< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,6
Vervoer 7,8
Overnachtingen 7,2
Reisroute 7,6
8.3 12 beoordelingen
  • 9 05-08-17

    Marije de Nooij

    Ik vond het hartstikke leuk om mee te gaan op de reis en het was een heel leuke groep en reis leider en gids. Voor de rest is het een heel mooi land met een mooie natuur.

  • 9 05-08-17

    Annika Kluinhaar

    Lieve mensen, heerlijk eten, mooie natuur, top gids en een geweldige reisbegeleider

  • 9 05-08-17

    Gonda Bosman

    De reis naar Albanië was goed van opzet en leuk voor de kinderen. Zeker mede door de deskundige begeleiding van de plaatselijke gids in combinatie met de Nederlandse reisbegeleider. Albanezen zijn vriendelijk en het is een nog onontdekt land verassend dichtbij Nederland.

  • 8 05-08-17

    Susanne Van Gelder

    Wat een mooie ervaring!

  • 8 05-08-17

    Wietse de Nooij

    heel leuk en mooi. groetjes wietse

  • 8 15-07-17

    Stan Jansen

    De reis was prima. We hebben veel gezien, de gids was professioneel en aardig, en alles was goed geregeld.

  • 8 15-07-17

    Ad Gelderblom

    Heel goed naar ons zin gehad. Moderne tijd en eeuwenoude cultuur naast elkaar. De ezelskarren, kuddes schapen en geiten delen samen de weg met de oude en nieuwe Mercedessen. Extreem vriendelijke mensen, je merkt dat het toerisme wat dit betreft nog in de kinderschoenen staat. De mensen proberen nog niet de toeristen naar zich toe te lokken om wat aan je te verdienen. Ondanks het beginnende toerisme is alles heel goed geregeld. Ook een heel goedkoop land wat een prettige bijkomstigheid is.

  • 8 15-07-17

    Gonneke Revet

    Een reis door een prachtig land. Een leuk en gevarieerd programma voor zowel de ouders als de jongeren.

  • 8 15-07-17

    Helma Terlouw

    Was een hele leuke reis met hier en daar nog wat aandachtspuntjes.

  • 8 15-07-17

    Carola Schrijvers

    Een prima georganiseerde rondreis door een prachtig land. Goede gids, die zijn best deed om het ons naar de zin te maken. De groep was erg gezellig en sociaal, wat duidelijk bijdroeg aan het succes van deze reis.

  • 8 15-07-17

    Jenny De Koning

    Ik ben in Albanië geweest. Ik vond het een heerlijke rondreis en heb een beetje een indruk gekregen van het land. Er was voldoende afwisseling van activiteiten en rust

  • 8 15-07-17

    Irene Lemmens

    Reis met veel afwisseling. Van bezoek van karakteristieke plaatsen tot wandelingen in de bergen en heerlijk relaxen aan de zee.

Familiereis Albanië

Balkanavontuur voor het hele gezin

image
15 dagen vanaf € 1.598
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.