< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 7,9
Overnachtingen 7,2
Reisroute 7,6
8.7 35 beoordelingen
  • 8 28-04-18

    Tineke Bronzwaer

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-04-18

    Ton Van 'T Schip

    Een avontuurlijke familie reis. In het begin met een iets te hoog tempo, maar gelukkig konden we 3 dagen bijkomen aan het strand.

  • 9 28-04-18

    Dennis Doeve

    Na een slechte start alsnog een super reis gehad. De gids was heel goed met kinderen en heeft er een zeer educatieve reis van gemaakt, gewoon top!

  • 9 28-04-18

    Zuhra Doeve

    Een fantastische reis, prachtige excursies en goeie reisbegeleider. Helaas is €300,_ die door Swadee werd aanbevolen voor zakgeld en excursies veel te weinig. Het bedrag moet minstens 450,- p/p zijn.

  • 9 24-02-18

    Linda Kropman

    Het was een fantastische reis. Heel veel gezien. Prima gids uit Egypte die erg goed nederlands sprak en erg goed met de kinderen om ging. Een reis met veel hoogtepunten zoals hieronder. Nog meer respect gekregen voor de Egyptenaren.

  • 9 24-02-18

    Dimitry Rust

    Gezellige groep samen met 2 andere gezinnen met kinderen was het gezelliger. En Tamer was een goede, gezellige gids die veel wist te vertellen over het huidige en oude Egypte.

  • 9 24-02-18

    Ellen Wilkens

    We hebben een zeer verzorgde reis gehad met vele indrukken van het land, de geschiedenis en de cultuur van Egypte. We hadden een leuke groep en onze reisleider Tamer was echt een schot in de roos. Onder zijn begeleiding liep alles op rolletjes en hij wist iedereen groot en klein te boeien met zijn humor en kennis van waar we ook waren.

  • 9 20-10-12

    Marga Van Os

    Een super leuke reis met een geweldige reisleider. De lokale reisbegeleider was erg goed voorbereid en heeft ons de leuke plekken van Egypte laten zien.

  • 8 13-10-12

    Gab Franken

    Sawadee biedt hier een prachtige reis door Egypte aan. Een groot aantal van de belangrijkste historische hoogtepunten worden daadwerkelijk bezocht, de cultuur wordt van zeer dichtbij ervaren. Egyptenaren zijn vriendelijke mensen, trots op hun land en laten dat merken.

  • 8 28-04-12

    Mechelien Ruijs

    Een zeer boeiende reis

  • 10 08-05-11

    Mireille Van Pol

    We hebben een super vakantie gehad. De groep was erg gezelig. Een ook de kinderen onderling vormde een hechte groep. Onze lokale gids Ahmed Abbas is goud waard. Hij is zeer informatief, flexibel, prettig in omgang en heeft de nodige dosis humor. Kortom een vakantie om niet te vergeten.

  • 9 08-05-11

    Anja De Leeuw

    Doordat de groep goed klikte en we een perfecte gids hadden die de geschiedenis van Egypte goed voor de kinderen en ons wist te vertellen en die daarnaast de groep goed aanvoelde, was de reis perfect. Als we eigen tijd hadden en wij hadden als groep een idee ging onze gids mee en regelde niet alleen alles maar ging vervolgens ook mee als gids!

  • 8 27-12-10

    Yolande Asselbergs - Kuijvenhoven

    in korte tijd genieten van cultuur en klimaat

  • 7 31-10-10

    Leonie Smit E.V Oerlemans

    Goed

  • 9 31-10-10

    Peter Groot

    Onze reis is op indrukwekkende wijze intensief en ontspannen tegelijk geweest door de vele bezienswaardigheden maar ook rustmomenten en voortreffelijke organisatie is in ruim een week toch een goede balans ontstaan om ons een goed vakantiegevoel te geven.

  • 10 31-10-10

    Nahita Groot

    hij was super leuk en ik zou het graag nog een keer doen

  • 7 02-05-10

    Linda Burgers

    Een korte, (zeker voor kinderen) intensieve reis langs de highlights van Egypte, waarin je even proeft van de oudheden en schatten die dit land rijk is. Houdt er rekening mee dat het in het voorjaar nog erg warm kan zijn! Als ik het nog eens zou doen, zou ik in de kerstvakantie gaan.

  • 7 30-04-10

    Corrie Bulkens

    Leuke reis waarbij iedereen vn het gezin aan zijn trekken komt. De jongeren vormen al snel een leuke groep en hebben elkaar. Als ouder heb je dan ook een goede vakantie. Zowel in gezinsverband als individueel heeft een ieder het na de zin.

  • 8 30-04-10

    Everine Van Der Vliet

    Heel goed, gezellig veel gezien en gedaan maar ook uitgerust. Super

  • 8 30-04-10

    Claudia Lieshout E.V. Griffin

    Heerlijke reis gehad, veel gezien, gehoord en beleefd. Egypte was echt een enorme ervaring, mede door de enorme rijkdom aan informatie van onze reisgids! Leuke leeftijdsgenootjes voor de kinderen en genoeg keuze- en relaxmomenten. Prima!

Familiereis Egypte

Ontmoet farao's, kamelen en tropische vissen

image
9 dagen vanaf € 1.098
Naar boven
 

Familiereizen vroegboekactie

Het familiereizen aanbod voor de zomer van 2019 is boekbaar! Wees verzekerd van een plek op jullie favoriete reis en ontvang:

  • Tot € 100,- vroegboekkorting p.p.
  • WakaWaka Solar charger incl. zaklamp t.w.v. € 69,-
  • Slechts € 20,19 aanbetalen
  • Omboekgarantie