< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 149 beoordelingen
  • 8 21-12-19

    Jacco

    Goede reisbegeleiding vanuit Sawadee.

  • 8 21-12-19

    Nicole

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 21-12-19

    Brenda

    Op de extra kosten voor de stoel reservering bij Iberia na (en de slechte info hieromtrent door Sawadee) was de Costa Rica reis super! Alles goed geregeld! Goede bus en bus chauffeur. Maar wat de reis echt maakte was de reis begeleidster Francesca. Wat een topper is dat. Niets was haar teveel. Stond altijd klaar en had alles onder controle. Super lief voor de kinderen en heel veel geduld. En heel veel kennis over het land wat ze zeer goed over kan brengen. Echt een topper!

  • 9 21-12-19

    Monika

    Het was een fantastische, ontspannen reis in het prachtige, groene land. Ook dankzij geweldige reisleider, Francesca, en leuke chauffeur Pedro, konden we onbezorgd genieten van onze vakantie.

  • 9 21-12-19

    Wim

    Voldeed aan de verwachtingen. Goed geregeld. Top reisbegeleidster.

  • 8 21-12-19

    Arwen

    Een heerlijke reis, goed verzorgd, veel gedaan. veel gezien

  • 9 21-12-19

    Hilde

    Het was een leuke, unieke reis met een gezellige groep en fijne reisleidster!

  • 9 21-12-19

    Emiel

    Leuke reis en gezellige groep. Kimderen vermaakte zich. Fantastische reisleidster die alles onder controle had.

  • 7 03-08-19

    Ger

    Een mooie, afwisselende, ontspannen en gezellige groepsreis door Costa Rica. Een erg goede begeleiding, niet standaard, maar bijzonder.

  • 9 03-08-19

    Bram

    Erg leuke reis, erg mooie natuur gezien, prima accommodaties en erg fijn om de vrijheid te hebben om zelf te kiezen welke extra tripjes gaat doen. Erg goede begeleiding door de reisleidster van Sawadee.

  • 8 03-08-19

    Wendy

    We hebben een heerlijke vakantie gehad. Genoten van de natuur en de activiteiten.

  • 9 03-08-19

    Alan

    Mooi land, mooie natuur, leuke reisleidster

  • 8 03-08-19

    Odette

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 6 31-07-19

    Erik Hans

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 31-07-19

    Femke

    De reis was heel goed verzorgt en was echt gemaakt op het plezier van de reiziger

  • 9 31-07-19

    Reiziger

    Super vakantie gehad. Reisbegeleiding door Mario was top en waren met een erg leuke groep.

  • 10 31-07-19

    Jordan

    De reis was leuk en we kwamen op veel diversen plekken terecht.

  • 9 27-07-19

    Hilde

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 27-07-19

    Md

    Prachtige groene landschappen en heel veel dieren gezien.

  • 7 24-07-19

    Celine

    Het was een hele leuke reis, onze reisleider was erg aardig en super behulpzaam. Onze bus was 2 keer kapot gegaan maar omdat hij lokaal was had hij wel weer een vriend en hadden we na 5 minuten wel weer een andere bus zodat we door konden met de reis. We hebben super veel gezien en gedaan. Heel veel leuke dieren gespot. Blij was ik dan ook met onze groep met mensen die allemaal super lief waren. Ik vond het een fantastische reis

Familiereis Costa Rica

Groen, groener, groenst!

image
16 dagen vanaf € 2.059
Naar boven