< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.4 260 beoordelingen
  • 8 27-10-19

    Bernadike

    Prettige reis, zeker ook door de vrije tijd die je hebt in Kyoto en Tokyo. Je hoeft je geen seconde te vervelen.

  • 9 27-10-19

    John

    De reis naar Japan was bijzonder en erg geslaagd, mede door de fantastische en enthousiaste reisleider Wybe.

  • 10 27-10-19

    Reiziger

    In 14 dagen tijd een prachtige indruk gekregen van het land. Uitstekende afwisseling van steden en natuur.

  • 9 27-10-19

    Nalini

    Reis wordt met recht ‘hoogtepunten’genoemd, omdat het je van de rijke cultuur, de mooie natuur, de eeuwenoude tradities, de heerlijke Japanse keuken en de ultra moderne en hectische Tokio net voldoende laat proeven waardoor je weet dat dit maar het topje van de ijsberg is en je nieuwsgierig maakt naar meer!

  • 8 27-10-19

    Rick

    Hele mooie reis gehad in een heel bijzonder land.

  • 9 27-10-19

    Leen

    Heel leuke reis, mooie dingen gezien, super reisbegeleider die hele leuke activiteiten had voorzien. Heel mooie en verzorgde hotels.

  • 8 27-10-19

    Denise

    Intensieve en mooie reis waarbij je in korte tijd heel veel van de steden ziet en een stukje platteland.

  • 9 27-10-19

    Greetje

    Afwisselend qua natuur-cultuur-stad Veel vrijheid om zelf andere invulling van de dagen te maken

  • 8 13-10-19

    Liesbeth

    Mooie reis waarbij ik in korte tijd heel veel bezienswaardigheden heb gezien. Fijn dat er ook afwisseling was van steden en natuur en dat de start in het rustigere Kyoto was in plaats van in Tokyo.

  • 9 13-10-19

    Karin

    Een geweldige reis die je in korte tijd toch vele hoogtepunten laat ervaren. Fijn begeleidt worden van A naar B en in de steden alle ruimte voor eigen invulling. Toch de mogelijkheid hebben om met vragen bij de begeleider terecht te kunnen.

  • 9 13-10-19

    Jeroen

    In een korte tijd een mooie en leuke indruk gekregen van een bijzonder land onder de bezielende begeleiding van Sawadee, waarbij de invloeden van de natuur (tyfoon) altijd een uitdaging blijven.

  • 9 13-10-19

    Bas

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 13-10-19

    Gerrald

    Super reis! Geweldig genoten van alle hoogtepunten!

  • 9 26-07-19

    Sacha

    De reis was goed geregeld, alles werd waargemaakt. De reisleider was heel goed en enthousiast, hij heeft veel leuke dingen tijdens de reis gedaan en georganiseerd.

  • 9 26-07-19

    Cathelijne

    Aangename reis met een aangename groep. Een hele lieve reisbegeleider die telkens er voor zorgde dat er dagelijks activiteiten waren om samen met de groep te doen en ons alle vrijheid gaf om ook, wanneer me maar wilden, individueel activiteiten te doen. Daarnaast was alles door hem perfect geregeld betreft openbaar vervoer en dergelijke! Hele leuke afwisseling tussen natuur en steden en ook op de juiste momenten! Wanneer we net genoeg dagen in de stad hadden beleefd gingen we naar de natuur en omgekeerd. Tokyo is ook een leuke afsluiter en kan best als afsluiter behouden blijven omdat anders bepaalde steden 'minder speciaal' lijken. De hotels waren prima betreft comfort en luxe! Heel proper, goed georganiseerd allemaal, kortom het verblijf was telkens perfect. Ook aangenaam dat het mogelijk was deze reis binnen 2 weken te doen, o.w.v. mijn werk is het vaak erg moeilijk om langdurige reizen te doen en ik vond het zalig dat ik toch een korte reis naar Japan kon maken!

  • 8 26-07-19

    Rachel

    Goede balans tussen cultuur en natuur.

  • 8 26-07-19

    Dafne

    Mooie compacte reis vol met hoogtepunten.

  • 8 21-07-19

    Katrien

    Mooie reis, leuke groep medereizigers en een super reisbegeleidster!

  • 8 21-07-19

    Wiesje

    prachtige reis naar het 'meest westerse Oosterse land' in de wereld. We hebben een hoeveelheid aan indrukken opgedaan, van natuur, musea, hightec tot de gekte in Tokyo. Maar met name de kennismaking met de Japanse cultuur was verrijkend.

  • 9 21-07-19

    Ilse

    Een goed georganiseerde eerste kennismaking met Japan . Zeer efficiënte transfers tussen de verschillende locaties . Voldoende vrijheid om eigen keuzes te maken .

Groepsrondreis Japan Hoogtepunten

Zeg konichiwa tegen Japan

image
14 dagen vanaf € 2.899
Naar boven
 

Webinar Europa reizen
Rondreizen binnen Europa

Op dinsdag 3 november organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:00 een Webinar over onze Europa rondreizen. Wat kun je verwachten van de Webinar? 

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan  
  • Uitgelichte bestemmingen en nieuwe Europa reizen in ons aanbod
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen