Japan met kinderen – Unieke familiereizen met Sawadee

Resultaten worden geladen

Familiereis Japan

Ontdek samen met de kinderen het prachtige Japan! Tijdens een familiereis door dit unieke land, reizen jullie door metropolen en prachtige natuur. Het ene moment staan jullie tussen de neonverlichting in hoofdstad Tokio, het andere moment sta je tussen de prachtige tempels en kersenbloesem en worden jullie omringd door rust. De hele reis zullen jullie verrast worden door de fascinerende Japanse cultuur. 

Familiereis Japan: van alle gemakken voorzien 

Onze rondreizen met kinderen door Japan zijn speciaal ingericht voor reislustige gezinnen. We reizen door japen veel met de trein zodat we snel op verschillende locaties kunnen zijn. Daarnaast is de trein super comfortabel. We slapen in comfortabele hotels. Vluchten, vervoer en verblijf is allemaal geregeld. Ook staat er een Nederlandstalige reisbegeleider op jullie te wachten. Zo kunnen jullie optimaal genieten van de familiereis door Japan!

Bekijk ook onze andere reizen naar Japan:

Naar boven
 

Boek nu jullie familiereis
& krijg een Bever cadeaubon!


Boek t/m zondag 26 maart jullie familiereis voor zomer 2023 en krijg per boeking een Bever cadeaubon t.w.v. €125 om vrij te besteden. Hiermee kunnen jullie voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
De actie wordt automatisch toegepast op je boeking. De cadeaubon wordt uiterlijk binnen 3 weken na afloop van de actie per mail toegestuurd.