< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 7,7
Overnachtingen 7,5
Reisroute 7,5
8.3 20 beoordelingen
 • 8 22-07-15

  Eveline Braakman

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 22-07-15

  Albert Kruijtzer

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 22-07-15

  Marinette Van Der Graaf

  Een heel mooie familievakantie Indonesië. Door de opzet als familiereis vonden de kinderen het geen probleem om gezellige gezamenlijke activiteiten af te wisselen met wat cultuur opsnuiven. Tijdens de tocht door de jungle bij Sukamade merkte onze dochter op dat ze op andere vakanties vaak aan het luieren was en eigenlijk niets deed, terwijl ze nu apen kon fotograferen en toekans over zag vliegen, wat ze eigenlijk veel leuker vond. Ten opzichte van een bezoek aan Indonesië van 19 jaar geleden was er wel veel veranderd in het land en dan vooral niet ten goede: zeer veel plastic afvalbergen, enorme verkeersopstoppingen waardoor ook sommige reisdagen in de bus erg lang waren en Bali leek één grote toeristenkermis. Toch gelukkig ook nog veel mooie plekjes.

 • 8 22-07-15

  Myrabelle Hetterscheid

  Goed georganiseerd. We hebben ons in goede handen gevoeld. Voor de kinderen erg leuk om met andere jongeren op vakantie te zijn. Jammer dat in het begin 2 excursies uitvielen ivm lokale drukte. Teveel tijd in de bus doorgebracht. Kwaliteit van hotels kan beter.

 • 8 22-07-15

  Willem Van De Ven

  Goede, mooie hotels. Goede reisleider, goed programma en redelijke timing. Wel veel reistijd, maar dat wisten we van tevoren.

 • 7 22-07-15

  Maarten Kneepkens

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 22-07-15

  Roel Kneepkens

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 22-07-15

  Thirza Lapre

  Het is heel gezellig en je kan ook al van te voren contact opnemen met andere jongeren. Je wordt ook een steeds hechtere groep em het is gewoon super gezellig!

 • 9 11-07-15

  Ruud Van Kamp

  Heerlijke familievakantie Indonesië met erg leuk gezelschap en fantastische reisleider Wilfred, die elke keer weer iets leuks verzint om deze reis speciaal te maken. Kortom hoogtepunten Indonesië is zeer op haar plaats.

 • 8 11-07-15

  Caroline Van Doorn

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 11-07-15

  Mick Hopman

  Gezellige rondreis met een goede groep en leider

 • 8 11-07-15

  Sabine Devreese

  Deze Familievakantie Indonesië is zeer gevarieerd en geeft echt de hoogtepunten weer, namelijk Java is nog authentiek en bijzonder. Er komt van alles op je weg, van de drukte van Java zie je verschillende aspecten maar ook de cultuur en natuur komen aan bod. Onze reisleider vertelde ons ook vele inside weetjes over de cultuur en maatschappij van Indonesië. De excursies zijn zeker een aanrader. Bali was voor ons wat te toeristisch in vergelijking met Java maar toch de moeite waard omwille van een paar andere aspecten dan Java bv de kleuren en godsdienst in Bali maken echt het verschil.

 • 8 11-07-15

  Leo Witte

  Heerlijke familiereis Indonesië! Heel veel gezien, geproefd en beleefd. Van plantages tot stadswandelingen, van de grote tempels bewonderen tot bij de lokale bewoners in huis kijken. De soms lange busreizen worden beloond met mooie hotels. Fantastische Sawadee reisgids die heel veel wist te vertellen en met goede voorstellen kwam (en ook veel vrijheid overliet). Overal hartelijk ontvangen door lokale bevolking en lokale gidsen.

 • 8 11-07-15

  Hebe Witte

  De verschillen die je ziet tussen de mensen uit Europa en de mensen uit Indonesië is enorm. De mensen in Indonesië zijn zo sociaal en aardig. Het landschap is heel indrukwekkend, er is veel meer groen. Nadelen aan deze reis vond ik dat je heel veel in de bus zat en dat je eigenlijk net overal iets te kort was om nog even een rustdag te hebben.

 • 8 25-07-14

  Nina Hille Ris Lambers

  Een prachtige familiereis Indonesië waarin een prima evenwicht gevonden werd tussen inspanning en ontspanning. Voor zowel kinderen als volwassenen bood het programma volop afwisseling en uitdaging.

 • 9 25-07-14

  Marjolein Berg

  Een fantastische familiereis Indonesië waarbij de hoogtepunten van Java en Bali gecombineerd werden met een zeer gezellige groep waarmee intensief werd opgetrokken. Voldoende leeftijdgenoten voor onze kinderen en mogelijkheden waarop zij samen dingen konden doen. Een geweldige reisleider die het land kent, de mensen begrijpt, het eten aanprijst en altijd handelde in het belang van de groep, zonder zich op te dringen aan de groep.

 • 9 25-07-14

  Harold Elbersen

  We hebben een fantastische familievakantie Indonesië gehad met Sawadee. Alles werd perfect begeleid door reisleider Theo, hij vertelde veel over Indonesië en past zich goed aan de groep aan. Echt top! Verder is ons de speciale rondreis met kinderen goed bevallen, onze zoon en dochter hebben zich uitstekend vermaakt met de andere kinderen in de groep, een echte aanrader!

 • 8 25-07-14

  Cissy Hoexum

  Een groepsreis om niet te vergeten!

 • 9 11-07-14

  Caroline Viehoff

  Wij hadden dit jaar een fantastische familiereis Indonesië met de beste reisleider ooit. Prachtig land met zeer veel leuke ontmoetingen en ontdekkingen. De vrijheid overdag in de groep en het samen eten 's avonds waren een ideale combinatie. Vreselijk veel gelachen met elkaar en kinderen de hele dag in de weer met spelletjes/telefoons/zwemmen/I-pad en cultuur!

 • 8 30-07-13

  Ron Blomaard

  goed

Familiereis Indonesië Hoogtepunten

Op avontuur van Jakarta tot Bali

image
17 dagen vanaf € 1.848
Naar boven