< Terug naar resultaten

Groepsrondreis China

Afwisselend en intrigerend, 17-daagse reis

Waarom deze reis?

 • Actieve rondreis met veel mogelijkheden om te fietsen of wandelen.
 • Het gemak van een groepsreis en ook voldoende ruimte om er zelf op uit te trekken.
 • Maar liefst drie dagen in Beijing zodat je alle tijd hebt om de vele bezienswaardigheden te zien.
 • Wandelen of fietsen door de traditionele wijken (hutongs) van Beijing
 • Tweedaagse wandeling over de Chinese Muur.

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in China

Route daagse groepsrondreis China

Een reis door China is voor iedereen een avontuur: We lopen over de Chinese Muur en bezoeken het Terracotta Leger. Bij de rijstterrassen van Longji ontmoet je kleurrijke stammen in pittoreske dorpjes. Rond Yangshuo kun je bovendien fantastisch wandelen en fietsen door het indrukwekkende karstgebergte of varen over de Li rivier. Deze rondreis eindigt in het moderne, bruisende Shanghai.

Tijdens deze actieve en afwisselende rondreis is er veel gelegenheid om te fietsen, wandelen of varen.Tijdens de reis overnachten we in comfortabele hotels, in Longji slapen we in een eenvoudig maar schitterend gelegen guesthouse.We reizen per privé bus. De route bevat geen lange reisdagen, tweemaal nemen we een binnenlandse vlucht. Het traject tussen Beijing en Xi'an leg je per nachttrein af. Reizen door het oude China: op de fiets door de hutongs Verken het oude China in Beijing bij voorkeur op de fiets: het dagelijkse leven in de hutongs (oude wijken) met hun woningen en winkeltjes is gelukkig nog niet verdwenen. Of fiets rondom het weidse Plein van de Hemelse Vrede: Tian'anmen. De tweedaagse wandeling over de Chinese Muur die oorspronkelijk werd gebouwd om de Mongoolse indringers buiten te houden, is een unieke ervaring. Ook de oude stadsmuur die Xi’an omringd is geheel te voet of per fiets begaanbaar. Even buiten Xi'an ligt het grafcomplex van keizer Qin Shihuang dat wordt bewaakt door het wereldberoemde Terracotta Leger: zo'n 7000 manshoge soldaten! Chinese rijstterrassen: De Rug van de Draak Kleurrijke minderheden zoals de Yao en de Zhuang hebben de heuvels van Longji een spectaculair aanzicht gegeven. Eeuwenlang verbouwen zij al rijst op de steile hellingen rondom hun dorpen. De uitgestrekte rijstterrassen van Longji worden wel het achtste wereldwonder genoemd. Vanaf iedere heuvel zijn de uitzichten weer anders maar steeds even mooi en spectaculair. De schoonheid van China: Het karstgebergte nabij Yangshuo Een van de meest betoverende landschappen van China is te bewonderen in de omgeving van Yangshuo; Kleine akkertjes en boerendorpjes liggen verscholen tussen de kalksteenformaties. Je kunt dit prachtige landschap aan je voorbij laten trekken tijdens een boottocht over de Li Rivier. Of wandelend en op de fiets de vele traditionele dorpjes met hun vriendelijke bevolking verkennen. Ook is er de mogelijkheid Kungfu les te nemen, te leren kalligraferen of een kookcursus te doen. Het moderne China: De superlatieven van Shanghai Het moderne Shanghai herbergt de hoogste bar ter wereld op de 88e verdieping van de Jinmao toren. Het ernaast gelegen Shanghai World Financial Centre is met 495 meter China's hoogste gebouw. Een lift brengt je in 67 seconden naar het observatorium op de 100e verdieping! Of zoef met 430 km/u door de stad met de supermoderne magneetzweeftrein .

Groepsrondreis China

Niet boekbaar

Naar boven
 

Webinar 22-35'ers reizen
Kijk 'm nu terug

Benieuwd naar welke bestemmingen we gaan en wat je zoal kan verwachten op onze 22-35'ers reizen? Kijk dan NU de webinar van gisteravond terug.