Er zijn 2 familiereizen naar Nepal die voldoen aan jouw wensen

Resultaten worden geladen

Familiereis Nepal

Nepal is het land dat bekend staat om de reusachtige bergen die gelegen zijn aan de grens met China. Mount Everest is natuurlijk de bekendste van deze giganten. Tijdens een familiereis met Sawadee kunnen julie zeker mooie wandelingen maken door deze bergen. Nepal heeft echter nog veel meer te bieden. Zo kunnen jullie met het gezin gaan fietsen of varen, komen jullie allerlei verschillende inheemse dieren tegen en ontmoeten jullie tijdens een familiereis de bijzonder vriendelijke bevolking van Nepal.

Fietstochten tijdens een familiereis in Nepal

Een fietstocht langs het Phewameer is een absolute aanrader. Met de fiets leggen jullie een grotere afstand af waarbij de natuur nog intenser beleefd wordt. Fiets gezellig met het gezin langs de oevers van het meer en ontdek de rust die deze omgeving uitstraalt.

Boottocht met het gezin over het Phewa meer

Tijdens een verblijf in de stad Pokhara kunnen jullie met de familie gemakkelijk een hele dag vertoeven aan het Phewa meer. Een absolute aanrader is om tijdens een familiereis met het hele gezin een bootje te huren om rustig over het meer te varen terwijl je de weerspiegeling van de witte bergtoppen in het water ziet schitteren.

Bekijk onze reizen per reissoort:

Naar boven