Accommodaties van de Familiereis Egypte
< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Barceló Cairo Pyramids - Cairo

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Dit moderne hotel heeft ruime kamers en het ligt dichtbij het centrum van Caïro. Het heeft een 24-uursreceptie waar je terecht kan, er is een loungebar, buitenzwembad en een fitnesscentrum. 

  De kamers zijn modern ingericht en volledig voorzien van airconditioning. Je hebt een eigen badkamer/  

 •  

  Nachttrein - Caïro - Luxor

  • image image
   gedeelde badkamer

  Terwijl de 'gewone' treinen wat minder toegankelijk zijn voor reizigers, is de slaaptrein tussen Caïro en Luxor juist een leuke manier om door Egypte te reizen. In de couchette bevindt zich een wastafel met spiegel en stapelbed. De buitendeur is afsluitbaar en de bagage kun je in de couchette boven de deur opbergen. Het diner en ontbijt is inbegrepen en is te vergelijken met een vliegtuigmaaltijd. 


 •  

  Aracan Etabe Luxor Hotel - Luxor

  • image image
   4-sterren
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Dit hotel ligt in het centrum van Luxor vlakbij de Nijl en andere belangrijke bezienswaardigheden. De stijlvolle kamers hebben ieder een eigen badkamer met ligbad. Naast het eigen restaurant beschikt dit hotel over een buitenzwembad en bar.

 •  

  Imperial Shams Abu Soma - Safaga

  • image image
   4-sterren
  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   zwembad

  Het Imperial Shams Abu Soma is een 4-sterren resort en ligt in de prachtige baai van Soma. De accommodatie biedt een eigen zandstrand, groot buitenzwembad en een restaurant. Alle kamers beschikken over een TV, een balkon en je hebt je eigen badkamer. Verder is er Wifi beschikbaar in het gehele gebouw. 

Accommodatie algemeen

We slapen gedurende de reis in comfortabele hotels, vaak met zwembad. 1 nacht brengen we door in de slaaptrein. Meer informatie hierover vind je onder het kopje Verblijf & Vervoer op onze website.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Dan deel je de kamer (of tent indien van toepassing) met iemand van hetzelfde geslacht*. Wanneer je kiest voor een kamer op indeling wordt er gedurende de reis steeds gerouleerd. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een eenpersoonskamer boeken vanaf € 245,-.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt. Wil je dit liever niet, dan kun je voor € 245,- extra een éénpersoonskamer bijboeken. We proberen terplekke zo veel als mogelijk dat deze kamers bij elkaar in de buurt liggen.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst. Bij het boeken van een kamer op indeling, wordt van je verwacht dat je rekening houdt met je kamergenoot. Denk je dat jouw kamergenoot last van je gaat ondervinden omdat je snurkt, laat opblijft of vaak midden in de nacht op moet staan? Dan verzoeken we je vriendelijk om een eenpersoonskamer te boeken.

 Vervoer ter plaatse

We reizen met een eigen bus. Zo kunnen we stoppen wanneer dat het beste uit komt. Tussen Caïro en Luxor nemen we de nachttrein. Houd er rekening mee dat we reizen met vervoer van lokale standaard.

Familiereis Egypte

Ontmoet farao's, kamelen en tropische vissen

image
9 dagen vanaf € 1.669,-
Naar boven
 

Boek nu jullie familiereis
& krijg een Bever cadeaubon!


Boek t/m zondag 26 maart jullie familiereis voor zomer 2023 en krijg per boeking een Bever cadeaubon t.w.v. €125 om vrij te besteden. Hiermee kunnen jullie voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
De actie wordt automatisch toegepast op je boeking. De cadeaubon wordt uiterlijk binnen 3 weken na afloop van de actie per mail toegestuurd.