< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 102 beoordelingen
 • 8 23-12-18

  Letty Raaphorst

  heel erg leuk: gevarieerd en prachtige natuur nadelen: de lange reis via Houston (incl buitengewoon onaangenaam Amerikaans douane personeel) en de lange busreizen (de stop in La Fortuna had beter achterwege gelaten kunnen worden)

 • 8 23-12-18

  Ingrid Artz

  Indrukwekkend intensief alle leden in het gezin hebben er van genoten om in deze groep te mogen reizen, we vonden het geweldig. De reis is te lang (liever rechtstreeks) en de rust laatste dagen te kort. Bij thuis komst hadden we weer vakantie nodig. Qua uitstapjes goed geregeld maar wel zeer prijzig en vooral met kinderen.

 • 9 04-08-18

  Han Wildenbeest

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 04-08-18

  Anne-Marie Roerink

  Prima reis. Veel afwisseling. Mooie natuur en veel gedaan en gezien.

 • 9 04-08-18

  Hellen Terlien

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 04-08-18

  Thierry Martens

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 04-08-18

  Remco Frenken

  We (fam. van 4 personen, reis begin augustus) hebben erg genoten van onze groepsreis met tienerkinderen. Heel veel gezien, terwijl het toch een relaxed programma was. De natuur is in het echt nog mooier dan op de foto's! We hadden een gezellige groep en een reisbegeleidster die liefde en kennis van het land combineerde met uitstekende managementvaardigheden. Accomodaties waren ook goed en (heel belangrijk voor de tieners) allemaal met goede wifi 0:). Enige minpuntje was dat het regelmatig (hard) regende.

 • 9 04-08-18

  Esther Dekkers

  Met man en dochter (17) de gezinsreis naar Costa Rica gemaakt. Fantastische reis, mooie balans tussen vele activiteiten en vrije ruimte. Mooie accomodaties, vervoer prima geregeld, prima rol van onze reisleidster.

 • 9 04-08-18

  Laurine Rödel

  Het was een hele mooie reis waarbij we veel hebben gezien.

 • 9 04-08-18

  Coen Warnau

  Een hele mooie reis in een prachtig land waarbij de fantastische natuur met stip op 1 staat! Zelfs de regen neem je op de koop toe, wat een dierenpracht en wat een verscheidenheid aan natuurlandschappen. Als fotografie liefhebber kom je volledig aan je trekken. De kleuren van dieren, van landschappen en van alles onderweg zijn prachtig!

 • 10 04-08-18

  Roos Warnau

  Mijn ervaring met Sawadee naar Costa Rica was zeer goed. Er is vooraf een duidelijk programma waar je zelf ook nog invulling aan kon geven. De sfeer in de groep was zeer goed, mede ook door onze superleuke reisleidster Marion. Erg genoten en zou het zeker aanraden.

 • 9 04-08-18

  Jolanda Landman

  Zeer gevarieerd en actief programma met flexibiliteit waar nodig, geweldige reisleidster (beste ever, zowel voor kids als ouders!), prima gidsen, leuke groep.

 • 8 01-08-18

  Anoniem

  Costa Rica is prachtig. Met deze reis krijg je veel te zien van dit land.

 • 9 01-08-18

  Onno Hillers

  Fantastische reis! Als je van natuur houdt, dan is Costa Rica zeer zeker een aanrader. Prima reisleider. Ook het reisgezelschap (gezinnen met kinderen tussen de 12 en 18 jaar) heeft voor ons prima uitgepakt.

 • 9 01-08-18

  Robert Zuyderwijk

  Een hele mooie reis waarin alles wat ik er van verwacht is uitgekomen. Leuke reisbegeleider en super mooi weer in de regentijd. Gewoon top.

 • 9 01-08-18

  Yvonne Van Eck

  Fantastische reis, veel moois gezien van Costa Rica en onze reisleider was helemaal top! En ook een super gezellige groep! Pura Vida!

 • 8 01-08-18

  Arjan De Bakker

  Afwisselende reis door mooi land. Goede en leuke reisleider die soepel met de groep omging, zowel met de volwassenen als met de kinderen. Hotels en maaltijden in het algemeen prima. Bus voor transfers erg luxe, bus voor rest van reis aanzienlijk minder luxe en nogal luidruchtig. Mooie ervaring!

 • 8 01-08-18

  Joyce Van Den Berg

  hele goede betrokken reisbegeleider Kimo goede hotels leuke excursies, gevarieerd

 • 8 01-08-18

  Arjan Boeijink

  Ontzettend leuke reis. Goed verzorgde hotels, Kimo als reisleider was top. Beste die we ooit hebben gehad. Programma ook leuk. Tip: Had wat mij betreft een hotel minder gekund. Die 2 nachten elders bij aanknopen. Rincon, Monteverde en La Fortuna hebben voor een groot deel het zelfde te bieden. Geeft meer rust in het programma.

 • 9 01-08-18

  Monique Timmermans E\V Duarte

  Avontuurlijke natuurreis voor het hele gezin. Voor iedereen is er wat te doen in dit prachtige groene land. Elke dag is een belevenis en je komt ogen EN oren te kort. Zeker een aanrader als je meer wilt dan zon zee en strand. Goede bus en mooie hotels/lodges en een zeer fijne Nederlandse reis(bege)leider.

Familiereis Costa Rica

Groen, groener, groenst!

image
16 dagen vanaf € 2.248 € 2.173
Naar boven
 

Familie actie (t/m 14 april)
Profiteer jij ook?

Actieve ouders met nieuwsgierige kinderen opgelet! Profiteer van 1 maart tot en met 14 april van een flightbag bij boeking van één van onze familiereizen naar de volgende bestemmingen: Indonesië, Thailand, China, Japan, Jordanië, Azoren, Tanzania en de Verenigde Staten.