Er zijn 3 familiereizen naar China die voldoen aan jouw wensen
 • Groepsrondreis China Over de Chinese Muur naar de mooiste skyline
  • Afwisselende rondreis van de Chinese Muur tot bruisend Hong Kong
  • Wandelen door de prachtige rijstterrassen van Longji
  • Fietsen of wandelen in het karstgebergte rond Yangshuo
  22 dagen
  vanaf € 2.279,- inclusief CO2-compensatie

Resultaten worden geladen

Familiereis China

Tijdens de reis met je gezin mag De Chinese Muur natuurlijk niet missen. Het oudste deel is gebouwd in de 7e eeuw v. Chr., waarna tijdens de diverse dynastieën de muur telkens een stuk werd uitgebreid. Rond 1500 werd er voor het laatst een stuk bijgebouwd en nu worden soms delen gerestaureerd om deze bijzondere attractie in stand te houden.

Vlabij de stad Xi'an is het beroemde Terracottaleger, met zoveel terracotta-soldaten met evenzoveel verschillende gezichtsuitdrukkingen. En men neemt aan dat er nog een heel groot deel van dit leger onder de grond ligt.

Yangshuo is een toeristische trekpleister vanwege het prachtige karstgebergte. Hier kun je met de familie prima een dagje rond fietsen.
Shanghai tenslotte is de supermoderne stad, waar ook wij nog verbaasd van op zullen kijken. Oftewel, er is voor iedereen in de familie wel iets te zien op jullie reis door China.

Rijstterrassen, bergen, woestijn en veel rivieren

Een familiereis door china is in ieder geval iets waar je niet snel klaar mee zult zijn. China is zo ontzettend groot dat het landschap zeer divers is: bergen, hoogvlaktes, woestijn, karstgebergte, laagvlaktes, meren en rivieren. In totaal zijn er in China wel 5000 rivieren die bijna allemaal uitmonden in de Stille Oceaan of de Indische Oceaan. De Gele Rivier is een van de bekendste rivieren in China. De rivier is berucht om de overstromingen die veroorzaakt worden, doordat veel bossen leeggekapt worden. Hierdoor is de grond in het stroomgebied van de rivier erg los en slaat het water de grond makkelijk weg.

Bekijk onze reizen naar China per reissoort:

Naar boven