Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 39 beoordelingen
  • 8 11-07-19

    Els

    Gevarieerde reis met goede mix tussen cultuur,natuur en ontspanning.Tevens zeer goede reisbegeleider.Verlening op Bali is wel nodig om dit eiland volledig te verkennen.Ook voldoende vrijheid om in Bali zelf nog uitstappen te plannen.

  • 8 11-07-19

    Tanja

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 11-07-19

    Ingrid

    De reis was geweldig. In korte tijd heel veel gezien en vooral de reisbegeleider heeft hier een grote bijdrage aan gehad.

  • 7 11-07-19

    Leontine

    Heel er interessante ervaringen, met erg mooie elementen.

  • 8 11-07-19

    Marike

    Een super reis! Veel mooie dingen gezien en echt een top gids! Wel veel tijd in de bus doorgebracht

  • 8 14-07-18

    Sandra

    Ik vond het echt een heel erg leuke reis met een prima opbouw. Heel erg prettig om van het hele drukke Jakarta langzaam af te reizen naar mindere drukke gebieden en uiteindelijk naar relatief rustigere dagen te gaan.

  • 8 14-07-18

    Linda

    Prachtige reis waarin je vooral Java goed ziet in alle facetten, van de steden tot de prachtige natuur. Verlenging op Bali is aan te raden omdat je daar anders te kort bent!

  • 9 14-07-18

    Pieter

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-07-18

    Bas

    Mooie reis maar inderdaad lange stukken in de bus zitten.

  • 8 14-07-18

    Kassandra

    Het is prettig en zorgeloos reizen met Sawadee, en die familiereizen zijn fantastisch als je één kind hebt. Trouwens ook als je er meer hebt.

  • 8 14-07-18

    Eveline

    Ik (14) ging op een reis van 2 weken naar Java en Bali met mijn ouders en zusje (8). Het was een goed georganiseerde reis en de groep waarmee we waren had precies de goede leeftijden. Mijn zusje en ik hebben veel nieuwe vrienden gemaakt. We deden bijna elke dag wel iets en we hadden 3 vrije dagen in 2 weken. Het was leuk dat we zoveel ondernamen in eigenlijk zo’n korte tijd. Het is heel erg fijn dat alles al is geregeld en dat je je daar dus totaal geen zorgen over hoeft te maken. Vrijheid was er ook wel, want je kon vaak wel gewoon even zelf in de stadjes kijken en een beetje de buurt verkennen aan het eind van de dag. Soms was het wel vermoeiend, omdat we lange tijden in de bus zaten en vroeg op moesten staan, maar het was het zeker waard. Je genoot ook extra van de vrije dagen, omdat je dan even zelf kon beslissen wat je ging doen. Bijvoorbeeld de stad in of lekker een dagje aan het zwembad liggen. Onze gids regelde alles prima en het was ook gezellig met haar. Een reis om nooit te vergeten!

  • 7 14-08-17

    Herman

    Prachtige reis in een heel mooi land. Wij hebben heel veel gezien. Een leuke en gezellige groep.

  • 7 14-08-17

    Sonja

    Intensieve reis, leuke groep en enthousiaste lokale begeleider.

  • 9 14-08-17

    Nina

    De reis over Java en Bali was prachtig! Ik heb nog nooit zulke mooie dingen gezien.

  • 9 24-07-17

    Anita

    Fantastische rondreis. Indrukwekkend, leerzaam en bovenal gezellig. Kortom we hebben van het begin tot het einde volop genoten!

  • 8 24-07-17

    Anja

    Prachtige reis, mooi en afwisselend. Leuke treinreis, goede reisleider die veel wist te vertellen. Twee weken Java en 1 week Bali vond ik een mooie mix, ik had Java absoluut niet willen missen.

  • 8 24-07-17

    Daisy

    We hebben erg genoten van de reis door Java en Bali. Het was een korte reis (17 dagen) waarin we veel gezien hebben, maar helaas daardoor ook veel in de bus hebben vertoefd.

  • 8 24-07-17

    Carin

    Prima georganiseerde, mooie reis. Door de verkeerssituatie op Java soms wel langere reisdagen dan van tevoren was aangegeven

  • 8 24-07-17

    Wendy

    Veel gezien en gedaan. Goede mix van cultuur, natuur en ontspanning. Wel soms erg lange reisdagen, verdeling zou beter kunnen.

  • 8 22-07-15

    Eveline

    Er is geen omschrijving ingevuld

Familiereis Java & Bali Hoogtepunten

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

Familiereis Indonesië - Jakarta tot Bali
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven