Accommodaties van de Groepsrondreis Baltische Staten Hoogtepunten
< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Tallink Express Hotel - Tallinn

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Het Tallink Express hotel ligt op loopafstand van de oude stad van Tallinn. De kamers zijn modern ingericht en hebben een lichte uitstraling. De kamers beschikken over een eigen badkamer, tv en Wi-Fi. Het hotel heeft een eigen bar en restaurant waar ze lokale en internationale gerechten serveren. 's Ochtends wordt er een ontbijtbuffet geserveerd.

 •  

  Hestia Hotel Jugend - Riga

  • image image
   4-sterren
  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Hestia Hotel Jugend is centraal gelegen, op 10 minuten loopafstand is het historische centrum van Riga. In de architectuur van het hotel is de Jugendstil terug te zien terwijl het interieur zowel klassieke als moderne kenmerken vertoont. Ook de kamers zelf zijn van alle moderne gemakken voorzien zoals wifi, airconditioning en een minibar. In het restaurant worden Letse en internationale ingrediënten verwerkt in de seizoensgebonden gerechten.

 •  

  Hotel Panorama - Vilnius

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Hotel Panorama ligt in hartje Vilnius, op loopafstand van het hotel bevindt zich de Poort van Dageraad. De kamers beschikken over een eigen badkamer en Wi-Fi. Op de bovenste verdieping van het hotel bevindt zich lounge waar je kan genieten van een panoramisch uitzicht op Vilnius. 

Accommodatie algemeen

Tijdens deze reis overnachten we in comfortabele hotels. Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Dan deel je de kamer (of tent indien van toepassing) met iemand van hetzelfde geslacht. Wanneer je kiest voor een kamer op indeling wordt er gedurende de reis steeds gerouleerd.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst. Bij het boeken van een kamer op indeling, wordt van je verwacht dat je rekening houdt met je kamergenoot. Denk je dat jouw kamergenoot last van je gaat ondervinden omdat je snurkt, laat opblijft of vaak midden in de nacht op moet staan? Dan boek je te allen tijde een eenpersoonskamer. Boek je toch op indeling, maar blijkt tijdens de reis dat jouw kamergenoot overlast ervaart? Dan ben je verplicht ter plekke alsnog een eigen kamer te boeken. De kosten die hieruit voortvloeien zijn voor jouw rekening en dienen ter plekke te worden voldaan.

Tijdens deze reis zijn er (slechts) twee eenpersoonskamers beschikbaar. 

 Vervoer ter plaatse

We reizen in een kleine bus. Vanwege de maximale groepsgrootte is een grote touringcar niet nodig.

Groepsrondreis Baltische Staten Hoogtepunten

Niet boekbaar

Naar boven