< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 8,7
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,7
8.7 106 beoordelingen
  • 10 28-04-18

    Rob Van De Leur

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 28-04-18

    Diana Zuidema

    Het was een prachtige reis. Vijf uurtjes vliegen en je staat in een compleet andere wereld.

  • 8 28-04-18

    Angelique Twickler

    Goed georganiseerd, deskundig en prettige reisbegeleiding.

  • 8 28-04-18

    Gabi Bertram

    leuk, gezellig

  • 8 28-04-18

    Jan Overes

    Helemaal voldaan thuisgekomen. Wat is Jordanie mooi. In 9 dagen duik je zonder zorgen in een nieuwe wereld. Zeer afwisselend. Wel werden er beloftes gedaan zoals een wandeling in het Dana natuurpark met gids terwijl hier niet eens tijd voor was. Of het snorkelen in de rode zee, dat was het echt niet en vlak langs de kust: te mooi gebracht. Hoe dan ook blijft het een onvergetelijke ervaring.

  • 8 28-04-18

    Kim Egelmeers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-04-18

    Lotte Egelmeers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 28-04-18

    Gerard Egelmeers

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-12-17

    Hans Huistra

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 23-12-17

    Een fantastische reis. Iedereen zou ik deze reis aanraden! Zeer afwisselend qua cultuur en natuur. De tijd in de bus was beperkt en zeer goed te doen .Na 1 week het gevoel dat we 3 weken waren weggeweest. Heerlijk om dit te kunnen doen met volwassenen en kinderen.

  • 8 23-12-17

    Peter Colée

    Mooie reis, prettige en kundige gidsen, Dana was wel heel erg primitief, Madabah niet zo erg interessant als stop (zeker niet voor de kinderen), zou dan wellicht toch iets in Amman hebben gezocht.

  • 8 21-10-17

    Emma Kroon

    Ik vond het bijzonder om de woestijn te zien en erg leuk en gezellig. Het kameel rijden was erg koel!!

  • 7 21-10-17

    Kirsten Van Der Kolk

    Een mooie reis met veel hoogtepunten. Niet altijd de juiste dagindeling/planning en een enkele accomdatie was niet helemaal zoals ik het verwacht had bij sawadee

  • 9 21-10-17

    Jens Zoutendijk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 21-10-17

    Yosine Westerop

    Wat een prachtige reis! Heel veel gezien, eigenlijk alle hoogtepunten van Jordanië, alles binnen een week. Het tempo lag daardoor wel vrij hoog. Geen enkel boek kunnen lezen! Jordaanse reisleider was een topper en die van Sawadee deed ook erg haar best om de groep ‘verwende Westerlingen’ toch tevreden te laten zijn met de levensstandaard van de week.

  • 7 21-10-17

    Petra Papenburg

    Deze family reis is geweldig om te doen met kinderen. De groep bestond voornamelijk uit kinderen van 7 tot 12 jaar, alleen mijn dochter van 16 was een uitzondering. Ik heb kinderen enorm zien genieten van de kamelentocht, jeeptour en het slapen in tenten in wadi rum of 's nachts met je slaapzakje buiten slapen om naar de sterren te kijken. Het zand van de woestijn was één grote speeltuin. Ook het zwemmen in de dode zee was een topbeleving. Petra was heel mooi, maar Aqaba hoefde (met name voor mijn dochter) niet. De buschauffeur en de Jordaanse gids waren geweldig, echte toppers en Inge, onze reisbegeleidster, heeft het heel leuk gedaan met de kinderen en ze heeft zich ingespannen om onverwachte zaken voor ons op te lossen zodat we met een tevreden gevoel op alles kunnen terugkijken.

  • 9 14-10-17

    Elenore Linders

    Een fantastische reis door Jordanie, met veel hoogtepunten en diversiteit. Goed georganiseerd, veel kennis opgedaan, leuke gidsen en bijzondere accomodatie.

  • 10 14-10-17

    Jasper Brown

    Ik heb echt een top tijd gehad met een top reisbegeleidster (nina) echt top

  • 8 14-10-17

    Yara Niesten

    Prachtig programma, prachtig land maar 1. overnachting in Petra viel enorm tegen (Edom hotel). Als je dat opgeeft voor John (mijn vakantie is een hel) zou hij direct komen ;-) 2. Laatste dag bij snorkeluitje viel ook tegen dat we weer zo vroeg moesten vertrekken ivm opvang door gids van de volgende groep. Logistieke planning voor de ene groep moet niet ten koste gaan van de andere groep ben ik van mening. Niemand wilde nog vertrekken, behalve de gids vanuit verplichting. Er was voor eigen groep geen enkele noodzaak zo vroeg te vertrekken.

  • 9 14-10-17

    Petra Bijlsma

    Een hele bijzondere ervaring. De reis was mede fantastisch door onze geweldige reisleidster Nina.

Familiereis Jordanië

Op een kameel door de woestijn

Familiereis Jordanie
9 dagen vanaf € 1.298
Naar boven