Kroatië met kinderen – Unieke familiereizen met Sawadee

Resultaten worden geladen

Familiereis Kroatië

Een reis met het gezin naar Kroatië staat in het teken van veel avontuurlijke activiteiten. Tijdens de multi-actief Kroatië familiereis, kamperen we aan de voet van het Velebit gebergte. Er zijn veel bergen, grotten, rivieren en beken wat het gebied super geschikt maakt voor een actieve vakantie met kinderen. We maken prachtige wandelingen, maken een kajaktocht en beklimmen een rots. Geniet samen met het hele gezin van een heerlijke reis naar Kroatië!

Waarom een familiereis naar Kroatië?

De familiereizen naar Kroatië zijn slechts acht dagen wat Kroatië een super geschikte bestemming maakt voor in elke schoolvakantie. Daarnaast is er genoeg te doen voor zowel ouder als kind en is er naast de groepsactiviteiten, ook genoeg vrijheid om leuke dingen te ondernemen met het gezin. 

Bekijk onze reizen per reissoort:

Naar boven
 

Boek nu jullie familiereis
& krijg een Bever cadeaubon!


Boek t/m zondag 26 maart jullie familiereis voor zomer 2023 en krijg per boeking een Bever cadeaubon t.w.v. €125 om vrij te besteden. Hiermee kunnen jullie voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
De actie wordt automatisch toegepast op je boeking. De cadeaubon wordt uiterlijk binnen 3 weken na afloop van de actie per mail toegestuurd.