Singlereis China - Unieke singlereizen met Sawadee

Resultaten worden geladen

Singlereis China

Beleef China tijdens een singlereis! Ontdek de eeuwenoude Chinese cultuur en leer over het machtige keizerrijk. Onderweg maak je kennis met het echte China; een land van uitersten waarin de oude rijken, groene natuur en de hypermoderne steden elkaar afwisselen.

Hoogtepunten singlereis China

Deze singlereis begint in keizerlijk Beijing en eindigt in de metropool Hong Kong. Onderweg reizen we langs verschillende hoogtepunten zoals de Grotten van Longman en het Terracottaleger in Xi'an, ooit gebouwd om het graf van keizer Qin Shihuang te bewaken. Uiteraard kan je ook wandeling maken over de Chinese muur. Deze muur is meer dan 21.000 kilometer lang en behoort tot een van de zeven wereldwonderen.

Wandel tijdens je singlereis door de omgeving van Yangshuo, met zijn adembenemende landschap van meren, watervallen en bossen.Yangshuo is een toeristische trekpleister vanwege het prachtige karstgebergte. Hier kun je met de familie prima een dagje rond fietsen.

Waarom een singlereis naar China?

Tijdens een singlereis ontdek je het unieke China samen met gelijkgestemden. Voor wie geen reispartner heeft maar toch graag op reis wil is een singlereis naar China een perfecte oplossing. De groepen bestaan uit andere alleenreizigers waardoor je snel aanspraak hebt en samen van de prachtige reis kan genieten. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor individuele vrijheid tijdens de singlereizen.

Bekijk onze reizen naar China per reissoort:

Naar boven