< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 252 beoordelingen
 • 9 14-05-19

  Marja

  Verrassende reis vol nieuwe indrukken. Sawadee heeft er een zeer afwisselende reis van weten te maken, heb er veel van geleerd en stof tot nadenken voor als je weer thuis bent. Zeker geen ontspannen relaxvakantie als je aan het hele programma wilt deelnemen, maar de moeite waard om wel alles mee te maken, te doen en te ervaren. De keuze is aan jou. Er gebeurt zoveel tijdens de reis dat je het thuis pas kunt gaan verwerken.

 • 9 09-10-18

  Anita

  Geweldige reis met hier en daar een lange reisdag. Natuur is overweldigend en de mensen vriendelijk. Hotel in Nosy Bay was het slechtste wat we hebben gehad, super dunne matrassen en de klamboes waren slecht. Het is dat je niet om Antananarivo heen kunt maar dat had voor mij niet gehoeven. De lokale reisbegleider Juliot was een kanjer die heeft er alles aan gedaan om de reis nog mooier en geweldiger te maken.

 • 9 09-10-18

  Ronlad

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 09-10-18

  Charles

  Eigenlijk alles in orde. Alleen laatste hotel in Nosy Be was beneden peil. Geen goede afsluiter. Reisbegeleider kwam steeds een vlucht later maar loste dat goed op. Boottocht naar Nosy Be veel te hard, erg harde klappen voor je rug. Regel anders kussens op de zitplanken.

 • 9 09-10-18

  Carolien

  Hele mooie reis. Geweldige parken bezocht. Goede lokale reisbegeleider.

 • 7 09-10-18

  Dineke

  De reisleider was geweldig, Nationale parken prachtig, veel gezien, locale gidsen prima. Accommodaties waren vaak zeer basic, weinig licht, geen stopcontacten om batterijen op te laden, hygiene was zeer matig in sommige accommodaties. Het verblijf Madelief was prachtig, sfeervol en goede keuken. Hotel op Nosy Be was niet al te schoon en hekjes van balcons waren kapot, verschillende mensen van de groep hadden pukkeltjes op huid en jeuk.

 • 8 09-10-18

  Margo

  Prachtige reis met veel aandacht voor de natuur. Goede gidsen die alle moeite doen je heel veel te laten zien. Vaak keuze uit excursies in verschillende moeilijkheidsgraad. Dit wordt ook goed uitgelegd. Zeer goede locale reisleider die veel over zijn land vertelt en er ook trots op is. Af en toe wel erg lange reisdagen en dan is het zeer prettig als je de volgende dag niet hoeft te reizen. Alles bij elkaar een indrukwekkende reis waar ik geen moment spijt van heb gehad.het

 • 9 25-09-18

  Erik

  Uitstekend georganiseerde en begeleide reis, wat ons de kans gaf om enorm veel moois te zien op een ontspannen en zorgeloze manier. Het was zeer veelzijdig en af en toe zeer indrukwekkend.

 • 7 25-09-18

  Piet

  Een geweldige reis door Madagascar met een zeer deskundige gids, afwisselende hoogtepunten van natuur, bezigheden en weetjes van het eiland.

 • 8 25-09-18

  Anoniem

  Goed georganiseerde reis. Mede dankzij Dorian, onze gids, verliep alles heel goed.

 • 9 25-09-18

  Greta

  Al de belangrijkste hoogtepunten in 1 reis. Fantastisch!

 • 8 25-09-18

  Ralph

  Prachtige natuur reis. Vele soorten lemuren, kameleons en gekko's gezien.

 • 8 25-09-18

  Tineke

  Het was een mooie reis, veel gezien, de meeste accomodaties waren goed. Onderweg veel armoede gezien.

 • 8 25-09-18

  Maaike

  Het was een bijzonder gevarieerde reis met schitterende natuur en cultuur. Beide aspecten kwamen echt aan bod tijdens de reis.

 • 8 25-09-18

  Willemien

  Mooie reis met veel hoogtepunten.

 • 8 24-07-18

  Loes

  Een mooie afwisselende reis die een goede indruk geeft van Madagaskar. De prachtige natuur en de lieve maar o zo primitief levende bevolking.

 • 8 24-07-18

  Helleen

  Mooi, gevarieerd en ook druk programma. Uitstekende reisleiding, maar op de accomodatie en de kwaliteit van de bus was wel wat aan te merken.

 • 7 24-07-18

  Marjan

  Madagascar is niet het land van de vele waaw momenten, maar van de vele indrukken. De omgeving is elke dag anders en je ziet veel mooie natuur, lemuren en kameleons. Je wordt geconfronteerd met de overal aanwezige armoede, die echter niet in de weg staat van de vriendelijkheid van de mensen. Over het algemeen een heel mooie reis.

 • 9 15-05-18

  Rachel

  Wat een fantastische reis! Prachtige landschappen die nooit vervelen, we hebben dieren gezien die je alleen op Madagascar vindt, mooie wandelingen gemaakt, gezellige reisgenoten en een enthousiaste begeleider, het eten is heerlijk en het weer ook ... wat wil een mens nog meer!

 • 9 15-05-18

  Andrea

  Prachtige reis door een prachtig land! Afwisselende landschappen, unieke flora en fauna en heel vriendelijke bevolking.

Groepsrondreis Madagascar

Brug tussen Afrika en Azië

image
22 dagen vanaf € 2.769
Naar boven
 

Winterdeals
Profiteer van €50 korting p.p.

De koude winterdagen in Nederland zijn een feit. Sneeuw, kou en regen.. Typisch Hollands winterweer. Droom je al weg naar een zonnig oord? Misschien boek je een mooie reis naar één van onze geselecteerde bestemmingen en ontvang je €50 korting per persoon