< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 309 beoordelingen
  • 8 13-11-19

    Conny

    Goed samengestelde reis met veel hoogtepunten.

  • 9 13-11-19

    Rudolf

    Fantastisch goede reis met een fantastisch goede reisleider en gids door ongelofelijk mooie streken.

  • 7 13-11-19

    Wil

    Te weinig bezienswaardigheden bezicht onderweg

  • 8 13-11-19

    Willem

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-11-19

    Manfred

    Volledige, goed samengestelde relaxte reis door zuidelijke Afrika. Prima lodges en excursies. Goed geïnformeerde reisbegeleider. Alleen de rit naar en het verblijf in Chobe was haasten. Goede opbouw van Kaap naar Zambezi.

  • 9 29-10-19

    Lia

    Een zeer afwisselende reis met een fantastisch gezelschap, een goede gids en een ervaren chauffeur

  • 9 29-10-19

    Lotte

    Fantastische reis!!! Pittig reisschema maar erg genoten van alles wat we meegemaakt hebben. De sfeer was super. Mede door reisleider Frank en philani ( chauffeur!) was de sfeer relaxt en gezellig!

  • 9 29-10-19

    Renée

    Super groep goede reisleider en chauffeur Top reis

  • 9 29-10-19

    Frans

    Perfect

  • 8 29-10-19

    Lian

    De reis is prachtig afwisselend samengesteld ook qua lodges, highlights, diners en dat over +/- 5400 km. Onze begeleider Frank, niet gehinderd door enige (landen) kennis was met ons mee ; op reis. Dankzij Phylani onze zeer bekwame vrolijke chauffeur werden we op uitstekende wijze voorzien van eet/ toerischtische stops alsmede tijdsbestekken.

  • 8 29-10-19

    Annemarie

    Afwisselende reis, waarbij de lange reisdagen heel erg meevielen. Zeker aan te raden om van Kaapstad naar de Victoria Falls te reizen (en niet andersom). Veel gezien en genoten!

  • 8 29-10-19

    Annelies

    Vanaf het begin tot het eind een fantastische ervaring. Nog nooit met een groep gereisd, maar vanaf het begin was de sfeer geweldig. Een relaxte reisleider en een heerlijke chauffeur.Het enige puntje van kritiek, de onduidelijkheid over welk geld je waar nodig was. We hebben heerlijk genoten.

  • 9 29-10-19

    Annie

    Veel gezien en gedaan,maar had wel verwacht dat er meer over het land werd verteld

  • 9 29-10-19

    Leo

    Mooie zeer afwisselende reis met een goede bus , zeer ervaren chauffeur .Goede Lodge's en heerlijk eten.

  • 9 29-10-19

    Teddy

    Prima georganiseerd, goeie bus, fijne accommodaties

  • 8 29-10-19

    Wil

    Het was een hele mooie reis, veel gezien

  • 9 29-10-19

    Karin

    Voor mij was het een reis om nooit meer te vergeten. Afwisselend/ goed georganiseerd en een hele fijne groep.

  • 10 29-10-19

    Bep

    Reisleider en chauffeur fantastisch, werkte erg goed samen en deden veel mee met de groep Nou was de groep ook geweldig keek wel familie

  • 8 22-09-19

    Ineke

    Hele mooie en afwisselende reis met veel hoogtepunten. Het is een intensieve reis met veel reisdagen, maar zeer de moeite waard.

  • 8 22-09-19

    Bart

    5000 km in bus, lodges hadden nogal gevarieerde kwaliteit

Groepsrondreis Zuidelijk Afrika Hoogtepunten

Zeg hallo tegen Zuidelijk Afrika

image
24 dagen vanaf € 3.519
Naar boven