< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 9,6
Overnachtingen 8,3
Reisroute 8,6
8.9 180 beoordelingen
  • 10 02-08-17

    Dennis De Jong

    Een magistrale reis door authentiek Tanzania, door Sawadee op een prachtige wijze vormgegeven middels een heerlijke mix van wild, natuur en cultuur, op een bij gezinnen passend tempo en met een programma waar zowel jong als oud wild van worden! Samengevat: een must-do!

  • 9 02-08-17

    Hans Zimmerman

    Wat een topvakantie! Een reis vol beleving, avontuur en steeds nieuw spektakel. Nog nooit hebben we op vakantie met plezier zoveel grenzen verlegd. Als enig Belgisch gezin was het ook een aangename ontdekking van 'De Nederlander'!. Ook een dikke pluim aan de reisleider, chauffeur en kok die de reis zeer vlotjes hebben laten verlopen.

  • 9 02-08-17

    Martine Hillenga

    De reis naar Tanzania/Zanzibar was in een woord GEWELDIG! In ieder opzicht onvergetelijk. De organisatie, reisleiding, opbouw van de reis, variatie. Alles klopte. We hebben op bijzondere manieren kennis gemaakt met lokale bevolking en stammen, maar ook ons hart opgehaald in de natuurparken (we hadden wel heel veel geluk met wat we allemaal hebben gespot). Van de fietstocht door de bananenplantage, het bezoek aan de koffieboeren tot de kennismaking met de bosjesmannen. Het was allemaal even leuk, spannend en indrukwekkend. De kinderen hebben zich ook uitstekend vermaakt en vonden het allemaal reuze leuk. En ja, als je je kind ziet genieten dan heb je als ouders natuurlijk ook de tijd van je leven!

  • 9 25-07-17

    Marieke Van Velsen - Idema

    Bijzonder afwisselende, avontuurlijke en boeiende reis, waarbij we intensief hebben genoten van de cultuur, de flora en fauna van dit prachtige land. Daarbij hebben we gevoeld en beleefd hoe de lokale bevolking woont en leeft. Deze ervaringen hebben onze reis tot onvergetelijk gemaakt. De kroon op onze reis was onze fantastische reisleider Julius: een bijzonder sympathieke, sociale reisleider, die rekening houdt met iedereen, goed inspeelt in op situaties en ontzettend veel weet over Tanzania.

  • 8 25-07-17

    Barbara Kortmann

    Intensieve mooie reis. Gevarieerd programma met wildlife, natuur, dorpjes en plaatsen, mensen en beetje relaxen

  • 9 25-07-17

    Karin Fakkert

    De reis was een mooie afwisseling tussen natuur en cultuur. Waarbij de reisbegeleiding uitstekend was.

  • 9 25-07-17

    Ilse Van Den Bosch

    Een mooie combinatie van cultuur en dieren zien. Afsluiting in Zanzibar is ook fijn

  • 10 25-07-17

    Edwin Van Loon

    Ik heb vanaf de aankomst in Arusha tot en met het vertrek genoten van de Afrikaanse sfeer. De schijnbare onbezorgde, altijd vrolijke en aangename levenshouding van de Tanzanianen alsmede de acceptatie van de relatief zware levensomstandigheden - althans in vergelijking tot die in het 'moderne Westen' - waren bijzonder waardevol en leerzaam om te ervaren. Iedereen zou dit eens moeten meemaken. Ga allemaal naar Tanzania en laat je onderdompelen, een ervaring die ik nooit meer zal vergeten.

  • 9 25-07-17

    Geert Van Velsen

    Uitstekende afwisseling tussen de safari, de luxe safari lodges en de diverse excursies. Goede reisvolgorde van de drie parken aangehouden. Fijn dat we ook kennis hebben gemaakt met lokale bevolking.

  • 7 25-07-17

    Katrien Karthaus

    De reis was redelijk goed geregeld alleen het sanitair was niet erg hygiënisch!

  • 9 25-07-17

    Anke Van Loon Van Der Steen

    Vanaf de aankomst op het vliegveld werden we prima opgevangen door onze gids Julius, die vanaf dat moment alles deed om het de groep zo comfortabel mogelijk te maken. Hij informeerde ons goed, was altijd bereikbaar en vormde een prima team met de fantastische kok Nicolas en onze geweldig chauffeur Akyo (of Akio). Met zijn kennis van de cultuur en de flora en fauna was Julius een ware verrijking van de reis. Bij het afscheid voelde het alsof wij een vriend achterlieten. Wij verbaasden ons iedere keer weer over de heerlijke maaltijden die Nicolas ons voorschotelde, en waren onder de indruk van de stuurmanskunsten van Akyo. Hoe hobbelig de wegen ook waren, of hoe smal de brug wij voelden ons altijd veilig met hem aan het stuur.

  • 9 22-07-17

    Severijn Van Der Veen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 22-07-17

    Jens Van Den Borne

    Het was een leuke reis. Het gezelschap was leuk,veel geleerd en heel veel gezien.

  • 10 22-07-17

    Fran Van Den Borne

    Ik vond het een hele leuke nieuwe, gezellige en spannende ervaring. De safari was goed verzorgd in een fijne truck.

  • 8 22-07-17

    Krijn Van Den Borne

    Ik vond het een leuke reis. Alles was leuk.

  • 9 22-07-17

    Leonie Van Alphen

    We hebben een geweldig mooie reis gehad naar Tanzania! Prachtige dieren gezien, mooie natuur en veel mensen ontmoet. We hadden een gezellig reisgezelschap: jong en oud konden het goed met elkaar vinden. Onze reisbegeleider Danielle regelde veel praktische zaken en kwam met leuke weetjes, de kok verzorgde heerlijke maaltijden en onze chauffeur en technische man zorgden dat we steeds weer veilig op de plek van bestemming kwamen. Voor ons een geweldige eerste kennismaking met Afrika en met het maken van een groepsreis.

  • 9 22-07-17

    Anja Den Brok

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 18-07-17

    Manske Tammes

    Veel Natuur afgewisseld met culturele (rust-) momentjes, begeleid door een zeer kundige en betrokken reisbegeleider.

  • 9 18-07-17

    Helga Ezendam

    Een indrukwekkende reis door een mooi land! We hebben er van genoten.

  • 9 18-07-17

    Corine Van Der Wiel

    Het was wederom een zeer goed georganiseerde reis. Onze reisleidster Claudine is de beste die je je kunt wensen! De reis was afwisselend. Het eten tijdens het kamperen was geweldig goed. We hebben ons veilig gevoeld in de handen van onze crew Claudine, Albert en Sam. De accomodaties waren over het algemeen ok.

Familiereis Tanzania

Het grote Afrika avontuur

image
18 dagen vanaf € 3.298
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!