Portugal met kinderen – Unieke familiereizen met Sawadee

Resultaten worden geladen

Familiereis Portugal

Een familiereis naar Portugal brengt jullie naar de Azoren. We reizen af naar het groene São Miguel en het eiland van de zon, Santa Maria. Op de eilanden zullen we veel wandelingen doen die goed te doen zijn voor volwassenen en kinderen. Onderweg kom je azuurblauwe meren, vulkanische bronnen en heldere watervallen tegen en maak je kennis met het lokale wildleven. 

Waarom een familiereis naar Portugal?

De Portugese eilandengroep is een fantastische bestemming voor een familiereis. Je beleeft het beste van Portugal op een unieke plek. We eindigen bijna elke wandeling aan het water waar je een heerlijke duik kan nemen. En even geen zin om te wandelen? Alle wandelingen zijn optioneel en er is genoeg ruimte om er samen met het gezin op uit te trekken. 

Bekijk onze reizen per reissoort:

Naar boven
 

Boek nu jullie familiereis
& krijg een Bever cadeaubon!


Boek t/m zondag 26 maart jullie familiereis voor zomer 2023 en krijg per boeking een Bever cadeaubon t.w.v. €125 om vrij te besteden. Hiermee kunnen jullie voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
De actie wordt automatisch toegepast op je boeking. De cadeaubon wordt uiterlijk binnen 3 weken na afloop van de actie per mail toegestuurd.