Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 87 beoordelingen
  • 8 10-10-19

    Jolanda

    Voor het eerst buiten Europa op vakantie. Naar een land nog wel dat op alle fronten anders is en waar taal noch teken houvast bieden. Ik vond het geweldig. De groep en de reisleider waren top. Gelukkig ook veel ruimte voor eigen acties. Ik ben verrijkt terugkomen!

  • 8 10-10-19

    Joke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 10-10-19

    Eveline

    Reis: een fantastische reis. Een goede reisbegeleiding. Heel veel mooie plaatsen gezien, gezellig, leuk. Een kennismaking met de plaatselijke bewoners m.b.t. hun leven was ook een heel mooie ervaring geweest. Geen moment van verveling. De vrijheid wordt ook niet vergeten om zelf ergens heen te gaan. Sawadee: goede toelichting m.b.t. de voorbereiding voor vertrek.

  • 9 10-10-19

    Harry

    Erg gave reis absoluut aan te bevelen. Erg veel hoogtepunten (letterlijk zoals de Chinese muur en moon hill) gecombineerd met veel cultuur en toch ook nog vrijheid om zelf dingen te doen of te bezoeken.

  • 10 10-10-19

    Bing

    Alle dagen heel erg leuk en gezellig. Ik geniet elke dag.

  • 7 10-10-19

    Jos

    Ik was totaal blij verrast door deze reis. Een fijne gids, goede hotels, vervoer was goed geregeld , heerlijk eten in China, een prettige communicatie met Sawadee.

  • 9 10-10-19

    Hennie

    We hebben heerlijke reis gehad. Het is een heel goede tijd om in oktober naar China te gaan. Mooi groen, lekkere temperatuur en veel verschillende plekken bezocht. De groep was heel gezellig en was echt onze reisfamilie. Er was veel ruimte voor eigen invulling en er was ook, als je dat wilde een gemeenschappelijk plan. De inbreng van onze reisleider miko was daarbij geweldig. Niet te regelachtig maar wel alles goed regelen op een heel rustige manier. Hij gaf veel suggesties om te doen en hij had altijd een eigen plan waar je bij aan kon haken. Mooie plekken gezien waarbij de leuke pleintjes in Beijing en de rijstvelden in het nationaal park longji en het geweldige Karsgebergte bij Yangshuo met fiets en boottocht er voor mij uit sprongen!

  • 9 18-07-19

    Brigit

    Veel mooie dingen gezien, alles was prima georganiseerd.

  • 9 18-07-19

    Nikki

    Dit was echt een prachtige reis! De groep was ontzettend leuk en onze reisleider Ruben was ook heel goed. China is een prachtig land, en met deze reis zie je ontzettend veel in een relatief korte tijd. Zeker een grote aanrader!

  • 8 18-07-19

    Jurek

    In relatief korte tijd een impressie van de bezienswaardigheden in China. Variatie in grote steden en buitengebieden. Dit is natuurlijk slechts een glimp van China

  • 7 18-07-19

    Jolanda

    Mooie reis, prachtige hoogtepunten. Door gids zaken goed geregeld. Jammer dat in tweede helft van reis geen gezamenlijk ontbijt meer was. Moest erbuiten gezocht worden, geeft mínder rust bij opstart van dag en niet de kans om even met groepsgenoten te babbelen of iets af te spreken.

  • 8 18-07-19

    Dirk

    Veel hoogtepunten die elkaar in korte tijd opvolgen waarbij reistijd slim benut is. Diverse keren gebruik gemaakt van de bullittrains die comfortabel en zeer snel zijn. 3 uur bullittrain is al gauw een hele dag met de bus reizen.

  • 8 18-07-19

    Denise

    De reis 'China hoogtepunten' blijkt voor mij een 'kennismaking met China' te zijn. Het smaakt naar meer! De reis is door Sawadee goed georganiseerd: goede informatieve reisvoorbereiding (app), goede reis begeleiding (bus, trein, vliegtuig), informatie over financiën, goed afgestemd reisgezelschap: jong en oud door elkaar, enthousiaste reisbegeleider. Deze reis had ik zonder begeleiding niet kunnen maken.

  • 9 18-07-19

    Titia

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-07-19

    Annette

    Goede mix van bezienswaardigheden, reizen en verblijven.

  • 9 18-07-19

    Wessel

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-05-19

    Hans

    De reis was intensief maar geweldig. Erg divers, meerdere steden en streken en heel gevarieerd. Erg jammer dat we vertraging opliepen door een drone bij luchthaven Frankfut

  • 9 09-05-19

    Johanna

    Geweldige reis met veel hoogtepunten.

  • 8 09-05-19

    Wendy

    De reis was wat ze beloofd hadden: Alle hoogtepunten uit China. Het was een enerverende, drukke maar zeer waardevolle en goed opgezette reis. Heel veel lopen, ondanks zo veel mogelijk gebruik van bussen en openbaar vervoer ter plekke. De verhouding natuur en stad was goed, al zou ik meer natuur ook mooi hebben gevonden, maar het land is te groot om alles in een keer te zien.

  • 8 09-05-19

    Lars

    Mooie afwisselende reis met verschillende hoogtepunten

Groepsrondreis China Hoogtepunten

Zeg ni hao tegen China

image
16 dagen vanaf € 1.969
Naar boven