< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 7,9
Overnachtingen 7,2
Reisroute 7,6
8.7 28 beoordelingen
  • 9 20-10-12

    Marga Van Os

    Een super leuke reis met een geweldige reisleider. De lokale reisbegeleider was erg goed voorbereid en heeft ons de leuke plekken van Egypte laten zien.

  • 8 13-10-12

    Gab Franken

    Sawadee biedt hier een prachtige reis door Egypte aan. Een groot aantal van de belangrijkste historische hoogtepunten worden daadwerkelijk bezocht, de cultuur wordt van zeer dichtbij ervaren. Egyptenaren zijn vriendelijke mensen, trots op hun land en laten dat merken.

  • 8 28-04-12

    Mechelien Ruijs

    Een zeer boeiende reis

  • 10 08-05-11

    Mireille Van Pol

    We hebben een super vakantie gehad. De groep was erg gezelig. Een ook de kinderen onderling vormde een hechte groep. Onze lokale gids Ahmed Abbas is goud waard. Hij is zeer informatief, flexibel, prettig in omgang en heeft de nodige dosis humor. Kortom een vakantie om niet te vergeten.

  • 9 08-05-11

    Anja De Leeuw

    Doordat de groep goed klikte en we een perfecte gids hadden die de geschiedenis van Egypte goed voor de kinderen en ons wist te vertellen en die daarnaast de groep goed aanvoelde, was de reis perfect. Als we eigen tijd hadden en wij hadden als groep een idee ging onze gids mee en regelde niet alleen alles maar ging vervolgens ook mee als gids!

  • 8 27-12-10

    Yolande Asselbergs - Kuijvenhoven

    in korte tijd genieten van cultuur en klimaat

  • 7 31-10-10

    Leonie Smit E.V Oerlemans

    Goed

  • 9 31-10-10

    Peter Groot

    Onze reis is op indrukwekkende wijze intensief en ontspannen tegelijk geweest door de vele bezienswaardigheden maar ook rustmomenten en voortreffelijke organisatie is in ruim een week toch een goede balans ontstaan om ons een goed vakantiegevoel te geven.

  • 10 31-10-10

    Nahita Groot

    hij was super leuk en ik zou het graag nog een keer doen

  • 7 02-05-10

    Linda Burgers

    Een korte, (zeker voor kinderen) intensieve reis langs de highlights van Egypte, waarin je even proeft van de oudheden en schatten die dit land rijk is. Houdt er rekening mee dat het in het voorjaar nog erg warm kan zijn! Als ik het nog eens zou doen, zou ik in de kerstvakantie gaan.

  • 7 30-04-10

    Corrie Bulkens

    Leuke reis waarbij iedereen vn het gezin aan zijn trekken komt. De jongeren vormen al snel een leuke groep en hebben elkaar. Als ouder heb je dan ook een goede vakantie. Zowel in gezinsverband als individueel heeft een ieder het na de zin.

  • 8 30-04-10

    Everine Van Der Vliet

    Heel goed, gezellig veel gezien en gedaan maar ook uitgerust. Super

  • 8 30-04-10

    Claudia Lieshout E.V. Griffin

    Heerlijke reis gehad, veel gezien, gehoord en beleefd. Egypte was echt een enorme ervaring, mede door de enorme rijkdom aan informatie van onze reisgids! Leuke leeftijdsgenootjes voor de kinderen en genoeg keuze- en relaxmomenten. Prima!

  • 9 30-04-10

    Monique Du Moulin

    Een leuke, gevarieerde reis. Absoluut de moeite waard. Afwisselend programma. Leuke, interessante en leerzame excursies. Goede reisbegeleiding. Leuke groep.

  • 8 30-04-10

    Mike Griffin

    Geweldige ervaring, en de gids brengt de Egyptische oudheid tot leven!

  • 8 30-04-10

    Fausto Pisanu

    Dit is een leuke reis die van de ene kant ervoor zorgt dat je veel ziet in korte tijd, maar ook de ruimte geeft om individueel het land te verkennen, dan wel even van een rustig moment te genieten. Goed georganiseerd en met nauwelijks wachttijden.

  • 10 30-04-10

    Martin Kobus

    Een mooie zeer veelzijdige reis. Met een goede verdeling tussen cultuur en zwemmen waardoor het voor de ouders en de kinderen erg leuk is. De excusries zijn erg mooi en goed georganiseerd

  • 9 19-02-10

    Paulien Brinkman

    In korte tijd hebben we erg veel prachtige oudheden gezien van Egypte en veel leuke dingen gedaan. En dat in een erg leuke groep, waarbij zowel de volwassenen als de kinderen een prima tijd hebben gehad. Met dank aan de geweldige reisbegeleider Nineke!

  • 10 19-02-10

    Irene Van Oostrum

    dit is een supergoede reis op een zeer mooi tijdstip in het jaar. Reisleidster Nineke maakt er voor alle groepsleden een feestje van en geeft ons echt iets mee voor thuis, ook juist bij de kinderen. In de reis een fijne mix van cultuur en activiteiten.

  • 9 19-02-10

    Karin Netters

    Een heerlijk avontuur door de Egyptische oudheid. Met voldoende ruimte voor eigen invulling van de dag. Zowel kinderen als ouders hebben erg genoten.

Familiereis Egypte

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!