< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 266 beoordelingen
 • 9 15-10-19

  Stephanie

  Prachtig en divers land. Goed georganiseerd vanuit Sawadee.

 • 8 15-10-19

  Tonny

  Het was n gevarieerde reis .van cultuur en natuur .

 • 9 24-09-19

  Lisette

  Super afwisselende reis met prachtige landschappen, veel bijzondere dieren en mooie wandelingen in de natuur. Zeker het minder toeristische noorden is erg de moeite waard!

 • 7 24-09-19

  Carla

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 24-09-19

  Eddy

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 24-09-19

  Gerda

  Mooie, gevarieerde reis. Reisbegeleider Juluot heeft er alles aan gedaan om er een fantastische reis van te maken en ons een optimale Madagascar-beleving te geven.

 • 8 24-09-19

  Jaap

  Fijne reis gehad. Wel wat te druk in de nationale parken (behalve in het noorden).

 • 9 24-09-19

  Trudy

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 24-09-19

  Esther

  Mooie reis gehad. Veel gezien. Ook het noorden was de moeite waard. Helaas op de binnenlandse vluchten veel vertraging gehad.

 • 7 24-09-19

  Riet

  We hadden een prachtige reis. Veel afwisseling in de natuur, mooie mensen maar helaas wel heel erg arm. Het noorden had weer een heel andere sfeer. Nosy Be had weinig meerwaarde wat mij betreft. Onze gids Juliot was geweldig.

 • 8 24-09-19

  Arie

  Mooie afwisselende reis met aantal vrij lange reisdagen vooral door de zeer slechte wegen. Voldoende rust door vrijwel overal minstens 2 overnachtingen. Uitstekende organisatie en een topgids gehad in Juluot die veel dingen heeft kunnen regelen en veel kon vertellen over zijn land.

 • 7 24-09-19

  Anonieme reiziger

  Erg gevarieerde reis maar wel een druk programma met lange reisdagen (o.a. door de condities van de wegen). Geweldige reisbegeleider.

 • 8 24-09-19

  Nico

  De reis voldeed aan mijn verwachtingen, er was voldoende afwisseling en ook regelmatig verbleven we twee dagen op een plek, waardoor er ook rustmomenten waren. De binnenlandse vluchten waren nuttig, alleen niet altijd perfect georganiseerd.

 • 9 24-09-19

  Eva

  Ik heb genoten van de reis door Madagascar. De lokale reisbegeleider Juluot heeft de reis nog mooier gemaakt. Hij had veel kennis die hij deelde, en was zorgzaam en oplettend en heeft de regelzaken perfect aangepakt! We hebben ontzettend veel lemuren/maki's en kameleons gezien en hebben prachtig weer gehad. De lokale gidsen in de parken spreken soms net voldoende Engels, maar ze willen het je naar de zin maken en doen hun uiterste best om beestjes te vinden en daar gaat het om. De accomodaties vond ik prima, soms basic. In elke accomodatie was er gelegenheid tot het opladen van je batterijen (op de kamer of bij de receptie). De bus bood eigenlijk te weinig plaats aan handbagage en beenruimte voor lange mensen. Als afsluiter had Sawadee wel een hotel met iets meer comfort mogen kiezen. Houd er rekening mee dat je een flexibele instelling nodig hebt om door dit land te reizen (bij ons ging er bv een vlucht niet door, waardoor we lang hebben gewacht en vervolgens weer naar een hotel moesten). Ik vond het een prachtige reis.

 • 9 14-05-19

  Marja

  Verrassende reis vol nieuwe indrukken. Sawadee heeft er een zeer afwisselende reis van weten te maken, heb er veel van geleerd en stof tot nadenken voor als je weer thuis bent. Zeker geen ontspannen relaxvakantie als je aan het hele programma wilt deelnemen, maar de moeite waard om wel alles mee te maken, te doen en te ervaren. De keuze is aan jou. Er gebeurt zoveel tijdens de reis dat je het thuis pas kunt gaan verwerken.

 • 9 09-10-18

  Anita

  Geweldige reis met hier en daar een lange reisdag. Natuur is overweldigend en de mensen vriendelijk. Hotel in Nosy Bay was het slechtste wat we hebben gehad, super dunne matrassen en de klamboes waren slecht. Het is dat je niet om Antananarivo heen kunt maar dat had voor mij niet gehoeven. De lokale reisbegleider Juliot was een kanjer die heeft er alles aan gedaan om de reis nog mooier en geweldiger te maken.

 • 9 09-10-18

  Ronlad

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 09-10-18

  Charles

  Eigenlijk alles in orde. Alleen laatste hotel in Nosy Be was beneden peil. Geen goede afsluiter. Reisbegeleider kwam steeds een vlucht later maar loste dat goed op. Boottocht naar Nosy Be veel te hard, erg harde klappen voor je rug. Regel anders kussens op de zitplanken.

 • 9 09-10-18

  Carolien

  Hele mooie reis. Geweldige parken bezocht. Goede lokale reisbegeleider.

 • 7 09-10-18

  Dineke

  De reisleider was geweldig, Nationale parken prachtig, veel gezien, locale gidsen prima. Accommodaties waren vaak zeer basic, weinig licht, geen stopcontacten om batterijen op te laden, hygiene was zeer matig in sommige accommodaties. Het verblijf Madelief was prachtig, sfeervol en goede keuken. Hotel op Nosy Be was niet al te schoon en hekjes van balcons waren kapot, verschillende mensen van de groep hadden pukkeltjes op huid en jeuk.

Groepsrondreis Madagascar

Brug tussen Afrika en Azië

image
23 dagen vanaf € 2.769
Naar boven
 


Stem & Win 

Win een droomreis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!