< Terug naar resultaten

Reisverslag van een van onze reisbegeleiders

Caribisch avontuur

Cuba: land van de lachCuba heeft toeristen veel te bieden. Zodra je in Havana aankomt, heb je het gevoel dat je op een filmset bent beland. Ik denk echter dat de Cubanen zelf de meeste indruk op je zullen maken. We zijn een mix van veel verschillende culturen - vanuit de hele wereld ooit naar Cuba gekomen. Onze bewogen geschiedenis en het huidige politieke en economische systeem hebben er voor gezorgd dat de Cubanen meesters zijn in het beste maken van een moeilijke situatie. Er wordt veel gelachen en we maken graag overal een (dubbelzinnige) grap van.

Zowel binnen als buiten klinkt de alomtegenwoordige muziek en wordt er gedanst. Tijdens je reis op Cuba zul je meerdere malen op straat aangesproken worden. Maar dit is niet om je iets aan te smeren of je op te lichten; Cubanen zijn oprecht in je geïnteresseerd. Cubanen kunnen zelf niet naar het buitenland reizen, maar vinden het erg interessant om met alle buitenlanders te praten die naar ons eiland komen. Vaak willen ze alleen weten waar je vandaan komt en wat je van Cuba vindt.

Kom bij de Cubanen op bezoek, drink een kop koffie en maak een gezellig kletspraatje. Je zult overal met een lach verwelkomd worden. Dat is het Cuba dat ik je graag tijdens één van mijn reizen zou willen laten zien en ik weet zeker dat het een onuitwisbare indruk op je zal maken!

Familiereis Cuba 4-10 jaar

Niet boekbaar

image
Deze reis is nog niet boekbaar.
Laat een reisexpert je adviseren over de mogelijkheden.
Naar boven