< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 270 beoordelingen
  • 9 15-10-19

    Toos

    Het was een memorabele reis. De natuur is prachtig. De beesten zijn leuk en heel mooi. De verblijven waren goed tot zeer goed. Ik heb me alleen af en toe ongemakkelijk gevoeld bij de enorme armoede die er is in dit land. Mensen hebben helemaal niks. Waar je mensen beter gekleed en verzorgd zag kwam dat door toeristen. Daarom ook ben ik blij deze reis gemaakt te hebben.

  • 10 15-10-19

    Anonieme reiziger

    unieke flora en fauna, bestemming met soms Middeleeuwse omstandigheden, grote afwisseling in landschap: bergen, tropisch regenwoud, rijst- en visserscultuur, vriendelijke bevolking, voor de fotograaf ook makkelijk benaderbaar zeer fotogeniek bovendien, goeie accommodaties, goedkoop verblijf, goeie keuken (matig tot slechte ontbijten) koud bier en ook wifi.

  • 9 15-10-19

    Stephanie

    Prachtig en divers land. Goed georganiseerd vanuit Sawadee.

  • 8 15-10-19

    Erik

    Prachtige reis door Madagaskar meer veel hoogtepunten, waaronder de prachtige wandelingen in het regenwoud met de diverse dieren, verblijf in Camp Catta en de kans het noorden van Madagaskar te verkennen. Het heerlijke verblijf op Nosy Be was een mooie afsluiting van de reis.

  • 8 15-10-19

    Tonny

    Het was n gevarieerde reis .van cultuur en natuur .

  • 8 15-10-19

    Irene

    Zoals gebruikelijk bij Sawadee een reis met veel diversiteit deels buiten gebaande paden, waarbij je een goed beeld krijgt van Madagascar. Prima georganiseerd, goede faciiteiten en een groep met de juiste instelling voor een land waar niet alles vlekkeloos verloopt.

  • 9 24-09-19

    Lisette

    Super afwisselende reis met prachtige landschappen, veel bijzondere dieren en mooie wandelingen in de natuur. Zeker het minder toeristische noorden is erg de moeite waard!

  • 7 24-09-19

    Carla

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-09-19

    Eddy

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-09-19

    Gerda

    Mooie, gevarieerde reis. Reisbegeleider Juluot heeft er alles aan gedaan om er een fantastische reis van te maken en ons een optimale Madagascar-beleving te geven.

  • 8 24-09-19

    Jaap

    Fijne reis gehad. Wel wat te druk in de nationale parken (behalve in het noorden).

  • 9 24-09-19

    Trudy

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 24-09-19

    Esther

    Mooie reis gehad. Veel gezien. Ook het noorden was de moeite waard. Helaas op de binnenlandse vluchten veel vertraging gehad.

  • 7 24-09-19

    Riet

    We hadden een prachtige reis. Veel afwisseling in de natuur, mooie mensen maar helaas wel heel erg arm. Het noorden had weer een heel andere sfeer. Nosy Be had weinig meerwaarde wat mij betreft. Onze gids Juliot was geweldig.

  • 8 24-09-19

    Arie

    Mooie afwisselende reis met aantal vrij lange reisdagen vooral door de zeer slechte wegen. Voldoende rust door vrijwel overal minstens 2 overnachtingen. Uitstekende organisatie en een topgids gehad in Juluot die veel dingen heeft kunnen regelen en veel kon vertellen over zijn land.

  • 7 24-09-19

    Anonieme reiziger

    Erg gevarieerde reis maar wel een druk programma met lange reisdagen (o.a. door de condities van de wegen). Geweldige reisbegeleider.

  • 8 24-09-19

    Nico

    De reis voldeed aan mijn verwachtingen, er was voldoende afwisseling en ook regelmatig verbleven we twee dagen op een plek, waardoor er ook rustmomenten waren. De binnenlandse vluchten waren nuttig, alleen niet altijd perfect georganiseerd.

  • 9 24-09-19

    Eva

    Ik heb genoten van de reis door Madagascar. De lokale reisbegeleider Juluot heeft de reis nog mooier gemaakt. Hij had veel kennis die hij deelde, en was zorgzaam en oplettend en heeft de regelzaken perfect aangepakt! We hebben ontzettend veel lemuren/maki's en kameleons gezien en hebben prachtig weer gehad. De lokale gidsen in de parken spreken soms net voldoende Engels, maar ze willen het je naar de zin maken en doen hun uiterste best om beestjes te vinden en daar gaat het om. De accomodaties vond ik prima, soms basic. In elke accomodatie was er gelegenheid tot het opladen van je batterijen (op de kamer of bij de receptie). De bus bood eigenlijk te weinig plaats aan handbagage en beenruimte voor lange mensen. Als afsluiter had Sawadee wel een hotel met iets meer comfort mogen kiezen. Houd er rekening mee dat je een flexibele instelling nodig hebt om door dit land te reizen (bij ons ging er bv een vlucht niet door, waardoor we lang hebben gewacht en vervolgens weer naar een hotel moesten). Ik vond het een prachtige reis.

  • 9 14-05-19

    Marja

    Verrassende reis vol nieuwe indrukken. Sawadee heeft er een zeer afwisselende reis van weten te maken, heb er veel van geleerd en stof tot nadenken voor als je weer thuis bent. Zeker geen ontspannen relaxvakantie als je aan het hele programma wilt deelnemen, maar de moeite waard om wel alles mee te maken, te doen en te ervaren. De keuze is aan jou. Er gebeurt zoveel tijdens de reis dat je het thuis pas kunt gaan verwerken.

  • 9 09-10-18

    Anita

    Geweldige reis met hier en daar een lange reisdag. Natuur is overweldigend en de mensen vriendelijk. Hotel in Nosy Bay was het slechtste wat we hebben gehad, super dunne matrassen en de klamboes waren slecht. Het is dat je niet om Antananarivo heen kunt maar dat had voor mij niet gehoeven. De lokale reisbegleider Juliot was een kanjer die heeft er alles aan gedaan om de reis nog mooier en geweldiger te maken.

Groepsrondreis Madagascar

Brug tussen Afrika en Azië

image
23 dagen vanaf € 2.889
Naar boven
 

Webinar
Reis, veilig met Sawadee

Op woensdag 15 juli organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:30 een Webinar: Reis, veilig met Sawadee

Wat kun je verwachten van de Webinar?

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan 
  • Wat verandert er, wat blijft zoals je gewend bent? 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen