam. De accomodaties waren over het algemeen ok.

  • 8 15-07-17

    Daphne Heeroma

    De Tanzania reis was indrukwekkend , veel gezien en gereisd . De groepssamenstelling was prima en erg gezellig. Het kamperen was basic maar prima georganiseerd . Onze kok Kennedy wist iedere avond weer een heerlijke , gezonde maaltijd te bereiden . De afwisseling met het verblijf in de lodges was heerlijk , lekker zwemmen , douchen en slapen in een goed bed. De reisleider heeft veel verteld over de cultuur, wildlife en de gewoontes van de plaatselijke bevolking . Kortom een vakantie die we niet snel zullen vergeten.

  • 10 15-07-17

    Inge Lardinois

    De reis voldeed aan alle verwachtingen met de juiste afwisseling.

  • 9 02-08-16

    Nadia Bierinckx

    Geen gewone vakantie maar een echte 'reis'. Een totaalervaring: contact met een andere cultuur, een andere maar prachtige natuur en een voor mij compleet nieuwe manier van reizen.

  • 7 02-08-16

    Mirella Leliveld

    Veel te zien op deze gevarieerde reis. Van mooie natuur, wilde dieren tot inspirerende mensen.

  • 10 02-08-16

    Ivo De Bondt

    Een unieke ervaring Perfect uitgebalanceerd programma voor families met tienerkinderen Fantastische reisleider

  • 10 02-08-16

    Manon De Bondt

    Ik heb mij gedurende de hele reis fantastisch geamuseerd dankzij een toffe groep en een geweldige reisleider. De eerste ervaring met Sawadee, een Afrikareis en een groepsreis kon voor mij niet beter zijn.

Familiereis Tanzania

Het grote Afrika avontuur

image
19 dagen vanaf € 3.498 € 3.398
Naar boven
 

Informatiedag Zwolle
Zaterdag 7 oktober 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.