< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 218 beoordelingen
  • 8 07-11-19

    Jorick

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 17-10-19

    Lammy

    Een fantastische reis en in korte tijd Nepal mogen ontdekken met twee inspirerende reisleiders en een toffe groep.

  • 8 17-10-19

    Maria

    Geweldig mooie reis, waarin bezichtiging, ontspanning en activiteit volop aanwezig waren. Het vraagt wel enige acclimatisering om na de trekking weer in balans te komen en de fysieke inspanningen om te kunnen buigen in ontspanning.

  • 8 17-10-19

    Jan

    Afwisselend, goeie begeleiding. Prachtig weer.

  • 8 17-10-19

    Roeli

    Mooie reis met pittige trekking. Maar te doen voor de geoefende wandelaar. Wel stokken meenemen, dat loop een stuk prettiger. De volgorde van de reisdagen zou anders moeten, zodat je minder lange reisdagen hebt. Trekking mag een dag langer, want dit is echt het hoogtepunt van de reis.

  • 9 17-10-19

    Marja

    Mooie, interessante en gevarieerde reis door Nepal. Zeer goed georganiseerd. Twee heel enthousiaste reisleiders, allebei heel behulpzaam, niets was te veel. Veel geleerd over het land, de cultuur, het boeddhisme en hindoeïsme. Lieve Nepalese mensen. De reis heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben er nog vol van.

  • 9 17-10-19

    Karin

    Heb al heel wat landen bezocht in de wereld, mijn verwachtingen waren hooggespannen en toch nog vér overtroffen. Nepal staat bij mij nu nummer één van de mooiste reisbelevingen. Prachtige natuur met een hele aardige bevolking. Nepal ik kom terug!

  • 8 17-10-19

    Gertine

    Goed opgebouwde en gevarieerde reis. Tip: de wandeling op de 1e dag splitsen, was te zwaar vergeleken met de rest: 3500 treden op tijdens het heetst van de dag.

  • 10 17-10-19

    Reiziger

    goede samenstelling cultuur, trekking, overnachtingsadressen en natuur.

  • 8 17-10-19

    Annet

    Super georganiseerd en een betrokken en zorgzame reisleider

  • 7 17-10-19

    Mariette

    Fijne reis met een fantastische reisleidster Loes Franken met medewerking van Nar de Nepalees. De logies waren perfect georganiseerd. De trekking heel goed begeleid - eten - perfect niemand heeft buikproblemen gehad.

  • 8 10-10-19

    Laurent

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 10-10-19

    Hans

    Mooie afwisselende reis waarbij we een goede indruk hebben gekregen van Nepal

  • 9 10-10-19

    Melissa

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 10-10-19

    Paméla

    Het hoogtepunt van dezd reis door Nepal is de trekking. Een prachtige omgeving om rond te lopen en de reis is goed opgebouwd qua hoogtes. Echt een belevenis. De steden Kathmandu, Pokhara en Bhaktapur zijn een must see voor wat betreft het culturele deel.

  • 8 10-10-19

    Aslan

    Mooie gevarieerde reis, cultuur en natuur. Hoogte punt was de trekking in Annapurna. Chitwan NP was teleurstellend. Prachtig hotel, maar voor de activiteit in het NP moeten meer verschillende opties worden aangeboden (meer keuze dan alleen jeepsafari).

  • 8 10-10-19

    Sander

    Het was een prachtige reis met veel mooie momenten, geweldig eten en toffe mensen. Van de organisatie is zeker niets te zeggen alle puzzelstukjes vielen mooi in elkaar.

  • 9 10-10-19

    Ewout

    Ik zeg: doen en onderga de vele indrukken van een prachtig land met overweldigende natuur. Basis conditie moet wel in orde zijn, vooral de 1e dag van de trekking is best pittig. Het enige wat iets tegenviel was de safari door Chitwan, erg lang in de jeep en maar weinig gezien.

  • 9 03-10-19

    Ingrid

    Geweldige, mooie reis, mooie locaties en veel gezien.

  • 10 03-10-19

    Tim

    Goed georganiseerd, goede gids. Programma was goed in balans.

Groepsrondreis Nepal

Trektocht Annapurna, op safari in Chitwan

image
17 dagen vanaf € 1.659
Naar boven
 

Webinar
Weer veilig op reis

Op woensdag 15 juli organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:30 een webinar: Weer veilig op reis! 

Wat kun je verwachten van de webinar?

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan 
  • Wat verandert er, wat blijft zoals je gewend bent? 
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen