Er is 1 familiereis naar Japan die voldoet aan jouw wensen

Resultaten worden geladen

Familiereis Japan

Ontdek samen met de kinderen het prachtige Japan! Tijdens een familiereis door dit unieke land, reizen jullie door metropolen en prachtige natuur. Het ene moment staan jullie tussen de neonverlichting in hoofdstad Tokio, het andere moment sta je tussen de prachtige tempels en kersenbloesem en worden jullie omringd door rust. De hele reis zullen jullie verrast worden door de fascinerende Japanse cultuur. 

Familiereis Japan: van alle gemakken voorzien 

Onze rondreizen met kinderen door Japan zijn speciaal ingericht voor reislustige gezinnen. We reizen door japen veel met de trein zodat we snel op verschillende locaties kunnen zijn. Daarnaast is de trein super comfortabel. We slapen in comfortabele hotels. Vluchten, vervoer en verblijf is allemaal geregeld. Ook staat er een Nederlandstalige reisbegeleider op jullie te wachten. Zo kunnen jullie optimaal genieten van de familiereis door Japan!

Bekijk ook onze andere reizen naar Japan:Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.