< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,9
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,3
Reisroute 8,4
8.4 43 beoordelingen
 • 9 22-07-17

  Niels Van Delden

  leuke vakantie. Leuke dingen gedaan.

 • 9 22-07-17

  Joyce Van Delden

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 22-07-17

  Roberto Van Delden

  Super goed geregelde reis . Van aankomst op het vliegveld op San Jose tot aan de aankomst hal terug op Schiphol. Goede tot perfekte accommodaties tijdens de reis. Goede excursie mogelijkheden en vrijheid. Busreis en buschauffeur Carlos gaf een veilig gevoel van reizen. Marion, reisleidster altijd vrolijk en luisterend oor voor jong en oud. Deed vaak aan alles mee. Organiseerde een groepsgevoel door samen uit eten te gaan bijvoorbeeld. Zij regelde de binnenkomst bij parken restaurants en bijzienswaardigden door haar beheersing van de Spaanse taal en kon ook voor ded hele groep kortingen bedingen.

 • 10 22-07-17

  Debby Geijsen

  In 14 dagen tijd bijna alle aspecten van de overweldigend mooie uiteenlopende flora en fauna van Costa Rica gezien afgewisseld met avontuurlijke activiteiten zoals de zipline. Geen behoefte aan vermelding op de website

 • 8 22-07-17

  Felix Herpers

  Het was een mooie reis met veel verschillende onderdelen. In vogelvlucht het hele land gezien voor mijn gevoel.

 • 7 15-07-17

  Karin Dekker

  Prachtig land, Gabriela geweldige gids! Wel gaat erg veel tijd verloren aan lange busritten waardoor tijd ter plaatse erg beperkt is. Hier zou iets meer evenwicht in mogen zijn op sommige plaatsen. Accomodaties wisselend qua comfort en uitstraling.

 • 8 15-07-17

  Tineke Oostenenk

  Het was een mooie reis, prachtig land, leuke groep en een goede lokale reisleidster/gids. Zij was biologe en heeft ons heel veel over de dieren en vooral de insecten kunnen vertellen. Accomodaties waren goed behalve die in Tortuquero, die was te vies.

 • 8 24-12-16

  Noah Biersteker

  afwisselend, goede reisleider, had wel meer verschil tussen volwassenen en kinderprijzen verwacht voor alles.

 • 9 24-12-16

  Gerard Vuuregge

  Geweldige reisleider, chauffeur en eigen bus. We hebben veel gezien qua natuur. Goed geregeld qua hotel/voorzieningen voor kinderen. Alle families deden dit voor de eerste keer en ik vond het geweldig zoals Ruben (onze reisleider) iedereen in zijn/haar waarde liet waardoor ik (en mijn gezin)het allemaal heerlijk vonden om met iedereen van alles te delen. Ook was er ruimte om zelf iets te ondernemen.

 • 10 24-12-16

  Lyan Jans

  het was een super reis heel veel gezien zoals neus beren slangen en nog veel meer de reis begeleider was ook super aardig

 • 9 24-12-16

  Onno Jans

  Goede verhouding van reizen en excursies. Vrije keuze of je er aan mee wil doen of niet.

 • 8 24-12-16

  Sandra Broers

  Een geweldige reis met een meer dan geweldige begeleider. Een zorgzame man die het heel de groep naar wens probeerde te maken wat naar mijn idee gelukt is. Wat is Costa Rica een prachtig land met hele mooie verschillende landschappen en voor ieder wat wils.

 • 8 06-08-16

  Auriane Kanters

  Ik vond het een hele leuke reis en ook een leuke groep. Er had wel wat meer cultuur in gemogen maar dat lag waarschijnlijk meer aan het land. We hadden veel vrije tijd en vaak de keuze of we ergens aan mee wilde doen, dat was ook heel fijn dus over het algemeen vond ik het een super reis!

 • 7 06-08-16

  Renate Scheede

  Mooi land, goede gids, accomodaties laten soms te wensen over.

 • 8 06-08-16

  Jean-Paul Kanters

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 30-07-16

  Jantien Broere

  Costa Rica is een prachtig land, tijdens de reis krijgen we een hele goede indruk en een aantal hele mooie plekken te zien. De accommodaties waren uitstekend en pasten goed in de sfeer van het land. Niet te groot en luxe, maar wel stijlvol en goed verzorgd. De reisleider, locale gids, heeft ons erg goed begeleid en had een brede kennis van het land, de natuur, economie en historie. Ik vond de reis wel erg vermoeiend, iets te weinig rust, om de dag weer ruim een halve dag in de bus.

 • 6 30-07-16

  Petra Bouwhuis

  Ik heb veel dieren gezien in het wild. To ch had ik gedacht dat ik qua aantallen veel meer dieren zou zien. De dieren zijn schuw, wat op zich natuurlijk gedrag is maar daarmee was het dus niet zo vanzelfsprekend dat we wat zouden zien.

 • 9 30-07-16

  Laura Valkenburg

  Het was een erg mooie reis die ik niet snel zou vergeten! We hadden een leuke goep en reisleider

 • 8 30-07-16

  Jan-Paul Van Loon

  De reis was afwisselend en zeker ook luxe. De reisbegeleider was zeer ervaren en de chauffeur van de bus een zeer behulpzame man.

 • 8 30-07-16

  Jolanda Kamies

  Er is geen omschrijving ingevuld

Familiereis Costa Rica

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!