< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 8,7
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,7
8.8 91 beoordelingen
  • 8 21-10-17

    Emma Kroon

    Ik vond het bijzonder om de woestijn te zien en erg leuk en gezellig. Het kameel rijden was erg koel!!

  • 9 21-10-17

    Jens Zoutendijk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 14-10-17

    Elenore Linders

    Een fantastische reis door Jordanie, met veel hoogtepunten en diversiteit. Goed georganiseerd, veel kennis opgedaan, leuke gidsen en bijzondere accomodatie.

  • 10 14-10-17

    Jasper Brown

    Ik heb echt een top tijd gehad met een top reisbegeleidster (nina) echt top

  • 9 14-10-17

    Petra Bijlsma

    Een hele bijzondere ervaring. De reis was mede fantastisch door onze geweldige reisleidster Nina.

  • 9 14-10-17

    Simon Vrancken

    Veel avontuur!

  • 9 14-10-17

    Simone Van Der Wilt

    We hebben een fantastische reis gehad, veel gezien in een korte tijd, een heel goede reisbegeleidster, goed eten en fijn gezelschap

  • 9 14-10-17

    Romain Linders

    Deze reis is vol variatie en hoogtepunten! Is goed georganiseerd, heeft afwisselende accomodatie en is voor jong en ouder een fantastische reis door de oudheid.

  • 10 14-10-17

    Femke Brendel

    De familie reis naar Jordanië was geweldig. Een perfecte combinatie van cultuur, natuur en avontuur. Zoveel gezien, gedaan en ervaren. Onvergetelijk. Het was de eerste keer dat wij een georganiseerde groepsreis hebben geboekt, zeker voor herhaling vatbaar. De reisleiding was perfect en groepsdynamiek heel fijn, Sawadee trekt toch een bepaald soort reiziger, dat in combinatie met kinderen van alle leeftijden die het goed konden vinden in een land dat zo anders is en zo veel te bieden heeft in een week. We zullen nog lang nagenieten.

  • 10 22-04-17

    Cindy Van Rij

    Het was een top reis!! De reisbegeleider was heel aardig, de gids vertelde veel, de bestemmingen waren prachtig en de hotels en de kampen waren goed verzorgd en erg comfortabel.

  • 9 22-04-17

    Sven Heuseveldt

    Spannend, interessant, vernieuwend, gezellig

  • 8 22-04-17

    Jeannine Lugtenborg

    Een goed georganiseerde reis. Heb het idee langer te zijn weggeweest. Perfecte reisleidster, Jolinda, die absoluut van toegevoegde waarde was. Leuke combi van cultuur en natuur. Kamperen in de woestijn was al een belevenis op zich. Groot minpunt was de vlucht, midden in de nacht, over Boekarest. Verder, TOP!!!!

  • 9 22-04-17

    Bernard Kobes

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 22-04-17

    Wim Van Tilt

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 22-04-17

    Monique Vooijs

    Erg tevreden over deze reis. Prima hotels, alles goed geregeld en een lieve reisleider die veel weet over het land

  • 10 25-02-17

    Senna Breeschoten

    Wij hebben deze reis met 10 personen geboekt. Opa en Oma met de kinderen en kleinkinderen.Iedereen was zeer enthousiast na afloop. Het klimaat is in deze tijd van het jaar ideaal om Jordanië te bezoeken en de te bezoeken sites liggen op korte afstand van elkaar zodat we niet te lang onderweg waren.

  • 10 25-02-17

    Truus Speckmann

    Een geweldige reis met onze kinderen hun partners en kleinkinderen. Dat we een Gids hadden die Nederlands sprak en die uit Jordanië kwam. De reis zat prima in elkaar.

  • 8 25-02-17

    Ad Heeman

    Geweldige reis, zoveel gezien in 1 week

  • 8 24-12-16

    Anne Hoins

    Goed georganiseerd. Leuke reisleiding en Jordaanse gids. Kennis van land, geschiedenis en achtergronden. Rustig tempo en tegelijk actief (wandelingen op de verschillende bestemmingen). Knusse avonden in Dana en Wadi Rum. Voor vertrek in december zou het goed zijn om duidelijk aan te geven dat winterkleding nodig kan zijn.

  • 8 24-12-16

    Caroline Van Kolmeschate

    Deze reis was een mooie mix van cultuur en natuur. We hebben genoten van Petra en daar kilometers afgelegd om alles te bekijken. Leuk dat Dana is opgenomen in de reis, daar hadden we wel een nachtje langer willen blijven om nog meer te wandelen. Kameel en jeep in de woestijn maakten het helemaal af. Snorkelen in de rode zee was in december net te doen. We vonden het wel erg koud in december.

Familiereis Jordanië

Op een kameel door de woestijn

Familiereis Jordanie
9 dagen vanaf € 1.098
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.