Veilig boeken en reizen met Sawadee Meer info

Resultaten worden geladen

Familiereis Marokko 

Marokko is minder ver dan je denkt; een paar uur vliegen en je staat al midden in deze compleet andere wereld. Smalle straten, traditionele gerechten en meer. Marokko een diverse en bijzondere natuur. Bewonder de prachtige zandduinen, de droge woestijn en de paradijselijke oasen. Ook voor je kinderen is een reis naar dit cultuurrijke land een unieke ervaring en dat maakt Marokko de ideale bestemming voor een familiereis.

Ervaar Marrakech, de Rode stad

Wanneer je op familiereis naar Marokko gaat, is een bezoek aan de Rode stad, zoals Marrakech ook wel wordt genoemd, niet te missen. In deze sprookjesachtige stad valt van alles te zien, doen en beleven. Neem bijvoorbeeld het beroemde Place Djemaa El Fna; dit plein staat bekend als de grootste trekpleister van Marrakech. Ga er op de foto met een aapje, bekijk hoe de slangenbezweerders te werk gaan of haal wat noten, dadels en vijgen bij een van de vele kraampjes. In de avond is het plein gevuld met eettenten, waarzegsters en kleine toneelopvoeringen. Maak daarnaast kennis met de smalle straatjes van de soeks en geniet van een van de heerlijke traditionele gerechten; couscous of tajine. Vergeet ook niet om de traditionele thee te drinken met munt en veel suiker. 

Waarom op familiereis naar Marokko 

Met Sawadee naar het cultuurrijke Marokko is een unieke ervaring. Maak tijdens je familiereis kennis met de gastvrije Berberbevolking, de indrukwekkende bergen en prachtige steden van Marokko. We gaan op ezel- en kamelentocht en ontdekken het kleurrijke kustplaatsje Essaouira. Op onze familiereizen in Marokko krijg je ook veel vrijheid om er op eigen houtje met het gezin op uit te gaan.

Bekijk onze reizen per reissoort:

Naar boven