Er is 1 familiereis naar Canada die voldoet aan jouw wensen

Resultaten worden geladen

Familiereis Canada

Een reis met de kinderen naar Canada staat in het teken van natuur en avontuur. Het land van de gletsjers, azuurblauwe meren, Inuit en de Rocky Mountains is een fantastische bestemming voor een familiereis. Naast de ongelofelijke natuur zijn er ook enkele mooie steden te bezoeken zoals Vancouver en Toronto.

Hoogtepunten familiereis Canada

Een familiereis naar het westen van het land is een compleet avontuur. We beginnen de reis in Calgary, vanaf hier reizen we af naar Banff Nationaal Park. Hier wacht onder andere het prachtige Lake Louise op je. Verder reizen we door in de richting van Vancouver en stoppen we onderweg in de mooiste parken zoals Jasper National Park en Wells Gray Provincial Park. Uiteraard mag een bezoek aan Vancouver Island niet ontbreken. Dit is de perfecte plek om beren, walvissen en orka's te spotten. 

Waarom op familiereis naar Canada? 

Op reis met kinderen kan voor wat stress zorgen, zeker een verre reis zoals Canada. Tijdens een familiereis met Sawadee wordt alles voor jullie geregeld waardoor je samen met het gezin stressvrij kan genieten van een fantastische reis. Speel spelletjes bij het kampvuur of ga kanoën op een van de vele meren. Zeker tijdens een kampeer en hotelreis door Canada is de ondersteuning van reisbegeleiding erg handig. De reisbegeleider kan je alles vertellen over de omgeving, dieren en veiligheid. Ook helpen ze met het op- en afbouwen van je tent en met het maken van het eten.

Bekijk onze reizen per reissoort:

Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.