Er is 1 singlereis naar China die voldoet aan jouw wensen
 • Groepsrondreis China Hoogtepunten Zeg ni hao tegen China
  • De meest complete reis om de mooiste hoogtepunten van China te ontdekken
  • Een ontspannen manier om de mooiste hoogtepunten van China te beleven
  • Bezoek aan de prachtige rijstterrassen van Longji nationaal park
  16 dagen
  vanaf € 2.139,- inclusief CO2-compensatie

Resultaten worden geladen

Singlereis China

Beleef China tijdens een singlereis! Ontdek de eeuwenoude Chinese cultuur en leer over het machtige keizerrijk. Onderweg maak je kennis met het echte China; een land van uitersten waarin de oude rijken, groene natuur en de hypermoderne steden elkaar afwisselen.

Hoogtepunten singlereis China

Deze singlereis begint in keizerlijk Beijing en eindigt in de metropool Hong Kong. Onderweg reizen we langs verschillende hoogtepunten zoals de Grotten van Longman en het Terracottaleger in Xi'an, ooit gebouwd om het graf van keizer Qin Shihuang te bewaken. Uiteraard kan je ook wandeling maken over de Chinese muur. Deze muur is meer dan 21.000 kilometer lang en behoort tot een van de zeven wereldwonderen.

Waarom een singlereis naar China?

Tijdens een singlereis ontdek je het unieke China samen met gelijkgestemden. Voor wie geen reispartner heeft maar toch graag op reis wil is een singlereis naar China een perfecte oplossing. De groepen bestaan uit andere alleenreizigers waardoor je snel aanspraak hebt en samen van de prachtige reis kan genieten. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor individuele vrijheid tijdens de singlereizen.

Bekijk onze reizen naar China per reissoort:

Naar boven