< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,3
Vervoer 8,7
Overnachtingen 8,2
Reisroute 8,7
8.8 96 beoordelingen
  • 8 23-12-17

    Hans Huistra

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 23-12-17

    Een fantastische reis. Iedereen zou ik deze reis aanraden! Zeer afwisselend qua cultuur en natuur. De tijd in de bus was beperkt en zeer goed te doen .Na 1 week het gevoel dat we 3 weken waren weggeweest. Heerlijk om dit te kunnen doen met volwassenen en kinderen.

  • 8 23-12-17

    Peter Colée

    Mooie reis, prettige en kundige gidsen, Dana was wel heel erg primitief, Madabah niet zo erg interessant als stop (zeker niet voor de kinderen), zou dan wellicht toch iets in Amman hebben gezocht.

  • 8 21-10-17

    Emma Kroon

    Ik vond het bijzonder om de woestijn te zien en erg leuk en gezellig. Het kameel rijden was erg koel!!

  • 9 21-10-17

    Jens Zoutendijk

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 21-10-17

    Yosine Westerop

    Wat een prachtige reis! Heel veel gezien, eigenlijk alle hoogtepunten van Jordanië, alles binnen een week. Het tempo lag daardoor wel vrij hoog. Geen enkel boek kunnen lezen! Jordaanse reisleider was een topper en die van Sawadee deed ook erg haar best om de groep ‘verwende Westerlingen’ toch tevreden te laten zijn met de levensstandaard van de week.

  • 7 21-10-17

    Petra Papenburg

    Deze family reis is geweldig om te doen met kinderen. De groep bestond voornamelijk uit kinderen van 7 tot 12 jaar, alleen mijn dochter van 16 was een uitzondering. Ik heb kinderen enorm zien genieten van de kamelentocht, jeeptour en het slapen in tenten in wadi rum of 's nachts met je slaapzakje buiten slapen om naar de sterren te kijken. Het zand van de woestijn was één grote speeltuin. Ook het zwemmen in de dode zee was een topbeleving. Petra was heel mooi, maar Aqaba hoefde (met name voor mijn dochter) niet. De buschauffeur en de Jordaanse gids waren geweldig, echte toppers en Inge, onze reisbegeleidster, heeft het heel leuk gedaan met de kinderen en ze heeft zich ingespannen om onverwachte zaken voor ons op te lossen zodat we met een tevreden gevoel op alles kunnen terugkijken.

  • 9 14-10-17

    Elenore Linders

    Een fantastische reis door Jordanie, met veel hoogtepunten en diversiteit. Goed georganiseerd, veel kennis opgedaan, leuke gidsen en bijzondere accomodatie.

  • 10 14-10-17

    Jasper Brown

    Ik heb echt een top tijd gehad met een top reisbegeleidster (nina) echt top

  • 9 14-10-17

    Petra Bijlsma

    Een hele bijzondere ervaring. De reis was mede fantastisch door onze geweldige reisleidster Nina.

  • 9 14-10-17

    Simon Vrancken

    Veel avontuur!

  • 9 14-10-17

    Simone Van Der Wilt

    We hebben een fantastische reis gehad, veel gezien in een korte tijd, een heel goede reisbegeleidster, goed eten en fijn gezelschap

  • 9 14-10-17

    Romain Linders

    Deze reis is vol variatie en hoogtepunten! Is goed georganiseerd, heeft afwisselende accomodatie en is voor jong en ouder een fantastische reis door de oudheid.

  • 10 14-10-17

    Femke Brendel

    De familie reis naar Jordanië was geweldig. Een perfecte combinatie van cultuur, natuur en avontuur. Zoveel gezien, gedaan en ervaren. Onvergetelijk. Het was de eerste keer dat wij een georganiseerde groepsreis hebben geboekt, zeker voor herhaling vatbaar. De reisleiding was perfect en groepsdynamiek heel fijn, Sawadee trekt toch een bepaald soort reiziger, dat in combinatie met kinderen van alle leeftijden die het goed konden vinden in een land dat zo anders is en zo veel te bieden heeft in een week. We zullen nog lang nagenieten.

  • 10 22-04-17

    Cindy Van Rij

    Het was een top reis!! De reisbegeleider was heel aardig, de gids vertelde veel, de bestemmingen waren prachtig en de hotels en de kampen waren goed verzorgd en erg comfortabel.

  • 9 22-04-17

    Sven Heuseveldt

    Spannend, interessant, vernieuwend, gezellig

  • 8 22-04-17

    Jeannine Lugtenborg

    Een goed georganiseerde reis. Heb het idee langer te zijn weggeweest. Perfecte reisleidster, Jolinda, die absoluut van toegevoegde waarde was. Leuke combi van cultuur en natuur. Kamperen in de woestijn was al een belevenis op zich. Groot minpunt was de vlucht, midden in de nacht, over Boekarest. Verder, TOP!!!!

  • 9 22-04-17

    Bernard Kobes

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 22-04-17

    Wim Van Tilt

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 22-04-17

    Monique Vooijs

    Erg tevreden over deze reis. Prima hotels, alles goed geregeld en een lieve reisleider die veel weet over het land

Familiereis Jordanië

Op een kameel door de woestijn

Familiereis Jordanie
9 dagen vanaf € 1.248
Naar boven
 

Inspiratiedagen 2018

  • Kom op 20 jan. of 11 feb. naar ons kantoor in Amsterdam of 27 jan. naar de Verkadefabriek in Den Bosch
  • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis
  • Cursus reisfotografie in Den Bosch

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.