< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 50 beoordelingen
  • 10 21-12-19

    Karin

    Het was een onvergetelijke reis, ook vanwege onze fantastische reisleider Riaan en chauffeur Fillemon.

  • 10 21-12-19

    Toine

    De hele reis was een belevenis uiteraard door het overweldigende landschap, de fijne accomodaties, de hartelijke mensen maar zeker ook door de werkelijk uitstekende reisbegeleiding van onze reisleider Ryaan.

  • 9 21-12-19

    Marjolein

    De totale reis is zeker een dikke 9 waard. We hebben enorm genoten van alle dagtochten, de totale reis, de geweldige groep als ook de geweldige reisleider. Een heel dik compliment voor Sawadee maar ook voor Riaan als reisleider.

  • 9 21-12-19

    Gert

    Een prachtige reis! De reisleider was “een gouden gozer”! Alles perfect georganiseerd, zeer behulpzaam! Positieve man met veel kennis van zaken. De lokaties voor overnachtingen waren leuk maar een beetje meer airco was met deze temperaturen geen overbodige luxe. Al met al een schitterende vakantie om op terug te kijken.

  • 9 21-12-19

    Johannes

    De reis was super! leuke groep mensen. veel gedaan en gezien en ook genoeg tijd om te zwemmen en uit te rusten. leuke accomodaties. voor ons zou Swaziland 1 nachtje genoeg zijn geweest. was weinig te beleven. jammer dat we geen stammen hebben gezien. verder erg goede reisleider Riaan. echt een top gozer! hij heeft ons echt goed geholpen en begeleid

  • 7 21-12-19

    Tonny

    Leuke reis, leuke groep en zeer goede reisbegeleider (Riaan). Wij vonden Kruger en Kaapstad het leukst. Swaziland en Saint Lucia vielen. Met name in Swaziland was weinig te zien. Accomodaties waren op Kaapstad na middelmatig. Eten was veelal ok.

  • 8 27-07-19

    Els

    We hebben een prachtige reis achter de rug! Ondanks de vrij korte duur voor een dergelijke reis (17 d) werd een mooi traject uitgestippeld waardoor we hebben kunnen kennismaken met diverse facetten van Zuid-Afrika. Het was wel een vrij intensieve en actieve reis, wat ook wel logisch is als je op die tijdsduur een mooi beeld van het land wil geven.

  • 8 27-07-19

    Katja

    Het was een mooie, intensieve, afwisselende, indrukwekkende, leerzame reis. alles was goed georganiseerd en

  • 8 27-07-19

    Seth

    Zuid Afrika is en prachtig land dat veel te bieden heeft : prachtige natuur, lekker eten, aangenaam weer,...Er waren veel optionele mogelijkheden en daarnaast heeft de gids ons zeer goed begeleid.

  • 8 20-07-19

    Nicole

    Een mooie reus om een eerste indruk van Zuid-Afrika te krijgen. Leuke chauffeur, gezellige kleine groep (plus punt) en een hele goede reisleider.

  • 8 20-07-19

    Julia

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 6 21-12-18

    Luc

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 21-12-18

    Joke

    Wij hebben enorm genoten, veel gezien.

  • 9 14-07-18

    Stijn

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 14-07-18

    Robert

    Het omzetten van mijn originele reis Zuid-Afrika naar deze variant is soepel gegaan bij Sawadee. Een goed contact en duidelijke berichten vanuit Sawadee. Ik wilde wel het landarrangement, en dat is allemaal best prima geregeld. De reisleider was me wel kwijt op het vliegveld, want ik moest bij het eerste hotel melden. De reis zelf is fantastisch gelopen, mede door de reisleider Riaan die ontzettend veel inzet had en superveel regelde. Wij gingen voor de natuur en de dieren (big 5 gezien en alle anderen) en hebben veel mogelijkheden gehad en gebruikt om veel te zien, veel te beleven en veel te doen. In het begin was het vrieskoud (winter), maar de meeste tijd zeer aangenaam weer gehad. Het land is zeer divers en de mensen super vriendelijk (over het algemeen ook J'burg en Kaapstad). Zeker het alternatieve verblijf in Eswatini is een aanrader en ook St. Lucia is erg leuk (doe Cape Vidal en de walvistocht!).

  • 9 28-04-18

    Cathy

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 28-04-18

    Bianca

    Een afwisselende reis met veel verschillende hoogtepunten en heel fijne accomodaties.

  • 8 28-04-18

    Danielle

    geweldig mooie reis. geeft een mooi beeld van Zuid Afrika. Omdat we in Swaziland een andere accommodatie kregen, was daar het 'familiereis-element' weg en dat was erg jammer. Dus geen activiteiten voor de kinderen daar (voetbal, koken met bevolking e.d). Sterker nog de meeste game-drives waren uitsluitend mogelijk voor kinderen vanaf 13 jaar....

  • 8 23-12-17

    Frank

    prettig gevarieerd aanbod. prettig meerder nachten per locatie te verblijven. de reisleider was goed op de hoogte, behulpzaam en reed goed. leuke hutjes, kleinschaligheid grrot voordeel

  • 9 23-12-17

    Martin

    Leuke gevarieerde en redelijk intensieve reis. Veel natuur, maar ook het stadse leven kwam aan bod. Goede reisbegeleiding.

Familiereis Zuid-Afrika en Swaziland - kort

Op zoek naar de Big Five

image
16 dagen vanaf € 1.899
Naar boven