Laos met kinderen – Unieke familiereizen met Sawadee

Vragen over de drukte op Schiphol? Meer info

Resultaten worden geladen

Familiereis Laos

Samen met kinderen het prachtige Laos ontdekken? Het is mogelijk met onze speciale familiereizen naar Laos! Tijdens deze familievakantie verblijven we onder andere in de koningsstad Luang Prabang. Vanaf hier bezoeken we de Kuang Si  watervallen, een van de hoogtepunten van Noord-Laos. De watervallen bestaan uit oneindig veel plateaus en prachtig blauw water. Jullie kunnen in sommige delen heerlijk zwemmen of wandelen naar de top van de waterval op 60 meter hoogte. Een ander hoogtepunt is de tweedaagse boottocht over de Mekong, vanaf de boot leren jullie alles over het leven op en langs de rivier. Een reis met het gezin naar Laos is onvergetelijk! 

Waarom een familiereis naar Laos?

Onze familiereizen zijn speciaal samengesteld voor gezinnen met kinderen. Dit betekent dat er onderweg genoeg leuke dingen te doen zijn voor jong en oud. Wat dacht je bijvoorbeeld van kajakken op de Nam Yong rivier? Of fietsen in de prachtige omgeving van Vang Vieng? Verder zijn de vluchten en het vervoer op bestemming geregeld, en slapen jullie in comfortabele hotels die vaak voorzien zijn van zwembad. Ook reist er een deskundige reisbegeleider met jullie mee. Zo kunnen jullie optimaal genieten van een reis met kinderen naar Laos.

Bekijk onze reizen naar Laos per reissoort:

Naar boven
 

Verleng je zomer
Profiteer nog t/m dinsdag!


Wil jij dit najaar nog op reis, maar weet je nog niet waar naartoe? Bekijk dan onze spectaculaire Verleng Je Zomer-actie. Twijfel niet langer, boek uiterlijk dinsdag 16 augustus a.s. en profiteer van geen boekingskosten en ontvang een Bever-cadeaubon t.w.v. €50,- per boeking.