< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 57 beoordelingen
  • 9 28-12-19

    Chila

    Geweldig opgebouwde 9 daagse groepsreis met onze dochter van 10 naar Egypte. Van de piramides in Caïro, met de nachttrein naar de Koningsgraven in Luxor en afsluiten met snorkelen in de rode zee nabij Hurghada. En dat onder leiding van een perfect Nederlands sprekende Egyptische reisleider en gids. We hebben enorm genoten. Enige minpunt was de ongelukkige vliegreis op de terugweg (2 x overstappen, terwijl er directe vluchten zijn vanaf Hurghada).

  • 8 28-12-19

    Sterre

    Het was gezellig en goed geregeld.

  • 8 28-12-19

    Kyra

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-12-19

    Marjolein

    Een zeer goede gids, erg blij met Hamada die goed Nederlands sprak en ontzettend veel kon vertellen over het oude Egypte. Ook had hij aandacht en een praatje voor ieder individu in de groep

  • 9 28-12-19

    Renate

    De vakantie was geweldig! Zoveel mooie dingen gezien in een korte tijd. En de Egyptische gids sprak erg goed Nederlands en had ontzettend veel kennis wat dingen alleen maar mooier maakten.

  • 9 28-12-19

    Adriano

    Onder de deskundige en zorgzame begeleiding van onze gids Hamada hebben we een onvergetelijke vakantie gehad. Feitelijk zijn de piramides nog de enige bestaande wereldwonderen uit de klassieke oudheid. Maar Egypte is zoveel meer, iedere dag zagen we wel weer een nieuw wondertje. Elke dag was gewoon een feestje!

  • 8 28-12-19

    Roy

    Een ervaring die mijn kinderen zeker niet meer zullen vergeten. Indrukwekkend en leerzaam. Met nog een paar mooie dagen om uit te rusten op het strand.

  • 8 19-10-19

    Tjanke

    We hebben een heerlijke vakantie gehad. De gids was goed op de hoogte en was zeer zorgzaam. Hij had wat goede aanpassingen in het programma, waardoor we meer hebben gezien dan vermeld staat op jullie website.

  • 8 19-10-19

    Roelof

    Geweldige reis, goed programma. Dag 1 gelijk op weg naar de piramides en Memphis als extra. (kan zo in het programma) Jammer dat de vluchten niet meer rechtstreeks konden. Gids maakt het extra aangenaam.

  • 6 19-10-19

    Simone

    Leuke reis maar net niet gezien wat ik wilde. Hardwerkende gids maar door cultuur verschil weinig feeling met wat wij interessant zouden kunnen vinden en dat is jammer.

  • 8 19-10-19

    Marina

    Mooie reis met als hoogtepunten het afdalen in een pyramide, bezoek aan het Egyptisch museum, bezoek aan arbeidersgraven, zeilen op de Nijl, eten bij de mensen thuis en snorkelen in de Rode Zee. Wij hadden een erg vriendelijke gids die zijn uiterste best deed om alles voor iedereen goed te laten verlopen.

  • 8 19-10-19

    Ronald

    Prima reis in snel tempo

  • 8 19-10-19

    Bodine

    Mooie korte reis met bijna alle hoogtepunten van Egypte. De snorkelexcursie was super !

  • 7 19-10-19

    Gerdy

    Mooie culturele reis. Afwisselend met actie en musea.

  • 8 27-04-19

    Sanne

    mooie combinatie van cultuur en relaxen aan de rode zee. Onze gids Hamada was top!

  • 9 27-04-19

    Emile

    Heerlijk onbezorgd reizen, alle high lights op een rijtje, alles geregeld, blije kinderen en een fantastische reisleider. Dank aan Hamada! Wat wil een mens nog meer!!

  • 10 27-04-19

    Nynke

    Een geweldige reis waar elke dag een juweel van een beleving bevat! Van pyramides, tempels, tombes naar een authentieke Zouk, hotel aan de Nijl en zwembad en snorkel plezier voor de kinderen. Sporen van het prachtige geschiedenis van Egypte (geschedenis van ons allen) hebben we leren kennen en het hedendaags ook ervaren. Top!

  • 9 27-04-19

    Ans

    Ik had de beoordeling zeer goed gegeven als de accomodaties waar we verbleven beter van kwaliteit was geweest de gids was uitstekend.

  • 7 27-04-19

    Daniel

    De reis was de moeite waard, echter: de in de reisbeschrijving opgegeven vrije dagen bleken toch geheel of gedeeltelijk gevuld te zijn met excursies. En wij kozen juist een familiereis om onze kinderen ook de gelegenheid te geven tijd door te brengen aan het zwembad. Daarnaast bleken bepaalde excursies niet echt facultatief omdat ze plaatsvonden onderweg naar een andere bestemming zodat je wel gedwongen werd mee te gaan (of je zou in de bus moeten blijven zitten). Uiteraard zullen mensen blij zijn met zoveel excursies maar wij kozen juist specifiek voor een familiereis met momenten van rust.

  • 8 22-12-18

    Ilona

    Los van de annulering van de vlucht bij aanvang van de reis en de daarbij behoren de vervelende consequenties, is de rest van de reis goed verlopen en goed bevallen.

Familiereis Egypte

Ontmoet farao's, kamelen en tropische vissen

image
9 dagen vanaf € 1.248
Naar boven