Resultaten worden geladen

Familiereis Colombia

Met de kinderen op reis naar Zuid-Amerika? Ontdek gastvrij Colombia samen met het hele gezin! Voor de kinderen is er genoeg te doen in Colombia, wat dacht je van tuben over de Don Diego rivier of snorkelen in het helderblauwe water van Islas del Rosario? Ouders kunnen op een koffieboerderij het volledige koffieproces  en uiteraard de heerlijke Colombiaanse koffie drinken. Een familiereis naar Colombia biedt een fantastische mix van koloniale steden, archeologische vindplaatsen en Caribische stranden.

Hoogtepunten van Colombia

De hele familiereis staat in het teken van de kleurrijkste plaatsen en de prachtige natuur. We bezoeken de bruisende steden Bogota, Medellín en Cartagena maar ook de pittoreske dorpjes zullen jullie verrassen. In het noorden van Colombia reizen we langs de caribische kust. Het meerdaagse verblijf bij Playa los Angeles is 

Beste reistijd voor een familiereis

De maanden juli, augustus en september zijn erg goede maanden om een familiereis naar Colombia te maken. Ben je niet aan de schoolvakanties gebonden? Dan is de periode van december tot en met maart de beste tijd om te reizen naar Colombia.

Waarom op familiereis naar Colombia?

De familiereizen bij Sawadee naar Colombia zijn compleet verzorgd met vluchten, verblijven en een Nederlandstalige reisbegeleider. We slapen in comfortabele hotels met koloniale sferen. Ook veblijven we soms op hele speciale plekken nabij Armenia slapen we op een oude koffieboerderij en bij Tayrona Nationaal Park in hangmatten.

Bekijk onze reizen naar Colombia per reissoort:

Naar boven