< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 8,7
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,5
8.7 56 beoordelingen
  • 8 30-04-16

    Ireen Bal

    Goed geregeld, leuke gids en begeleidster en een erg mooie natuur.

  • 8 30-04-16

    Janneke Luiken

    Afwisselende, inspannende goed begeleide rondreis in goede tot matige accomodatie met wel in het staartje een vertraagde thuiskomst door overbooking

  • 9 30-04-16

    Steven Volkers

    Compleet verzorgde rondreis naar een prachtig land. Zelf zou je dit niet zo maar oppakken. Goed georganiseerd, grote verscheidenheid, compleet met toch ruimte voor jezelf, flexibele, kundige en toegeweide begeleiding.

  • 8 05-05-14

    Yannick Van Alebeek

    Het is een hele leuke reis. Je ontdekt heel erg veel met deze reis en je krijgt ook nog heel erg veel informatie over al de beroemde plaatsen van Jordanië.

  • 9 05-05-14

    Isabel Van Alebeek

    Leuke reis veel gezien en gedaan

  • 10 05-05-14

    Veronique Van Alebeek

    -

  • 9 04-05-14

    Dana Herrmann

    Het is een supergeslaagde reis. Heel veel te zien. Hele mooie bezienswaardigheden. Vooral de dode zee, dat was super leuk!! De rode zee was ook mooi, die vissen. Je moet er echt gaan snorkelen! In Petra kan je die 900 traptreden omhoog, heb ik gedaan als je tussendoor korte pauzes neemt is het te doen, dus gewoon doen!

  • 9 30-12-13

    Mees Berends

    Een leuke gevarieerde reis met veel hoogtepunten en toch kleine reisafstanden. Perfecte rondreis!

  • 9 24-12-13

    Thuy Tran-Chau

    Gaaf, goed, geweldig geregelde familiereis incl. gids

  • 9 23-12-13

    Marie-Jose Nassette

    Zeer boeiend en vol afwisseling. Je doet en ziet veel, lekker veel wandelen, weinig in de bus. De beleving is toch comfortabel door de korte reisafstanden en goede hotels. Het paardrijden en de snorkelexcursie zijn super leuk en maken de familiereis helemaal af. De overnachtingen in de tent zijn weer avontuurlijk. Perfecte mix van comfort, actie en avontuur.

  • 8 22-12-13

    Ilse Denayer

    Heel goede familiereis voor en met tieners, en er is een goede afwisseling.

  • 8 21-12-13

    Wim De Vriendt

    Het is een fantastische familiereis die je ooit moet meegemaakt hebben. Er komen prachtige plaatsen aan bod zoals Petra en de Woestijn. Je maakt de lokale cultuur deels mee. Gewoon doen!

  • 9 05-05-13

    Annet Wieringa

    Erg leuke familiereis met veel hoogtepunten. Het tempo is geschikt voor kinderen.

  • 8 05-05-13

    Barbara Skubisz

    Een prachtige reis met veel afwisseling. Dode zee moet je hebben ervaren, Petra moet je hebben gezien maar Wadi Rum was voor ons gezin het toppunt. Zo mooi, zoveel kleuren, zo overweldigend. Niet uit te leggen. Niet te beschrijven. Dit moet je meemaken. Spookverhalen van de kinderen, slapen onder de sterren. En dan na twee dagen woestijn lekker snorkelen in Aqaba. Een heerlijke vakantie. We hebben genoten.

  • 9 05-05-13

    Sandra Eskes

    Mocht je twijfelen... Gewoon doen. Deze familiereis geeft prachtig beeld van Jordanië. De twee overnachtingen in Wadi Rum en in Dana national park maken deze reis uniek. En bovenal een geweldige reis voor kinderen en hun ouders. Een onvergetelijke ervaring.

  • 8 05-05-13

    Johan Feenstra

    Een afwisselende reis door een gastvrij land. De dode zee en Petra moet je ooit geweest zijn., Maar kamperen in Dana National Park en Wadi Rum is onvergetelijke ervaring. Dankzij een gezellig groep en een vrolijke reisbegeleidster blijken mindere hotels en een krap busje maar kleine probleempjes.

  • 8 05-05-13

    Barbara Schram

    We hebben genoten van een prachtige reis met veel leuke kinderen en ouders, die binnen een dag zich vormden tot een hechte groep. Cultuur, natuur, en beweging, een mooie mix!

  • 9 22-12-12

    Christien Hendrickx

    Tijdens deze reis zagen we een prachtig Jordanie. Petra was geweldig. In Wadi Rum konden de kinderen lekker rennen en verstoppen! Paardrijden is ook een aanrader.

  • 9 21-10-12

    Lisa Vial

    We hebben echt een onvergetelijke week gehad. Het was erg bijzonder, we hebben dingen meegemaakt/gezien die je nooit zou meemaken als je zelf op vakantie gaat. Echt een aanrader!

  • 8 20-10-12

    Jelle De Vries

    Prachtig, indrukwekkend.

Familiereis Jordanië

Op een kameel door de woestijn

image
9 dagen vanaf € 1.098
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!